^32^

14.3K 812 95
                                    



James loopt door de schoolgangen met mij op zijn rug. Deze momenten heb ik gemist. Gewoon wij twee dat plezier maken.

Wanneer we voor de deur van mevrouw Dijkstra staan buigt hij door zijn benen en spring ik van zijn rug. Hij is luid aan het hijgen van de inspanning. 'Zeg meneertje jou conditie is ook niet meer wat het geweest is.' Grijns ik en ik geef hem een tik op zijn schouder. Hij schud lachend zijn hoofd en klopt dan aan.

We horen de vrolijke stem van mevrouw Dijkstra ons binnen roepen en dus wandelen we ook naar binnen. 'Lisa!' Roept ze blij als ze me binnen ziet komen. 'Ik moet je iets vertellen!' Roept ze hysterisch. 'Heeft het te maken met die knapperd van een maand geleden?' Ze grijnst van oor tot oor en knikt. 'We gaan vanavond op date!' Ze trekt me in een knuffel en we springen blij op en neer.

Plots wordt ons blije moment verstoord door gekuch dat afkomstig is van James. 'Ik blijf het vreemd vinden dat leerkracht en leerling precies beste vriendinnen zijn maar dat ben ik onderhand wel al gewend. Maar we kwamen hier voor papieren ofzo?' Zegt de stem van James.

Mevrouw Dijkstra knikt en loopt naar haar bureau. 'Je maakt wat inhalen van je lessen maar wees gerust niet alles.' Zegt ze lachend. 'Maar Lisa helpt je daar wel bij denk ik?' Ik knik lachend en James rolt zijn ogen.

'Serieus waarom bent u leerkracht geworden en niet clown ofzo?' Zegt James als ze aan het uitleggen was over haar nieuwe roze sokken. Ik slaag James op zijn arm en kijk hem alsof-boos aan. 'Wel James. Dat heb ik mezelf ook al afgevraagd. Maar je hebt me wel graag of niet soms?' Vraagt ze grijnzend. James haalt zijn schouders op en Dijkstra moet lachen. 'Geef het maar toe stiekem vind je mij o zo leuk.' Grinnikt ze. James kan een kleine lach niet onderdrukken.

'Weet je wat sla het volgende uur maar over en ga iets leuk doen. Maar na de pauze terug zijn he.' Knipoogt ze. 'Dát is de reden, dat u best wel mee valt.' Zegt James. Ik lach en sta op. 'Bedankt mevrouw.' Zeg ik. 'Lisa hoe vaak moet ik het nu nog zeggen. Jij mag me Marlies noemen.' Ik knik lachend en James staat ook op. 'Tot de volgende.' We zwaaien terug en wandelen het lokaal uit.

.

'Kijk uit!' Roep ik. Maar juist te laat. James botst tegen een klein meisje aan dat een ijsje in haar hand vast had. Al het ijs hangt nu op zijn broek vlakbij zijn geslachtsdeel. 'James hou je in met je sperma.' Fluister ik in zijn oor waardoor hij helemaal rood word. Ik moet luid lachen en koop het meisje een nieuw ijsje.

Ik ga op een bankje zitten en kijk naar de ganzen dat hier voorbij wandelen. James komt met een plof op mijn schoot zitten waardoor ik een raar geluidje maak. 'Vetzak ga van me af.' Zeg ik terwijl ik op zijn rug klop. 'Nooit schatje.' Grinnikt hij. Ik duw met alle kracht dat ik heb hem van mijn schoot af en het lukt wonder boven wonder.

Hij valt met zijn gezicht recht in de uitwerpselen van de ganzen. Ik hou het niet meer en begin te schaterlachen. Hij kijkt me boos aan en probeert zijn gezicht proper te maken. 'Als jij Lisa niet was had ik je al lang geslagen.' Ik schud lachen mijn hoofd. 'Weet ik.' Ik geef een kusje op zijn wang en zijn wangen kleuren lichtjes rood. Hoe schattig.









Omg! Ik heb nu al 50 volgers! Dankjewel allemaal! :) jullie maken me allemaal zo blij, en wauw zoveel votes op het vorige stuk! :))

Ik heb vandaag rapport gehad en wauw ik ben gewoon een briljante slimmerd! Alleen dat stomme vak bio.. Waarom bestaat dat zelfs?

-XOXO-

That jerk is my best friend #Netties2017Where stories live. Discover now