^4^

20.4K 1K 248
                                    



De les was afgelopen en zoals afgesproken ging ik wachten aan de deur tot dat James passeerde. Jonas die net de klas uit kwam deed zijn mond open en vervolgens weer dicht. Ik lachte. 'Wil je iets zeggen?' Hij begin te blozen en knikte. 'Heb je nu ook Nederlands?' Ik knikte en wilde juist antwoorden totdat ik onderbroken werd.

'Ja ze heeft nu Nederlands, problemen mee?' Ik keek James boos aan en sloeg op zijn hoofd. 'Ja ik heb nu ook Nederlands zoals deze oen net heeft gezegd.' En ik kijk beschuldigend naar James maar ik kan een klein lachje niet onderdrukken.

Het blijft schattig hoe hij zich gedraagt als het om mij gaat.

'Schatje kom je?' Vroeg hij terwijl hoe mijn hand vast neemt. Ik knik en kijk achterom. 'Kom mee Jonas want volgens mij weet je niet waar het lokaal is.' Lachte ik waardoor hij een beetje onhandig achter ons aanliep.

'Tegen wie doe je nu weer aardig?' Fluistert James in mijn oor. 'Tegen de nieuwe jongen ; Jonas.' Grinnikte ik.

'Hij lijkt me niet te vertrouwen.' Ik keek hem raar aan. 'Waarom niet?' Vroeg ik. 'Gewoon hoe hij zich gedraagt , niks voor jou.' Besliste hij. Ik was dit gedrag wel gewend dus lachte gewoon een keertje.

Voor Nederlands blijken we Mevrouw Abaks te hebben , mijn lievelingsleerkracht van vorig jaar. Dat liet ik ook blijken wanneer ik de klas binnen stapte. 'Mevrouw wat fijn om u weer te hebben.' Zei ik oprecht vrolijk tegen haar. 'Ook leuk om jou weer in mijn klas te mogen hebben Lisa.' Glimlachte ze vriendelijk terug.

Niemand vond dat ik slijmde bij de leerkrachten , ik ben gewoon spontaan en aardig en dat weten ze. Vaak vinden ze het zelfs grappig over hoe graag sommige leerkrachten me hebben.

'Schatje kom je naast me zitten?' Vroeg James en hij zat helemaal vanachter in een hoekje. Ik maakte een misprijzend geluidje en liet hem met mijn ogen merken dat ik ergens korter wilde zitten.

Hij zuchtte maar kwam toch naast me zitten op de tweede rij.

'Wauw Lisa kan er zelfs voor zorgen dat James vooraan zit.' Lachte mevrouw Abaks , dat is dus waarom ik haar graag heb , ze is altijd vrolijk en zorgt voor een gezellige sfeer.

De les was een halfuur bezig toen ik plots een propje tegen me aan voelde. Ik keek achterom en zag Bram en Peter grijnzen. Ik schudde lachend mijn hoofd en keek weer naar voor.

Na tien propjes was ik het beu en draaide ik me weer om. 'Stop met propjes gooien en let op want vorig jaar faalde jullie in Nederlands.' Ik klink nu misschien als een bitch maar ik bedoel het goed en gelukkig weten zij dat ook.

James had mijn vingers vastgenomen en was ze aan het bestuderen terwijl ik aan het opletten was. Plots voelde ik balpen op mijn hand en keek ik naar wat hij aan het schrijven is. Lisa + James = for ever <3.

Ik glimlach naar hem en neem ook zijn hand. Ik neem een roze balpen uit mijn etui en begin te schrijven. Ik hou van je xx LittleLisa. Ook hij glimlacht en geeft een kusje op mijn wang. Ik bloos. Ik bloos nooit als hij me een kusje geeft.








Hayy en wat vinden jullie van James ? Een schatje is het niet ( dat is mijn mening dan toch).

Nu 3 reacties van 3 verschillende personen en 6 votes ?
Als het niet lukt is het niet erg maar we proberen xx

Kusje Laura

That jerk is my best friend #Netties2017Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu