^48^

12.8K 642 53
                                    


'Fuck James waarom slaag je me?' Vloekt er iemand. 'Stop met stressen!' Fluister roept een andere stem. 'Maak Lisa dan wakker.' Hoor ik een vrouwelijke stem zeggen. 'Nee ze slaapt zo lief.' Zegt de duidelijk herkenbare stem van James.

Ik kreun en open mijn ogen. Iedereen zucht opgelucht en gaat terug zitten waar die zat. 'Wat is er?' Vraag ik nog half slaapdronken.

'Dat vriendje van je is al een uur aan het panikeren omdat er lichte turbulentie is.' Zeurt Bram. Lieselot slaagt hem op zijn arm. 'Bram niet zo zagen.' Grinnikt ze. Ik kijk de twee tortelduifjes met een lach aan en ze kijken mij bang aan. 'Wat?' Vraag ik onschuldig.

James neemt mijn hand vast en knijpt er hard in. 'James!' Roep ik door het vliegtuig. Gelukkig dat we een privévliegtuig hebben anders hadden alle andere mensen last van ons. 'Wat the hell!' Schreeuw ik terwijl ik over mijn pijnlijk hand wrijf. 

'Sorry maar ik heb schrik.' Fluistert hij. Ik zucht, rol mijn ogen, en keer me dan vervolgens om om hem recht in de ogen aan te kijken. Ik doe mijn handen rond zijn gezicht en hij kijkt me aan met een frons

'Je gaat ga je ogen toe doen en slapen. Iedereen is je gezeur beu dus slaap.' Fluister ik in zijn oor en geef hem een zacht kusje op zijn lippen. Hij knikt en sluit zijn ogen. Hij legt zijn hoofd op mijn schouder en na een paar minuten hoor ik hem regelmatig ademhalen. Hij slaapt.

Niet gedacht dat het zo snel zou gaan. Iedereen kijkt me vol ongeloof aan. 'Wij zeggen al een uur dat hij gewoon moet slapen.' Zet Blake en ik lach. 'Ik heb gewoon magische krachten denk ik.'

Na nog uren gevlogen te hebben wordt er eindelijk omgeroepen dat we gaan landen. Maak uw gordels opnieuw vast en maak u klaar voor de landing die van start gaat over enkele minuten. Ik geef James kusjes op zijn kaaklijn hopend dat hij zo rustig wakker word en niet meteen weer paniekerig doet.

'Gaan we landen?' Ik knik rustig en hij pakt mijn hand meteen weer vast. 'Frutella om op te kauwen?' Bied ik hem aan en hij knikt dankbaar en neemt hem aan.

~*~

Na de landing waar James mijn hand weer heeft fijngeknepen hebben we een busje genomen naar het hotel.

We zijn nu onze koffers aan het uitpakken. Ik lig op de kamer samen met James. We hebben allemaal suites voor twee personen.

James zelf is al lang klaar met uitpakken en heeft zich zelfs al omgekleed om naar het strand te gaan. Ik trek mijn kleren uit, ook mijn lingerie en trek daarna mijn bikini aan. Ik doe er een wit zomerjurkje overaan en bekijk mezelf goedkeurend in de spiegel.

James slaat langs achter zijn armen om me heen en legt zijn hoofd op mijn schouder. 'Kleed je nooit meer om zonder mij te waarschuwen.' Fluistert hij verleidelijk in mijn oor. Ik krijg een rode kleur op mijn wangen en kijk naar beneden. 'Don't be shy.' Fluistert hij en ik bloos nog erger.

Ik loop de deur van de hotelkamer uit gevolgd door James. Iedereen zit al in de lobby waar we afgesproken hadden. 'Dat duurde lang.' Grijnst Bram. Ik word rood en kijk weg. 'Wat!' Roept Catalina verbaast uit. 'Is mijn kleine meid ontmaagd?' Roept ze voor heel het hotel. Hopelijk zijn hier geen Belgen of Nederlanders of gewoon mensen die Nederlands verstaan.

'Nee.' Zeg ik rood en wandel naar buiten. Als snel volgt iedereen me.

James komt naast me lopen en legt zijn hand op mijn kont waardoor ik nog roder word. 'Wat heb je toch vandaag.' Zucht ik naar hem en hij stopt met lopen waardoor ik ook automatisch stil ga staan.

'Vind je het niet leuk?' Vraagt hij schuldig. Ik kijk hem verlegen aan en schud mijn hoofd. 'Dat is het niet.' Zucht ik en kijk naast hem zodat ik hem niet hoef aan te kijken. 'Babe je kan me alles vertellen.' Ik knik.

'Het is gewoon dat ik er nog niet klaar voor ben denk ik maar .. ' Ik stop met praten en James neemt mijn handen vast en kijkt me aan. 'Ik heb schrik. Ik wil niet dat jij nog zo lang op me moet wachten.' Zucht ik verlegen. Er verschijnt een schattige glimlach op zijn gezicht.

'Ik ga je eerste keer bijzonder maken.' Zegt hij lief en ik glimlach. 'En ik wacht tot jij het wilt.' Ik knik. 'Ik wil nu nog niet.' Fluister ik. 'Ik wacht gewoon op het juiste moment denk ik.' Hij knikt begrijpend en geeft me een kusje op mijn voorhoofd. 'Alles op jouw tijd.' Ik knik dankbaar en we stappen verder.

Wat een gênant gesprek. Misschien is het wel volkomen normaal om over zo een dingen te praten met je vriendje maar toch blijft het ongemakkelijk voor mij.

We blijven een beetje op een afstand van de groep lopen en verstrengelen onze vingers. 'Het is zo mooi hier.' Zeg ik zacht en kijk op naar James due knikt. 'Ja, het is bijna even mooi als jij.' Glimlacht hij en ik draai speels mijn ogen. 'Flirt.'

Hij haalt onschuldig zijn schouders op. 'Mag dat niet dan?' Nu ben ik diegene die glimlacht. 'Tuurlijk wel.' Ik geef hem een kus en leun met mijn hoofd tegen zijn arm terwijl we verder wandelen.

Wat hou ik toch van deze jongen.

900 woorden deze keer en al ge-update na 2 dagen! Yay me! :) Volgend stuk wordt super lang ;)
Hope you like it!

X Laura

That jerk is my best friend #Netties2017Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu