^5^

20.6K 958 164
                                    






We hadden nu samen L.O. : het lievelingsvak van de jongens en zeker van Peter , alle meisjes zien in shortjes is voor hem geen probleem. Ikzelf vind het vak ook heel fijn, maar dan niet om dezelfde reden als Peter.

Ik liep naar de kleedkamers en zag vanachter in een hoekje nog een leeg plaatsje waar ik dan ook snel naartoe liep. Ik zit nooit graag helemaal in het midden omdat ik dan het gevoel heb dat iedereen me aanstaart.

Naast mij zat een meisje dat ik nog niet eerder had gezien waarschijnlijk was ze ook nieuw. 'Hoi.' Zeg ik vrolijk tegen haar. Ze keek verbaasd op en glimlachte naar me. 'Hey.' Ze was precies niet zo blij.

'Hoe heet je?' Ze keek me aan. 'Cindy.' Ik knikte. 'Mijn naam is Lisa.' Deelde ik mee. 'Ja ik hoorde het daarnet tijdens Nederlands al.' Zei ze lachend. 'Ja inderdaad.' Lachte ik mee.

Als we beide omgekleed waren liepen we naar de zaal waar al een paar jongens stonden. Ik had een topje aangedaan met daaronder een tennisrokje, ook al speel ik geen tennis. Ik vind die rokjes gewoon zo schattig. Cindy had een gewoon kort shortje aan dat haar mooi stond.

James, Peter, Bram en Blake kwamen meteen naar me toe als ze me zagen. 'Schatje weer een leuk rokje aan zo te zien.' Glimlacht James. Ik knik vrolijk. Blake draaide zijn ogen waarop ik moest lachen. Hij geeft nooit echt iets om outfits, hij trekt altijd aan wat er vanbinnen in zijn kast ligt.

Ik zag Peter naar Cindy kijken en ik zag hoe ongemakkelijk ze zich voelde. Mentaal geef ik mezelf een facepalm om zijn gedrag, die jongen zal ook nooit groot worden.

'Peter kijkt altijd niets van aantrekken.' Fluister ik in haar oor. Ze knikt en lacht een beetje.

'Wat zijn jullie daar aan het konkelfoezen?' Vroeg Peter die het blijkbaar gemerkt had. Dat was nog zo iets aan Peter, op sommige momenten komt hij met met heel oude woorden showen. Ik lach.

'Ik zei tegen Cindy dat je een stijve hebt.' Zeg ik tegen Peter waardoor hij meteen naar beneden kijkt. Als gevolg dat we allemaal begonnen te lachen. 'Ik heb geen - oh joh laat maar grapjas die je bent.'

'Het regent niet binnen hoor ik heb geen jas nodig toch bedankt.' Grapte ik waardoor ik heel hard begon te lachen om mijn eigen grap.

Niemand lachte mee. Zelfs James niet. Wat een gênant moment. 'Komaan Jamie die was goed of niet?' Zeg ik nog na hikkend van het lachen. 'Nee schatje gewoon niet.' Ik kijk hem nep gekwetst aan en leg mijn hand op de plaats van mijn hart.

'Jullie zijn zo schattig samen.' Zei Cindy plots. Ik zuchtte. Weer iemand die dat dacht. 'We hebben geen relatie.' Vertel ik haar dan ook waardoor ze me raar aankijkt. 'Huh niet? Op mijn oude school praat iedereen over jullie als koppel.' Ik kijk haar met grote ogen aan terwijl James schuldbewust kijkt.

'Jamie wat heb je gedaan?' Vraag ik. 'Wel toen we voetbalmatch hadden tegen hun zag ik Bryan hun kapitein verlekkerd naar je kont kijken en hij wou naar je toe gaan en toen heb ik misschien gezegd dat je mijn vriendin bent zodat hij van je af zou blijven.' Ik zucht.


Dankje voor al die lieve comments vorig hoofdstuk ! :)
Super lief ! Hopelijk dit hoofdstuk weer ;)

Kusje Laura

That jerk is my best friend #Netties2017Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu