^7^

18.6K 954 151
                                    



Bram is de kleedkamer terug uitgegaan en ik begin me al om te kleden want ik ga toch niet meer mee doen met L.O.

Ik beslis om wel te gaan kijken naar wat de andere doen. Ik moet me altijd onder de mensen mengen als ik me slecht voel dan voel ik me meteen al een stuk beter door de positiviteit van anderen.

Heel even denk ik dat James er misschien is maar die gedachte gaat snel weer weg. Als hij iets gedaan heeft waar hij zich schuldig bij voelt loopt hij altijd weg.

Ik ga op het bankje naast de turnleerkracht zitten en hij kijkt me vol medelijden aan. Ik lach een keer naar hem als teken dat het goed is. Ze zijn rondjes aan het lopen als opwarming en Cindy stopt even bij mij als ze hier passeert. 'Gaat het weer met je?' Ik knik en doe teken dat ze verder moet lopen. Op dit moment vertrouw ik mijn stem niet.

'Wil jij de zak met voetballen gaan halen in het kot?' Ik knik en sta op. Ze hebben mij de code van het slot en toevertrouwd toen ik in het eerste zat en het is in die 5 jaar niet veranderd. Volgend schooljaar wanneer ik in het zesde zit ga ik al afstuderen , ik kan het gewoon niet geloven.

Ik sjor de zak met voetballen terug mee naar de sportzaal en zet ze voor de voeten van de leerkracht. 'Bedankt Lisa.' Glimlacht hij. 'Graag gedaan.'

Als de les gedaan is gaat iedereen naar de kleedkamers om zich om te kleden. Ik besluit om al naar mijn volgende les te gaan.

LittleLisa💍 : Peet ik ga al naar mijn volgende les , ik heb fysica , wie heeft dat ook ? Vraag je het even aan de andere dankje x
PeterPan🔥 : ik en Blake hebben ook fysica , Bram en James hebben informatica dan , zie je zo

Ik stap door de gangen die nog leeg zijn met mijn Louis Vitton bij de hand. De bel kan elk moment gaan en dan komt iedereen weer door de gangen gestormd.

Het lokaal van fysica is leeg en al open dus ga ik al vast op de eerste rij zitten en zet ik mijn pennenzakje van little Marcel op de tafel.

Na een paar minuten komt Cindy de klas binnen en komt ze naast me zitten. Ze begint niet over het onderwerp en daar ben ik haar dankbaar voor. De les is maar saai en is snel gedaan.

Als de bel gaat pak ik rustig mijn tas in en zie ik de jongens op me wachten. 'Cindy is het goed als ik naar de jongens ga?' Vraag ik. 'Ja tuurlijk ik ga wel bij Charlotte.' Glimlacht ze.

'James is vorig uur niet komen opdagen.' Zegt Bram en ik knik. 'Leuk voor hem.' Zeg ik.

We gaan op onze plaats zitten - een tafel onder een boom waardoor als het warm is we schaduw hebben- en ik pak mijn appelsapje uit.

'Jullie moeten het echt uitpraten.' Zegt Blake plots. Ik schud mijn hoofd. 'Ik ga niet de eerste stap zetten nadat hij mijn geheim geroepen heeft voor heel de klas.' Hij knikt en denkt even na. 'Normaal zou James nooit zich komen verontschuldigen maar bij jou wel.' Ik haal mijn schouders op. 'Ik hoop het.' Maar diep vanbinnen weet ik dat hij het wel zal doen.






Er is niet zo veel gebeurd maar wat vinden jullie van Lisa haar reactie ? Overdrijft ze of heeft ze helemaal gelijk ?

Vote en comment maken me heel blij ;)

Kus Laura

That jerk is my best friend #Netties2017Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu