^24^

15.1K 788 507
                                    


Hij leunt wat naar voor en ...

Hij geeft me een kus op de wang en trekt me terug in een knuffel. 'Je bent een speciaal meisje Lisa.' Fluistert hij in mijn oor waardoor ik moet glimlachen. 'Dankje.'

We trekken ons terug uit de knuffel en staren enkele seconden in elkaars ogen tot dat ik het oogcontact verbreek en wegkijk. 'Het derde uur gaat beginnen , gaan we?' Vraag ik om de stilte te doorbreken. Hij lijkt te ontwaken uit zijn trance en knikt. 'Ja.'

Terwijl we op de gang wandelen gaat mijn gsm af. Ik herken het muziekje van Mario bros als teken dat James me belt. Ik besluit toch maar op te nemen.

'Hallo James.' Begin ik het gesprek.

'Uhm hey Lisa.'

'Voor wat bel je me?' Vraag ik nors omdat hij rond de pot draait.

'Ik wil je iets vertellen.' Zegt hij zenuwachtig.

'Vertel maar.' Zucht ik.

'Ik wil het niet meer opnieuw proberen met je ik ben liever single, blijven we wel terug beste vrienden?' Hij zegt alles in één adem en ik voel mijn hart samengeknepen worden.

'Nee , i-ik haat je.'

Ik leg af en begin te snikken. Julian kijkt bezorgd naar me en ik doe teken dat ik nood heb aan een knuffel. 'Wat zei hij?' Vraagt hij na een tijdje. 'Hij wil single blijven.' Snik ik. 'I-ik dacht dat hij van me hield.' Ga ik door.

'Het spijt me voor je.' Zegt hij stilletjes.

Ik grinnik. 'Je weet echt niet hoe je iemand moet troosten he?' Hij schud zijn hoofd met een grijns. 'Kan je Peter alsjeblieft halen?' Hij knikt en loopt het lokaal binnen.

Even later komt Peter buiten samen met Julian. 'Wat is er Li?' Ik antwoord niet en vlieg in zijn armen en ik begin weer te wenen. 'H-hij belde, h-hij wilt single blijven.' Hij wrijft zachtjes over mijn rug en fluistert sussende woorden in mijn oor.

'Ik haat hem.' Zeg ik na een tijdje stilte. 'Haten is een groot woord Lisa.' Ik knik. 'Ik weet het.' Ik leg mijn hoofd in zijn nekholte en geniet even van de warmte van zijn lichaam.

'Bedankt , nu gaan we naar de les.' Zeg ik. Hij knikt en we lopen met z'n drieën het lokaal terug binnen. 'Alles goed Lisa?' Vraagt de leerkracht aan me en ik knik met een kleine fake glimlach.

De volgende dagen liep ik somber rond en weigerde elk soort contact met James. Niet wanneer hij me probeerde te bellen of berichten of wanneer de jongens met hem aan het bellen waren. Ik heb veel tijd in ons optreden gestoken en we zijn er bijna klaar voor.

Julian is nu bij me thuis om nog een keer te oefenen. 'Ik ben moe.' Deel ik mee en ik ga languit op de bank liggen.

Hij grijnst en komt op me liggen. 'Ik ook.' Ik lach. Ik kijk in zijn ogen. 'Weet je dat je mooie ogen hebt.' Hij slaat zijn hand voor zijn mond en bloost hevig.

'Jij ook.' Glimlach ik naar hem en zo blijven we liggen.

Zijn ogen verlaten de mijne en blikken naar mijn lippen. Hij plaatst een klein zacht kusje op mijn mondhoek en ik glimlach naar hem en kijk daarna de andere kant op. 'Je bent schattig.' Zegt hij en ik bloos.

Mijn ogen sluiten en ik voel Julian van me af gaan. 'Kom je bent moe, ga maar slapen.' Ik knik en sta op. 'Je kan hier wel blijven we hebben veel logeerkamers.' Hij knikt dat het goed is.












Is dit de juiste beslissing van James? :(

Ik wil shipnamen maar omdat ik niet in een creatieve modus ben momenteel mogen jullie er kiezen ;)

Lisa + James = ?

Lisa + Julian = ?

Peter + Cindy = ?

... ?

En ik heb bijna 100 lezers per hoofdstuk! Thank you very much!

Kusies van Laura

That jerk is my best friend #Netties2017Where stories live. Discover now