^40^

13.1K 647 84
                                    



Ik hoor James naar mijn kamer komen en ik toon hem het berichtje dat op zijn gsm staat. Hij fronst. 'Wie is Amanda?' Ik rol mijn ogen. 'Weet ik veel. Ze staat in jouw gsm.' Zeg ik. Hij knikt en neemt zijn gsm zelf vast.

'Heb je iets gedaan met Amanda dinsdag of niet?' Hij schud zijn hoofd. 'Nee.' Ik knik. 'Geloof je me?' Ik knik. 'Tuurlijk. Als jij zegt dat je niets gedaan hebt vertrouw ik je.' Hij knikt met een glimlach en zet een kusje op mijn voorhoofd.

'Ha!' Hoor ik Peter roepen. Ik frons en ga uit mijn kamer om te kijken wat er is. Ik zie Cindy vijf euro aan Peter geven. 'Wat doen jullie?' Vraag ik. Ze geven me een schijnheilige glimlach waardoor ik mijn wenkbrauwen optrek.

'Ik had een weddenschap met Cindy. Als jij zou flippen om 'Amanda' moest ik haar betalen maar omdat je het niet deed moet zij mij betalen.' Ik rol mijn ogen en ga mijn kamer binnen.

James volgt me en komt naast me op bed zitten. Hij wrijft over mijn rug en kijkt me liefdevol aan. 'Wat is er?' Vraagt hij stilletjes. Ik kijk hem aan. 'Ze denken meteen van me dat ik boos ga worden.' Mompel ik verdrietig. Hij zucht. 'Je kent de jongens toch, ze sluiten altijd weddenschappen om de domste dingen.' Ik haal mijn schouders op en laat me met mijn rug op het bed vallen.

'Waarom zo emotioneel? Je maandelijks probleempje?' Lacht hij. Ik word rood en kijk naar de andere kant. Ik hoor hem grinniken en dan zakt mijn bed in als teken dat hij ook is komen liggen. 'Heb je iets nodig?' Vraagt hij lief en maakt rondjes met zijn vingers over mijn arm.

Ik haal mijn schouders op en kruip dichter tegen hem aan. 'Wil je wat chocolade?' Ik kijk naar hem met glinsterende ogen en knik zachtjes. Hij laat me los en kruipt uit bed. 'Ik ben meteen terug.' Ik knik en leg het deken terug om me heen.

Na twee minuten komt hij terug binnen met een bakje met chocolade in waardoor ik glimlach. Hij kruipt ook terug onder de dekens en overhandigt me het bakje. 'Dankje, je bent de beste.' Ik geef hem een kleine kus op zijn lippen en neem dan een hapje van de chocolade.

Als de chocolade op is kruip ik terug helemaal in de dekens en zucht.

James draait me om zodat ik op mijn buik lig en doet mijn shirt een beetje omhoog. Hij begint me zachtjes te masseren en geeft af en toe een kusje op mijn rug. Na een paar minuten heeft hij mijn shirt helemaal uit gedaan en gaat hij rustig verder met me te masseren.

Na een kwartiertje hoor ik klopjes op de deur en gaat James open doen. Hij bedankt iemand en dan voel ik iets warms op mijn rug. Een kersenpit* verwarmt mijn lichaam en hij draait me om en legt het onder me op mijn rug

(*een kussentje dat je opwarmt met allemaal pitjes in dat de plek waarop je het legt warm houd.)

Hij begint me overal kusjes te geven en ik grinnik. Als laatste drukt hij zijn lippen op de mijne en ik ga er zachtjes in mee. 'Je hebt toch iets in he?' Vraagt hij na een tijdje. Ik lach en knik. 'Zoiets noem je een tampon.' Hij grinnikt ook en komt naast me liggen.

'Dankje babyboy. Ik hou van je.' Fluister ik zacht.

'Graag gedaan sweetheart. Ik hou ook van jou.'





Toen ik dit herlas lijkt het dat dit het einde is :") MAAR dat is het nog niet, hopelijk zijn jullie daarom blij :"")

EN gelukkig bestaat Amanda niet haha :")

En als jullie het nog niet door hadden ik heb iets met deze smiley ':")'

I wish I had a boy like James... :") <~~ daar is de smiley weer hahaha, oké, niet grappig Laura, nu back to normal..

Volgens mij hadden sommige verkeerde gedachten over mijn nieuw boek, ik heb berichten gekregen waarom ik plots 'enge' verhalen ga schrijven en van die dingen nou dat doe ik dus niet :) het is gewoon weer ROMANTIEK met personen uit haar verleden dat niet willen dat haar liefdesleven goed gaat snapie?

Als er nog onduidelijkheden zijn stuur me gerust een bericht! Ook mag je gewoon een bericht sturen als je je verveelt :")

Nu ga ik zwijgen, jullie hebben zonet seconden verspilt aan mij, ik voel me vereerd, oké

Cíao

That jerk is my best friend #Netties2017Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu