^2^

23.2K 987 427
                                    


Ik stap de klas in en er zijn al meteen veel leerlingen die me dag komen zeggen ; dat is ook een voordeel aan bevriend zijn en optrekken met James en zijn groepje , iedereen doet aardig tegen me.

Ik ga op de tweede rij naast het raam zitten pak alvast mijn pennenzakje uit mijn tas van Louis Vuitton - wat houd ik van dat merk - ik ben een echt meisje meisje. Ik draag rokjes en jurkjes , bijna nooit broeken en ik ben best wel veel met mijn uiterlijk bezig. Niet dat ik er bakken make-up op smeer zoals al die barbiepoppen hoor nee ik heb gewoon een laagje mascara op maar mijn haar is mij heilig.

Ik heb lang licht krullend blond haar en felle blauwe ogen. Maar in mijn hele leven -16 jaar dus- heb ik nog maar 1 vriendje gehad en die heeft me bedrogen dus ik doe niet meer aan vriendjes. Misschien wanneer ik 17 jaar ben ofzo. Nog wat maandjes en ik ben eindelijk 17 dan ga ik zo een cool feestje geven. Ik heb het al helemaal voorbereid , het gaat plaatsvinden in de kelder van Blake , daar is veel ruimte.

'Kan ik hier komen zitten?' Ik kijk op en kijk naar een jongen dat ik nooit eerder gezien heb , hij is vast nieuw. 'Natuurlijk.' Ik geef hem mijn stralende glimlach zoals de jongens het noemen en kijk daarna nog even op mijn iPhone 6,ik krijg net een nieuw berichtje binnen.

James💗 : volgend lesuur hebben we samen Nederlands , wacht aan je klas op mij x
LittleLisa💍 : jipieeee :) zie je dan xx

Ik lach nog een keertje naar mijn scherm en steek mijn gsm dan weg als ik besef hoe asociaal ik bezig ben. 'Hoe heet je ?' Vraag ik aan de jongen die naast me zit. 'Jonas , jij?' Zijn naam past wel bij hem. 'Ik heet Lisa.' Glimlach ik. 'Lisa als in Lisa die rondhangt bij James en zijn crew?' Ik moet lachen. Hij is hier nog maar juist en weet nu al van James. 'Ja inderdaad , wie heeft je dat verteld?' Lach ik. 'Een meisje ik geloof dat ze Maya heet.'

Het gebeurt niet vaak dat ik mensen veracht maar Maya veracht ik wel. Ze is de baas van het groepje poederdozen. Ooit probeerde ze James te versieren maar James heeft haar toen op een speciale manier duidelijk gemaakt dat hij niet geïnteresseerd was in haar. Laat het me proper uitleggen. Hij heeft een schildpad in haar topje gestoken waardoor haar borsten volstonden met kleine beetjes van schildpadden. Ik moet lachen als ik eraan denk.

'Oh Maya.' Zucht ik. 'Jullie zijn zeker geen beste vriendinnen?' Lacht hij. Ik schud mijn hoofd. 'We hebben een slechte geschiedenis.' Zeg ik. 'Ja je zei al iets van dat je een heks was en bij James hing omdat je populair wilt zijn.' Ik draai mijn ogen. 'Typisch Maya , nee Jamie en ik zijn al jaren beste vrienden.' Zucht ik. Hij knikt.

'Ik ben jullie mentor dit jaar. Ik ben meneer Dronkan.'






Hoofdstuk 2 :))) ik ben er best wel tevreden mee , jullie ook ?

Laat me weten wat je ervan vind ;) vote en comment !

Ik vind die volg knop vandaag ook wel aantrekkelijk , vinden jullie ook niet ? ;) xxx

Xx Laura

That jerk is my best friend #Netties2017Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt