^49^

11.9K 643 101
                                    



We wandelen terug achter de groep aan en zetelen ons op een handdoek op het strand. Ik smeer mij in en ga op mijn buik op de handdoek liggen. 'Moet ik je rug doen?' Vraagt James lief. Ik knik dankbaar en geef hem de fles.

Zijn grote handen wrijven zachtjes over mijn rug en ik geniet van de aanraking, ook al smeert hij me gewoon in. Hij geeft een kusje in het midden van mijn rug als teken dat hij klaar is en komt naast me zitten op zijn strandlaken.

Na een uurtje val ik in slaap en hoor nog iemand zeggen dat ze in de zee gaan.

Ik voel een hand dat door mijn haren gaat maar ik voel niet aan wie het hand toebehoort. Plots verplaatst het hand naar mijn rug en ik merk dat het duidelijk niet de hand van James is. Ik kreun van irritatie en draai me snel om. Ik kijk recht in het gezicht van twee knappe jongens.

'Wat doen jullie?' Vraag ik verbaast. 'Regels overtreden.' Grijnst de linkse jongen. Ik frons. 'Mooie dingen aanraken in museums.' Ik geef mezelf mentaal een face-palm.

'Ten eerste kijk eens rond dit is geen museum en ten tweede houd je poten voor jezelf.' Reageer ik bot. Ze kijken me beide boos aan. 'Je bent hier nu helemaal alleen he?' Zegt de andere jongen. Ik knik vragend. 'Niemand die je kan helpen.' Ik zucht, denken ze nu echt dat ik niet voor mezelf kan opkomen en desnoods roep ik James wel. Hij hoort me vast wel, zoveel volk is er niet op het strand. Maak ik mezelf wijs.

Ik kijk naar de zee en krijg het benauwder als ik zie dat ze zee wel heer ver is precies. Als ik roep hoort hij het nooit. Ik laat niet merken dat ik schrik heb en kijk hun verveeld aan.

De blonde komt naar me toe en legt zijn hand op mijn borsten. Ik slaag hem boos op zijn gezicht, als gevolg dat hij nog bozer word. Hij trekt me ruw recht van mijn strandlaken en trekt me tegen hem aan.

Hij duwt zijn lippen dwingend op de mijne en ik begin in het rond te slaan. De andere jongen houdt mijn handen vast zodat ik niets meer kan doen. Zijn tong glijd over mijn lippen maar ik weiger op te doen.

Ik probeer tegen te werken maar na een tijdje geef ik het op en laat mijn handen langs me vallen, als reactie laat de andere jongen mijn handen los. Hij legt zijn handen op mijn kont en knijpt erin, ik laat een kreetje horen en zijn tong komt naar binnen.

'Lisa! Jens!' Hoor ik een maar al te bekende stem roepen. De jongen - die blijkbaar Jens heet laat me eindelijk los en ik loop snel naar James toe. Maar in plaats van me in zijn armen op te vangen duwt hij me weg waardoor ik hard op het zand terecht kom.

'James he-' Ik word onderbroken door James. 'Je hebt al genoeg gedaan, zwijg nu maar gewoon.' Hij kijkt me teleurgesteld aan en ik krijg tranen in mijn ogen. Meent hij dit nu serieus. Ik had gedacht dat hij bezorgd om me ging zijn en zelfs die jongen ging slaan of wat dan ook maar dit, nee dit had ik niet verwacht.

'Je weet dat-' Ik wil weer beginnen praten maar ik word weet onderbroeken door iemand, deze keer door Bram. 'Lisa, dit hadden we echt niet van je verwacht.' Zijn woorden doen pijn in mijn borstkas. Het doet me zoveel pijn dat ze mij niet eens laten praten.

Ze weten toch dat ik nooit vreemd zou gaan. Ze zouden dat moeten weten. Zeker James

'Sorry maat ik wist niet dat ze van jou was ze begon me plots te zoenen en ik deed gewoon mee je kent het wel.' Legt Jens uit. Ik staar hem met open mond aan. James kijkt me woedend aan en neemt zijn spullen op en stormt het strand af zonder me nog een blik waardig te gunnen.

De andere van mijn vrienden volgen al snel zijn voorbeeld en lopen ook weg. 'Catalina! Blake! Verdomme, luister!' Ik schreeuw hun nog na maar niemand reageert.

Jens en de andere jongen zijn ook snel weggegaan en ik zit nu in mijn eentje op het strand. Ik ga hem niet achterna, ik heb niets misdaan. Hij is degene dat me omver duwde. En hij liet me niet eens praten. De eikel.

Dan begin ik te beseffen dat ik hier niks of niemand heb voor nu. Ik hoop voor hun dat ze snel terug komen om me te halen of ik hoef niemand van hun ooit nog terug te zien.

Nu heeft hij het echt verpest.

Ik was verkeerd woeps! Het lange hoofdstuk is hoofdstuk ^50^
En wauw.. Dit kwam onverwacht hé ;() het volgende stuk komt er snel op! (:

X Laura

That jerk is my best friend #Netties2017Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu