^2.6^

9.9K 437 151
                                    



Ik word wakker en voel mijn hoofd kloppen. Ik voel James zijn armen om me heen en dat maakt het al iets beter.

Ik tik met mijn vingers tegen zijn gezicht zodat hij wakker wordt en na enkele keren lukt het eindelijk. Zijn ogen open langzaam en hij geeft me een kus op mijn wang zodra hij me ziet.

'Gaat het al beter?' Vraagt hij bezorgd en ik knik een beetje. 'Ik heb vreselijke hoofdpijn.' Mompel ik en sluit mijn ogen weer in de hoop dat de hoofdpijn overgaat.

'Gelukkig gaat het al beter dan vannacht.' Zegt hij zacht en wrijft over mijn wang. 'Hoe bedoel je?' Vraag ik stilletjes en laat mijn ogen toe omdat het toch lijkt te werken, ofwel zijn het James zijn vingers die wonderen verrichten.

'Je had hoge koorts en je was aan het hallucineren.' Zegt James en ik zucht. 'Ik kan me er niets meer van herinneren.' Zeg ik zacht en hij knikt. 'Dat is het beste, je voelde je echt niet fijn.'

'Moet ik iets voor je halen?' Vraagt hij bezorgd als mijn handen naar mijn hoofd gaan. 'Misschien iets tegen de hoofdpijn?' Hij knikt en staat op uit bed. Meteen voelt het veel kouder als tevoren.

Een half minuutje later staat James al terug in mijn kamer met een pilletje in zijn handen. 'Je moet het doorslikken, gaat dat lukken?' Ik knik en hij komt zitten op bed en probeert mij iets rechter te zetten. Even zie ik alles draaien maar al snel is alles terug normaal.

Ik slik het pilletje door met het glas water dat James me had gegeven en ik leg me weer helemaal plat. 'Hoe laat is het eigenlijk?' Vraag ik dan. 'Het is één uur liefje.' Antwoordt hij terwijl zijn vingers zacht over mijn gezicht wrijven.

'Je moet op school zijn.' Mompel ik maar hij schud zijn hoofd. 'Ik laat je hier niet alleen zo.'

'Marie is er.'

'Nee, ik wil bij je blijven en je verzorgen.' Ik glimlach door zijn woorden en hij bloost lichtjes. 'Dit is de reden waarom ik van je hou.' Zeg ik zacht en zijn ogen beginnen te glinsteren. 'Alleen daarom?' Vraagt hij glimlachend. 'Ook omdat je knap bent natuurlijk.' Lach ik zachtjes.

Zijn gezicht komt dichterbij en zijn lippen zijn op millimeters van de mijne. Wanneer hij de laatste afstand wilt overbruggen draai ik mijn hoofd zodat zijn lippen op mijn wang terechtkomen.

'Ik wil niet dat je ziek wordt.'

'Ik heb naast je geslapen, een kus kan ook wel.' Zegt hij zacht en ik knik. Stiekem wil ik hem heel graag een kus geven.

Hij komt weer dichterbij en deze keer draai ik mijn hoofd niet. Het gevoel van zijn lippen op de mijne blijft geweldig. Het laat je alles even vergeten en laat je gewoon goed voelen. Zijn tong strijkt over mijn onderlip maar ik open niet en trek terug.

'Een kus, geen zoen, anders wordt je zeker ziek.' Verklaar ik mezelf als ik zijn verbaasde blik heb gezien. 'Oké.' Zegt hij zacht en komt weer naast me liggen.

'Heb je de laatste maanden, sinds wij terug een relatie hebben, gedacht aan andere jongens?' Vraagt hij plots zacht. Verbaasd kijk ik hem aan, vanwaar komt die vraag nu weer.

'Nee, alleen als vrienden natuurlijk.' Zeg ik zacht en hij knikt.

Hij krijgt een moeilijke blik in zijn ogen en ik frons. 'Wat is er?' Vraag ik zacht en wrijf over zijn onderlip.

'Ik moet iets bekennen.' Mompelt hij en ik slik. Mijn hart klopt veel te snel en ik heb schrik voor wat er nu aan gaat komen. Als hij weer vreemd is gegaan, is het over. Hoeveel ik ook van hem houdt, dat zou de druppel zijn die de emmer laat overlopen, net nu ik dacht dat de emmer helemaal leeg was.

'Ik zeg dat alleen omdat ik eerlijk wil zijn tegen je.' Zegt hij en bijt op zijn lip. Ik knik en probeer de brok in mijn keel weg te slikken. Waarom moet hij dit juist zeggen op het moment dat ik ziek in bed lig.

'Zeg nu maar.' Zeg ik ongeduldig en hij knikt.

'Ik heb de laatste week al twee keer gedroomd over een ander meisje.' Hij durft me niet aan te kijken en ik weet niet wat ik moet zeggen. Ook weet ik niet wat dit betekent. Het enigste dat ik weet is dat dit me pijn doet.

'Wat droomde je dan?' Mijn stem klinkt zacht en op het randje van breken. 'Wil je dat echt weten?' Vraag hij en ik knik. 'Ja.' Maar ik weet niet of ik het eigenlijk wel wil weten, nee ik weet gewoon dat ik het niet wil weten.

'De eerste droom was het gewoon zoenen enzo.' Hij kijkt me nog steeds niet aan en de brok in mijn keel wordt alleen maar groter. 'En de tweede droom?' Vraag ik terwijl mijn stem schokt.

'Ja uh, toen was het meer als zoenen.' Ik weet wat hij bedoelt maar ik wil het zeker weten. 'Spreek duidelijk.' Zeg ik dan ook.

'We hadden seks Lisa.' Een traan verlaat mijn ooghoek en ik draai me de andere kant op. Waarom zegt hij dit juist als ik ziek ben. Waarom. Allemaal vragen spoken door mijn hoofd.

Hebben alle jongens zo een dromen? Of is het omdat hij het beu is om te wachten op mij. Ik begrijp dat het voor hem ook niet leuk is om zo lang te moeten wachten maar ik dacht dat hij me ook wel begreep. Gaat hij me verlaten nu? Gaat hij naar een ander meisje dat hem wel kan geven wat hij wilt? Ik wil er niet aan denken om hem met een ander meisje te zien.

'Welk meisje?' Vraag ik, ook al wil ik het antwoord niet weten. Laat het niet Maya zijn, laat het niet Maya zijn.

'Het is niet Maya zoals jij nu denkt.' Stelt hij me een klein beetje gerust.

'Wie is het dan?' Mijn stem klinkt kwaad en scherp maar ik kan er niet aandoen. Niemand zou het leuk vinden om te horen dat je vriend verkeerd droomt over een ander meisje.

'Dat meisje dat vooraan zit bij Duits, met die zwarte haren.' Mompelt hij. 'Beatrice?' Vraag ik en hij knikt.

Ik vloek binnensmonds, het is een prachtig meisje. Geen wonder dat James haar wilt. Ik zal nooit zo mooi zijn.

'Ik hou nog steeds van jou, echt waar.' Zegt hij zacht. 'Ik weet niet waarom ik dat heb gedroomd.' Hij probeert zichzelf te redden terwijl ik mijn tranen probeer binnen te houden.

'Mag ik even alleen zijn?' Vraag ik zacht en niet veel later gaat de deur van mijn kamer dicht.

En ben ik, zoals gevraagd, alleen.


Drama is back! (; geef jullie mening van de situatie ((:

En lezen jullie mijn ander 'Love Is A dangerous Game' al? (: #shamelessselfpromotion :")

EN JAJA HET IS 8 AUGUSTUS! <3 SHAWN IS JARIG!

EN JAJA HET IS 8 AUGUSTUS! <3 SHAWN IS JARIG!

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
That jerk is my best friend #Netties2017Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu