^19^

15.4K 887 74
                                    



'Ik wil graag dat jullie twee samen meedoen met de scholencompetitie , dan zullen jullie samen optreden tegen andere scholen.' Ik schud mijn hoofd meteen en de leerkracht kijkt me teleurgesteld aan.

'Ik wil niet met hem zingen sorry.' Zeg ik. 'Lisa alsjeblieft , met jullie twee winnen we honderd procent zeker.' Ik begin dan toch te twijfelen.

'Mag ik er even over na denken?' Vraag ik. Hij knikt al een heel pak opgeluchter en zegt ons gedag.

Ik zie James al staan en spring in zijn armen en geef hem een dikke knuffel. 'Schatje zo blij me te zien?' Lacht hij en ik knik ook lachend.

'Je bent de foto van vanavond toch niet vergeten he.' Knipoog ik. En hij zucht maar geeft me toch een lief kusje op mijn lippen. 'Nee.' Fluistert hij bijna onhoorbaar.

De rest van de dag ging snel voorbij en voor ik het wist stonden we met ons vijf voor mijn deur terwijl ik de code van het hek intoetste en tegen de camera zij dat ik het was zodat de bediendes me ook door de andere poort binnen lieten.

We lopen met veel lawaai naar binnen en de jongens installeren zich in de zetel.  'Ja joh die alsof je thuis bent.' Lach ik wanneer ze hun benen op de tafel leggen.

De avond brak aan en we bestelen pizza's omdat we daar zin in hebben. Ik eet gulzig van mijn pizza waardoor James me lachend aankijkt en vervolgens zelf ook verder eet.

'Ik ga slapen , jullie zien maar wanneer jullie willen. De kamers zijn opgemaakt voor jullie ciao.' Zeg ik terwijl ik opsta uit de zetel na nog een tijdje prison break gekeken te hebben.

Ze knikken en kijken weer verder , behalve James. Hij staat ook recht en gaat mee naar boven. Terwijl hij naar toilet gaat kleed ik me om straks een ongemakkelijk moment te vermijden.

Hij komt terug en doet zijn kleren zonder ongemakkelijkheid uit en houd alleen zijn boxershort aan. Ik klaag niet en keek gewoon naar zijn strak kontje.

Hij doet een voetbalbroekje aan waardoor ik geen zicht meer heb op zijn billen en hij komt naast me staan en geeft me een kusje op mijn wang en ik haal mijn gsm boven waardoor hij zuchtte.

'Snel dan.' Geeft hij toe waardoor ik moet glimlachen. Hij neemt mijn gsm van me over en neemt een foto van ons terwijl we gewoon lachen naar de camera. Ik ben blij en gaf hem een zoen op zijn wang flits hij heeft nog een foto genomen.

Ik lach hem toe en hij neemt zijn eigen gsm om ook een foto te nemen. 'Ik dacht dat je niet aan foto's deed?' Plaag ik hem. 'Als jij erop staat wel.' Mijn wangen krijgen een rode kleur en hij neemt nog een foto van me zonder dat hij er zelf bij op staat.

We gingen in bed liggen en geven elkaar nog een laatste kusje voor vandaag. 'Slaapwel baby.' Fluister ik zachtjes. 'Ik hou ervan als je me zo noemt.' Fluistert hij stilletjes terug. Ik grinnik. 'Slaaplekker.' Hoor ik hem nog zachtjes zeggen.












Ik had dit eerst in verleden tijd geschreven en dan aangepast naar tegenwoordige tijd dus als je nog een werkwoord in verleden tijd ziet staan zeg je het maar xx

Ook wil ik jullie bedanken :3 ik heb op sommige hoofdstukken meer als 20 votes yeahh :) thanxxxx

Kusje Laura

That jerk is my best friend #Netties2017Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu