^57^

13K 586 45
                                    


Ik word wakker met stekende hoofdpijn. Ik probeer op te staan om iets te gaan halen voor de hoofdpijn maar ik wordt tegengehouden door iets. Wanneer ik kijk zie ik dat James zijn arm om mijn heup ligt. Ik staar even naar zijn gezicht en verleg dan zijn arm. Zachtjes druk ik nog een kus op zijn wang. Als hij wil kan hij zo een lieve jongen zijn, en die lieve jongen moet hij juist nog wat meer laten zien.

Ik kijk even naar onder als ik ben opgestaan uit bed, ik heb gelukkig al mijn kleren nog aan.

Ik kan het niet laten om nog eens naar James te kijken, hij ziet er zo schattig uit. Ik ben blij dat hij de laatste maanden op school stilletjes aan zijn masker heeft laten vallen en meer en meer zichzelf is. Hij blijft zich nog steeds stoer voordoen en die dingen, maar je ziet dat hij gelukkiger is nu.

En ik hoop dat ik hem daarbij kan helpen, bij gelukkig zijn.

En daardoor ben ik ook gelukkig. Ik ben blij als het goed gaat met hem.

Ik stap stilletjes naar benden langs de trap en hoor al meteen een paar stemmen praten met elkaar.

'Hey.' Begroet ik Bram en Lieselot.

'Zijn jullie al officieel samen?' Vraagt Bram aan me met een grijns. 'Nee.' Sis ik.

'We gaan vanavond op date.' Deel ik blozend mee.

'Maar nu ga ik douchen.' Leg ik verder uit en wijs naar mijn jurkje. Ik steek mijn hand op als teken dat ik weg ben en ik krijg twee handen terug.

Ik stap de kamer terug binnen en neem stilletjes een trainingsbroek en shirt uit de kast van James die hier nog liggen die ik na het douchen aan kan doen.

Grappig dat James niet wakker wordt, maar hij heeft zijn slaap nodig naar wat ik gehoord heb. Naar het schijnt sliep hij nooit goed, hij is bij iedereen van de jongens geweest en iedereen heeft hem goed in de gaten gehouden hoe het met hem ging maar slapen, dat deed hij nooit goed.

Dus ik ben blij dat hij vannacht wel in slaap is gekomen en dat hij nu blijft slapen, zo is hij wat meer uitgerust.

Ik ben al lang blij dat James bij de jongens mocht slapen, ik zou me nog schuldiger gevoeld hebben als hij terug naar huis moest, bij zijn vader. Of wat je een vader kan noemen.

Ik doe de deur van de badkamer open en sluit hem stilletjes zodat James het niet hoort. Hopelijk gaat hij niet wakker worden door het lawaai van de douche.

Ik trek mijn jurkje uit en zet de stralen aan. Als ze warm genoeg zijn stap ik eronder en zeep ik me in met een shampoo dat hier staat. Mijn haren wassen doe ik wel een andere keer.

Ik stap terug van onder de douche en doe een handdoek rond me. Ik kijk even in de spiegel en zie op mijn arm enkel nog wat kleine littekens die ik heb overgehouden aan een paar manden geleden. Ik weet niet hoe ik het in mijn hoofd heb gehaald om dat ooit te doen.

Want nu heb ik door dat het echt verkeerd was dat ik het deed. Het zorgt alleen maar voor meer pijn en het is dom. Maar toen leek het de enigste oplossing.

Plots gaat de klink naar beneden en wordt de deur geopend. Ik slaak een kreetje en trek de handdoek strakker rond me.

James wordt helemaal rood en doet zijn handen voor zijn ogen. 'I-ik dacht dat je beneden was.' Stottert hij. Ik grinnik ongemakkelijk. 'Nee.' Zeg ik en houd de handdoek vast. Hij haalt zijn handen voorzichtig weg en kijkt naar me. Mijn wangen verkleuren en ik doe een stapje naar achter.

'Mag ik me omkleden?' Hij knikt rustig maar blijft in de badkamer staan.

'Alleen?' Piep ik waardoor hij opkijkt en lijkt te ontwaken uit zijn trans. 'Uhm ja juist sorry.' Hij verlaat de badkamer en laat mij met een veel te snel kloppend hart achter.

Ik kleed me traag om en kom dan de badkamer uit. James ligt in het bed met nat haar en een jogging aan. 'Ik ben snel in een andere badkamer gegaan.' Ik knik en kijk hem aan.

Nooit heb ok begrepen hoe het kan dat jongens zo snel kunnen douchen. Oké, hun haar wassen duurt minder lang dan bij meisjes maar ik heb mijn haar nu toch ook niet gewassen.

'Sorry van net.' Verontschuldigt hij zich opnieuw.

Ik schud mijn hoofd als teken dat het niets is. 'Ik moest de deur maar op slot doen.' Lach ik en ga naast hem op bed liggen.

'Het was anders geen verkeerd zicht.' Grinnikt hij waardoor ik hem een speelse klap op zijn arm geef. 'Jij zal het ook nooit leren.' Zucht ik dramatisch. Hij lacht en port me in mijn zij.

'Acteren kan je ook al niet. Heb jij eigenlijk wel een talent?' Vraagt hij waardoor ik hem beledigd aankijk. 'Ik kan onverwachts zijn.' Fluister ik mysterieus. Hij kijkt me spottend aan. 'Denk je?' Ik schud mijn hoofd. 'Daar ben ik zeker van.'

In een snelle beweging pak ik een kussen en gooi het recht in zijn gezicht. 'Zie je.' Grijns ik. Hij kijkt me lachend aan. 'Wie zegt dat ik je niet gewoon liet doen?' Ik lach.

'Ik ben gewoon de beste.' Besluit ik.

'Ja schatje, jij bent de beste.'

Ik bloos en verstop mijn hoofd met mijn handen. 'Je bent de date vanavond toch nut vergeten hé?' Vraagt James even later.

'Natuurlijk niet.' Zeg ik zacht.

'Gelukkig.' Mompelt hij en wrijft over mijn wang waardoor ik glimlach.

'Anders had ik je gewoon meegenomen hoor.'

Bedankt voor de prachtige cover Romyadmiraal
I like it very much :)

Bedankt voor de prachtige cover Romyadmiraal  I like it very much :)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ook bedankt voor de covers voor mijn andere boeken:

Btw dankje aan iedereen die ook Love Is A Dangerous Game leest! Ik heb al op elk hoofdstuk rond de 40 votes ofzo en dat maakt me zo blij :)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Btw dankje aan iedereen die ook Love Is A Dangerous Game leest! Ik heb al op elk hoofdstuk rond de 40 votes ofzo en dat maakt me zo blij :)

Kus kus kus

That jerk is my best friend #Netties2017Where stories live. Discover now