^36^

13.6K 728 68
                                    


Enkele ogenblikken later wordt er luid geklopt op de deur en doe ik met een grijns open als ik eerst heb nagekeken dat alle meisjes iets aanhadden.

'Wat the fuck Lisa!' Ik lach en kijk hem aan. Hij ziet er echt niet uit in
zijn geknipte broek. 'Waar de fuck was dit voor nodig?' Schreeuwt hij.

'Wraak.' Ik haal mijn schouders op.

'Waarom neem je wel wraak op mij en niet op James?' Vraagt hij. Ik lach opnieuw. 'Ik ben al lang bezig met wraak nemen op hem. En dat beseft hij wel.' Ik knipoog naar hem en gooi de deur dicht. Cindy kijkt me meteen benieuwd aan.

'Wat ben je aan het doen bij James dan?' Ik kijk haar aan en begin te vertellen. 'Hij vind me nog leuk als in verliefd en dus ga ik zo veel mogelijk bij hem rondhangen als een gewone vriendin.' Grijns ik. Ze knikt ook grijnzend maar daar veranderd haar gezichtsuitdrukking.

'Maar daarmee straf je ook jezelf.' Zegt ze bedenkelijk. Ik knik treurig en haal daarna mijn schouders op. 'Dan is het maar zo.' Ze knikt en we stappen de kleedkamers uit als we klaar zijn.

De jongens komen lachend naar me toe en geven me allemaal met een grote lach een high-five. Nog enkele jongens dat ook voorbijlopen steken een duim op waarna ik vriendelijk met een grijns terug lach. Niemand heeft hem dus graag van deze klas.

'Waar is die lieve meid gebleven dat ik ontmoette in het eerste?' Lacht James en begint zijn armen in de lucht te bewegen alsof hij die Lisa zoekt. Ik lach hem uit en slaag hem op zijn kont. 'Je ziet er belachelijk uit.' Fluister ik in zijn oor waarna ik snel wegloop.

Ik hoor dat hij achter me aan komt en ik begin sneller te lopen. Ik kijk achterom en zie dat hij me bijna heeft ingehaald. Ik spurt snel de gangen door en grijns als ik Tuur tegen zijn kluisje zie staan praten tegen een meisje.

Tuur is een vriend van me, hij zit in het zesde en is wat je noemt een echte player. Ik heb gelukkig nooit wat gevoeld voor hem of voor zijn charmes gevallen.

Wanneer Tuur me ook ziet kijkt hij me lachend aan. Ik ga snel achter zijn rug staan zodat James niets kan doen. Het meisje dat er bij staat kijkt ook lachend toe, want zoals ik al eerder vermeld had weet iedereen op school wel van ons bestaan en ons doen.

James begint lachend te schelden op Tuur dat hij op kant moet gaan staan zodat hij het kan afhandelen maar Tuur zo koppig dat hij is, handig voor mij, blijft gewoon voor me staan.

En dan valt mijn frang en begin ik blij te gillen. Alle drie kijken me vreemd aan wanneer ik ook begin te springen.

Ik vlieg in de armen van het meisje dat naast Tuur stond en ik verpletter haar in een knuffel. 'Catalina!' Schreeuw ik blij. 'Je hebt bruine haren!' Roep ik nog altijd blij. Ze knikt vrolijk en we trekken terug uit de knuffel. 'Is hij je vriendje?' Fluistert ze in mijn oor terwijl ze wijst naar James. Ik schud mijn hoofd.

'Hij is mijn beste vriend en ex-vriendje.' Leg ik stilletjes uit. 'Maar hoe ken je Tuur?' Vraag ik met opgetrokken wenkbrauwen. Ze haalt haar schouders op en kijkt naar Tuur. 'Hij is knap.' Zegt ze waardoor we beide moeten lachen.

'Maar de belangrijkste vraag is Catalina wat doe je hier? En waarom ben je niet in Duitsland waar je woont?' Vraag ik na nog een knuffel gegeven te hebben. 'We zijn verhuist!' Krijst ze blij. Ik krijg grote ogen en begin weer blij te springen. 'En ik kom hier op school!' Ik geef haar weer een knuffel en laat haar dan los als de jongens ongemakkelijk kuchen. 'Je moest me niet verwittigen hoor.' Mompel ik daarna lachend.

'Catalina is een vriendin van me, leren kennen als we iedere krokusvakantie naar Duitsland gaan.' Ze knikt blij en ik zie Tuur naar haar kwijlen. Ze is dan ook een pracht van een meisje. Meteen kijk ik naar James om te kijken of hij ook naar haar kijkt.

Maar gelukkig kijkt hij alleen naar mij en ik glimlach wanneer onze ogen elkaar ontmoeten.




Nog een zalig paasfeest aan iedereen! Hopelijk heeft iedereen het leuk gehad :)

En het begint op geslijm te lijken maar ik wil jullie bedanken! Ik heb op het vorige stuk 65 votes! Allemaal dankzij jullie natuurlijk :))

En eindelijk 2 weken vakantie! Hip hoi! Deze week ben ik gewoon thuis maar volgende week ben ik heel de week weg maar als er wifi is blijf ik dan wel nog updaten!

Dat was het ;) byeex

That jerk is my best friend #Netties2017Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt