^21^

15.6K 1.2K 110
                                    



Zoals de vorige maanden voorbij vlogen zijn de volgende twee weken ook snel voorbijgegaan.

Maar op dit moment ben ik woedend. Ik heb net gehoord dat James voor twee maanden op uitwisseling gaat en hij heeft me er niets van verteld terwijl hij het al wist van het begin van het jaar.

'Babe niet boos zijn.' Zucht hij. 'Ik heb alle redenen om boos te zijn, we zijn vandaag 5 maanden samen wat je helemaal vergeten bent en dan kom je me vertellen dat je vanavond vertrekt naar Spanje voor uitwisseling!' Schreeuw ik. Hij kijkt schuldbewust.

'Ik had het je eerder moeten vertellen maar je overdrijft.' Zegt hij draaiend met zijn ogen. 'Ik overdrijf! Wauw bol het maar af!' Roep ik hysterisch. Hij kijkt boos en draait zich om. En loopt weg zonder nog iets te zeggen. Ik meende het niet dat je weg moest gaan.

'Als je je excuses wilt aanbieden kom je vanavond maar bij me langs voor je vertrekt, zak.' Roep ik hem nog na. Zijn reactie is niet precies wat ik verwacht had. Hij steekt zijn middelvinger naar me op.

Plots merk ik dat iedereen op de speelplaats ons aankijkt en me met ogen vol medelijden aankijkt. Ik probeer me er niets van aan te trekken en loop naar de muziekklas om nog even te gaan zingen voor de lessen weer beginnen.

Wanneer ik binnenkom hoor ik al meteen dat Julian er ook is want hij is gitaar aan het spelen. Hij merkt dat ik geweend heb en hij komt bezorgd naar me toe, ja onze band is gegroeid sinds we moeten samenwerken, en hij trekt me in een knuffel.

'Hij heeft niks vertelt, hij vertrekt fucking vanavond naar fucking Spanje en zegt het nu pas!' Snik ik. Hij wrijft troostend over mijn rug en laat me uithuilen. 'Wil je erover praten?' Ik schud mijn hoofd en loop naar de micro.

'Zingen we nog eentje van Sam Smith?' Vraag ik. Hij knikt en komt naast me staan. We zingen Stay With Me en ik ga er helemaal in op. Het gaat echt super en op het einde voel ik me dan ook een stuk beter. 'Zullen we dan maar naar de les gaan? We hebben nu toch samen.' Ik knik en neem mijn tas.

We lopen samen de les in en ik zie dat James al aan een tafeltje zit met Blake naast hem. Normaal gezien zou ik voor hun gaan zitten maar ik ben kwaad dus ga vooraan zitten aan de andere kant van de klas en sein dat Julian naast me moet komen zitten. Hij kijkt even moeilijk naar James maar komt uiteindelijk toch naast me zitten.

De lessen verlopen traag, té traag. Maar na een rotdag waar ik James genegeerd heb gaat dan eindelijk de bel. Ik haal nog mijn laatste boeken uit mijn kluisje en wandel dan naar huis.

Het is vrijdag dus ik ga al snel mijn huiswerk maken zo hoef ik in het weekend niets meer te doen. Ik kijk op de klok 6uur , zijn bus ging vertrekken om 8uur dus heeft hij nog tijd om zich te komen verontschuldigen.

Het is inmiddels zes uur dertig en hij is er nog steeds niet. Ik begin het op mijn zenuwen te krijgen en maak iets te eten om mijn gedachten op iets anders te zetten.

Ik vloek binnensmonds het is al zeven uur en ik eet mijn lasagne op en blijf naar de klok kijken. Hij zou nu moeten komen of hij is te laat om nog te vertrekken. Verdomme.









Zouden de stille lezers ook een keer willen voten zodat ik weet wie er allemaal mijn boek leest ? :3 dit klinkt echt zagerig, is dat zelfs een woord?

Ruzie pam pam paaaam.. komt James nog of niet?

That jerk is my best friend #Netties2017Où les histoires vivent. Découvrez maintenant