^18^

16.2K 901 173
                                    


De bel gaat en we gaan naar onze derde les van vandaag. Ik heb nu muziek maar dat heeft jammer genoeg niemand van de jongens.

'Wacht aan je lokaal ik kom straks naar je toe.' Ik knik en hij geeft me een kusje op mijn lippen. 'Tot straks.' Zwaai ik terwijl ik mijn lokaal in loop.

'Lisa meisje wat ben ik blij dat je nog altijd muziek doet.' Zegt de zangleraar aardig tegen me. Ik lach een keer vriendelijk terug en ga dan op 1 van de krukjes zitten in de cirkel.

De meeste leerlingen dat ook muziek doen zijn wel aardige mensen. Maar dan komt Julian binnen en betrekt mijn gezicht. Zijn neus ziet helemaal blauw maar is blijkbaar toch niet gebroken.

Hij grijnst naar me en komt op een krukje naast mij zitten. Ik slik en kijk de andere kant op. Na een minuutje is iedereen aanwezig en begint de leraar te praten.

'Voor de eerste les van het jaar heb ik groepjes van twee gemaakt en moeten jullie op het einde van de les iets voorbrengen voor de klas.' Iedereen knikt en luistert naar de namen.

'Julian en Lisa jullie doen I know what you did last summer van Shawn Mendes en Camila Cabello.' Ik kijk grote ogen en Julian grijnst naar me.

'Zullen we dan maar in een hokje gaan?' Fluistert hij in mijn oor. Ik duw hem meer naar achter en knik. In ons lokaal hebben we van die hokjes dat geluiddicht zijn waarin je kan repeteren.

We hebben een halfuur de tijd en moeten dan uit de hokjes gaan. 'Laat eens wat horen dat ik weet dat je niet zingt zoals een kat.' Zegt Julian waardoor ik verontwaardigd ben.

'Vorig jaar heb ik toevallig de zangwedstrijd van school gewonnen dus laat jij maar iets horen.' Zeg ik arrogant terug. Hij trekt zijn wenkbrauwen op en begint te zingen. Als ik eerlijk ben is het nog best mooi.

'Nu jij.' Zegt hij uitdagend. Ik knik en begin te zingen. Hij krijgt grote ogen en luistert verbaasd verder. 'Oke zeker geen valse kat.' Grijnst hij een beetje uit het veld geslagen.

Ahhh
Hey-ey
Ahhh - Ahhh
Ahh
Hey-ey
Ahhh - Ahhh

He knows
Dirty secrets that I keep
Does he know it's killing me?
He knows, he knows
D-d-does he know
Another's hand have touched my skin
I won't tell him where I've been
He knows, he knows, he knows

It's tearing me apart
She's slipping away (I'm slipping away)
Am I just hanging on to all the words she used to say?
The pictures on her phone
She's not coming home (I'm not coming home)
Coming home, coming home

I know what you did last summer
(Ah-ah)
Just lie to me there's no other
(He-ey)
I know what you did last summer
{Tell me where you've been}
I know what you did last summer
(Ah-ah)
Look me in the eyes, my lover
(He-ey)
I know what you did last summer
{Tell me where you've been}

I know, I know, I know, I know
I know, I know, I know
I know, I know, I know, I know
I know, I know, I know
I didn't mean it, no
I didn't mean it, mean it, no
Can't seem to let you go
Can't seem to hold you close
I know

We hebben het liedje nog een paar keer samen gezongen en onze stemmen klinken verbazingwekkend mooi samen.

Het is aan ons om naar het klein podiumpje te gaan en ik neem de micro uit de staander en zie in mijn ooghoek dat Julian dat ook doet.

We beginnen te zingen en het word muisstil in de klas , iedereen luistert aandachtig mee en aan het einde klappen ze heel erg waardoor ik wat verlegen word.

'Wauw dat klonk prachtig , kan ik jullie aan het einde van de les eens spreken?' Julian en ik knikken en we lopen terug naar onze plaatsen om vervolgens rustig te luisteren naar wat de andere zingen.





Bedankt voor alle stemmen op het vorige hoofdstuk ! Jullie zijn echt de beste lezers xx

X Laura

That jerk is my best friend #Netties2017Where stories live. Discover now