« Nieuw Boek + Bedankt »

11.6K 354 19
                                    

Ola,

Ik wil jullie eerst gewoon even bedanken voor al die reads echt wauw! Dankzij jullie ben ik al zo ver geraakt :)

Ik heb gewoon 5oK reads en in het begin kon ik niet eens dromen van 5K, jullie zijn echt de beste lezers ever! En al die votes en reacties zijn echt super! We hebben bij sommige hoofdstukken meer als 100 votes! SAY WHAT :) Van sommige reacties begin ik te glimlachen als een zot en van andere luid te lachen :")

EN WE HAALDEN ZONET #3 IN ROMANTIEK

Dan wil ik ook nog even iets aankondigen.. spanning..

Ik ga beginnen met een nieuw boek!

« Love is a Dangrous Game »

Laura en haar ex zijn slecht uit elkaar gegaan, door fouten die Nick gemaakt heeft. Door verschillende omstandigheden verhuist Laura en breekt ze contact met iedereen uit haar omgeving om een nieuw leven te starten. En bij een nieuw leven hoort ook nieuwe liefde natuurlijk, maar misschien wordt je wel verliefd op de persoon waarvan je het het minste verwacht had? En wat als je ex je weer vindt?

RoMaNtIeK

Het is weer een boek over romantiek en natuurlijk ontbreekt er geen cliché, want ja ik houd gewoon van cliché :") stiekem houdt iedereen ervan maar durven ze het niet toe te geven, iedereen wilt 'de badboy' kunnen lief maken, verliefd worden op het eerste zicht etc etc etc.. oké, tot zover mijn uitleg over hoeveel ik van cliché houd. :)

Ik zou het enorm waarderen als jullie eens een kijkje nemen! Het eerste hoofdstuk zal binnenkort wel online komen ;) ik dwing jullie níet maar het zou gewoon heel leuk zijn :")  en als je er dan toch bent klik dat op die vote knop hahaha :'))

Love you guyss :D

That jerk is my best friend #Netties2017Where stories live. Discover now