^56^

12.3K 587 47
                                    


'Ze hebben toch geen seks gehad in mijn bed?' Hoor ik Blake zeggen en ik moet mentaal lachen. 'Nee ze hebben hun kleren nog aan.' Fluistert Bram terug. Ik kreun zodat ze merken dat ik wakker ben en het is stil.

'Zijn jullie terug samen?' Vraagt Peter. Ik kijk naar James die nog ligt te slapen en schud mijn hoofd. 'Waarom liggen jullie dan in hetzelfde bed?' Ik zet me rechter en haal mijn schouders op. 'Deden we altijd al.'

De jongens gaan Blake zijn kamer terug uit en ik voel James bewegen. Ik kijk een keertje op de klok en zie dat het 01:23u is. Ik krijg plots het idee dat ik nog wil dansen. Ik por James in zijn zij en herhaal dat zodat hij wakker wordt.

'Schatje?' Mompelt hij en ik ga om hem liggen. 'Gaan we nog even dansen?' Grijns ik. Hij rolt zijn ogen en legt zijn handen op mijn rug. 'Ik lig hier anders wel goed.' Grijnst hij terug en verlaagt zijn handen. 'Poten thuis.' Fluister ik en sta op.

Ik strijk mijn jurkje plat en trek James uit bed.

Ik stap terug dichter naar het bed toe en wrijf zachtjes over zijn wang. 'Voor mij?' Fluister ik zachtjes. Hij zucht als teken van toegeving en ik grijns. Ik trek hem het bed uit en houd zijn hand vast terwijl ik de trap afstorm.

We komen benden aan en iedereen is nog volop aan het dansen. Ik wil meteen doorlopen naar de tafel waar alle drank opstaat maar James houd me tegen. 'Denk je dat dat een goed idee is?' Ik trek een pruillipje in de hoop hem over te halen. Hij schud zijn hoofd. 'Maar eentje voor jou.' Ik knik blij en ga snel twee shotjes halen en geef er eentje aan hem.

We gooien het in één keer binnen en ik loop de dansvloer op. Er komt juist een rustig liedje op en ik hoor James gewoon grijnzen. Hij legt zijn armen rond mijn heupen en ik plaats mijn armen rond zijn nek. Hij trekt me dichter naar hem toe en ik leg mijn hoofd op zijn borstkas.

'Het spijt me.' Ademt hij in mijn nek. 'Voor?' Vraag ik dom. Ik weet goed genoeg voor wat hij zich verontschuldigt. 'Alles. Ik heb dit schooljaar alles verpest en daar spijt het me voor.' Ik knik. 'Ik heb je al vergeven maar vergeten gebeurt niet in één dag.' Hij zucht. 'Weet ik.'

'Ik wil nog een shotje.' Zaag ik en kijk hem met puppyogen aan. Hij schud zijn hoofd. 'Ik wil echt graag.' Hij schud opnieuw zijn hoofd. 'Nee schatje, ik wil niet dat je te veel drinkt.' Ik trek er een pruillipje bij en als hij opnieuw zijn hoofd schud haal ik mijn schouders op terwijl ik een perfect idee krijg.

Oké, zo perfect is het niet aangezien ik daarnet bijna verkracht was doordat ik zo dronken was maar ik besef nog niet echt wat er gebeurd was.

'Drankwedstrijd!' Roep ik zo luid mogelijk door de ruimte. Ik wijs naar James en mij als teken dat het tussen ons twee is. Er ontstaat luid gejoel en er komt een groot aantal rond ons twee staan.

We krijgen beide een fles in de hand gedrukt en beginnen te drinken tot de hele inhoud van de fles in mijn maag is beland.

We krijgen een tweede fles aangereikt en James giet hem binnen alsof het niets is. Ik doe hetzelfde en al snel volgt een derde stem.

'Genoeg!' Roept een meisjesstem. Ik kijk naar haar maar ik zie te wazig om te zien wie het is. 'Lisa dronken kind ga naar boven, ik neem James wel mee.' Zegt het nog steeds mysterieuze meisje.

Ik loop naar boven en laat me op de bank vallen. Al snel komt het blonde meisje naar boven samen met James. Wanneer hij me ziet grijnst hij en komt hij naar me toe en begint me te zoenen. 'Fuck stop!' Roept het meisje dat ik meer en meer begin te herkennen.

'Laat ons nou.' Zeurt James tegen het meisje en ik lach.

'Mila!' Roep ik vrolijk en geef haar een knuffel. 'Sinds wanneer ben je terug?' Schreeuw ik in haar oor. 'Verdomme Lisa ik moet niet doof worden! En sinds net, ik hoorde dat er een feestje bezig is.' Ik knik hevig met mijn hoofd. 'James is jarig.' Roep ik opnieuw en loop weer naar hem toe.

Ik zoen hem vol op de mond en zijn handen gaan naar mijn kont. 'James nee! Jullie zijn dronken en gewoon beste vrienden!' Ik begin luid te lachen en spring op en neer in de zetel.

'We zijn ondertussen al samen geweest en nu gaan we het weer proberen.' Leg ik haar hyperactief uit. Ze knikt lachend. 'Leg het me morgen maar uit. Wanneer je nuchter bent.'

Ik geeuw en val op de zetel. 'Heb je Blake gezien?' Vraagt Mila, de zus van Blake. Ik haal mijn schouders op. 'Beneden of boven.' Ze lacht. 'Goh daar weet ik veel mee.' Ik lach ook en geeuw opnieuw.

'Ga naar boven met James en doe niets waar je later spijt van gaat krijgen meid.'




Het studeren lukt vandaag echt niet lol gelukkig dat ik pas maandag mijn eerste examen heb! Volgende stukje komt denk ik volgende week woensdag ofzo x sorry dat jullie nu een weekje moeten wachten laar school komt even op de eerste plaats xx

That jerk is my best friend #Netties2017Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu