^39^

13.4K 687 79
                                    


Ondanks dat ik gisteren veel gedronken had en nu een enorme kater heb weet ik nog precies wat er gisteravond gebeurd is. Ik ben eindelijk James zijn vriendinnetje terug. 

Ik voel James onder mij bewegen en hij kreunt. Wanneer hij me ziet wilt hij een kus op mijn lippen zetten maar ik draai me om en frons. 'Wat doe je? Het is niet omdat we in hetzelfde bed slapen dat we terug samen zijn.' Zeg ik zo serieus mogelijk.

Zijn glimlacht verdwijnt onmiddellijk en hij kijkt me aan. 'Wat? Hoe?' Ik frons. 'Wat wil je zeggen?' Zeg ik terwijl ik recht sta en een jogging aan doe met een legertopje erboven.

Hij staat ook recht en stapt naar me toe met enkel zijn boxer aan. Hij neemt mijn handen vast en kijkt me in de ogen. 'Wat weet je nog van gisteren?' Vraagt hij zachtjes. Ik begin op te sommen. 'Verassing, hapjes, dansen, drinken, moe, naar huis, Samson en Gert, slapen.' Er komen tranen in zijn ogen en dat is het moment dat ik het niet meer houd.

Ik druk mijn lippen op de zijne en hij is verbaasd en duwt me van zich af. 'Wat?' Vraagt hij. Hij snapt er duidelijk niets van. 'Ik maakte een grapje vriendje.' Fluister ik in zijn oor. Ik grinnik door zijn gezicht en hij kijkt me gespeeld boos aan.

Hij wilt me pakken maar ik loop snel weg. Ik open snel alle deuren met veel lawaai. Ik open de laatste deur en loop snel terug verder. Maar loop dan verbaast terug. James die mij de hele tijd achtervolgde kijkt ook verbaast de kamer in.

In het bed liggen Peter en Cindy. Cindy ligt met haar buik op de lakens en Peter zit recht op en kijkt verbaast door onze acties.

'Hoe is Cindy hier gekomen?' Vraag ik nadat mijn hersenen het verwerkt hebben. 'Ze was hier gisteren ook al maar jullie waren toen te dronken om het te merken.' Lacht hij.

Cindy draait haar nu ook om en ik zie dat ze enkel een bh aan heeft. Snel sla ik mijn handen voor James zijn ogen waardoor de jongens beginnen te lachen. 'Wat? Ik moet Cindy toch beschermen.' Lach ik.

'Is het al officieel?' Vraag ik terwijl ik bij op het bed ga zitten. Ze knikken beide en ik klap blij in mijn handen. 'Dan worden we familie Cindy!' Roep ik blij waardoor ook Bram en Blake komen kijken naar waar het lawaai vandaan komt.

Cindy fronst en wacht op een uitleg. 'Twee jaar geleden ben ik op onderzoek gegaan omdat Peter en James dezelfde ogen hebben.' Begin ik. 'En het blijkt dat ze verre verre verre neefjes van elkaar zijn.' Eindig ik trots mijn verhaal.

Cindy krijgt grote ogen. 'Dus jullie zijn ook weer samen?' Ik knik blij en spring tussen Cindy - die nu een shirt aan heeft - en Peter in en nestel me in de lakens. 'Lisa wat doe je?' Vraagt Blake terwijl hij zijn hoofd lachend schud. 'Ik ga ze ondervragen. Dus jullie moeten weg.' Zeg ik terwijl ik een handgebaar maak dat ze weg moeten. De drie jongens lopen weg en ik begin mijn ondervraging.

'Hoelang al?' Is mijn eerste vraag. 'Gisteren voor dat jij op het feestje toe kwam.' Ik knik. 'Jullie hebben samen geslapen hmm?' Ze knikken en lijken dan pas de vraag echt te snappen en dan schud Cindy hevig haar hoofd. 'Nee!' Ik lach.

Ze hebben dus gelukkig geen seks gehad in mijn huis. Ieuw. Dat zou gewoon fout zijn. Zéer fout. Te fout voor woorden. Ik wil er zelfs niet aan denken. Grose.

Na nog een heleboel vragen rond ik mij gesprek eindelijk af. 'Jullie relatie is bij deze goedgekeurd.' Ze lachen en ik geef Peter een kus op zijn wang. 'Zorg goed voor haar, maar zij moet ook lief voor jou zijn.' Fluister ik in zijn oor.

Hij glimlacht en wrijft over mijn haar. Hij geeft me een kus op mijn voorhoofd. 'Hetzelfde bij jou en James.'

Ik loop terug naar mijn kamer waar James waarschijnlijk is en hoor juist zijn gsm trillen.

Normaal heeft hij toch niets te verbergen voor mij dus pak ik nieuwsgierig zijn gsm van het nachtkastje dat naast het bed staat en unlock ik hem.

Amanda: het was heek leuk dinsdag ;)








SORRY :D ik was een beetje vergeten dat ik iets moest plaatsen :"))
Maar hier is het dan, en het eindigt met een cliffhanger hehe

Wat denken jullie van het berichtje? ;) *grijns eng*

That jerk is my best friend #Netties2017Where stories live. Discover now