^54^

13.3K 593 179
                                    


De rest van de maanden verliep rustig, ja maanden. De tijd is echt voorbij gevolgen. En ik heb de indruk dat het me wel geholpen heeft, tijd, zodat ik weer even rustig kon worden. Ik heb James goed kunnen ontwijken en toch contact gehouden met de jongens. Kasper en Fien heb ik ook nog een paar keer mee gepraat maar ik heb de indruk dat Fien enkel bij me kwam voor roddels.

Elke ochtend als ik mijn kluisje opende vond ik een briefje.

Ik denk niet vaak, ik denk niet gauw, maar als ik denk, denk ik aan jou.

I just want to have a place in your heart, just like you have one in mine.

You are my favorite reason to lose sleep.

Butterflies? Nah , I get the whole zoo when I see you.

My heart is perfect because you are inside.

Ik weet niet hoe hij er elke dag een nieuwe had maar het is hem gelukt. Ik begin het meer en meer te vergeven wat hij gedaan heeft, maar vergeten zal ik nooit.

Ik sta momenteel vooraan in de klas omdat ik iets moet aankondigen aan de klas. Er komt een eindbal op 25 juni en het is nu 2 juni, James zijn verjaardag, dus is het hoogtijd om een date vinden en jurken te gaan kopen.

Na mijn hele uitleg begint iedereen te klappen en kijkt James me glunderend aan. Ik lach klein naar hem en ga terug op mijn plaats zitten. Ik zie Tuur knipogen naar Catalina. Die twee zijn nu al een paar maand samen en ze zijn zo schattig. Lieselot en Bram zijn vandaag een maand samen en gingen vanavond iets gaan doen dat Bram voorbereid had.

Na nog een vermoeiende dag gaat de eindbel eindelijk.

Ik stap naar buiten en ik zie meteen de jongens staan. Ik ga voor de eerste keer in maanden iets tegen James zeggen. Ik had het helemaal voorbereid maar nu ik hem daar zo zie staan ben ik alles vergeten en kijk hem gewoon glimlachend aan.

Ik stap zelfzeker naar hun toe en iedereen stopt met praten wanneer ik erbij kom. 'Is er iets dat ik niet mag weten?' Vraag ik met een glimlach. Ze worden allemaal een tikkeltje roder maar schudden toch hun hoofd.

'Gelukkige verjaardag.' Zeg ik terwijl ik recht in James zijn ogen kijk. Hij glimlach van oor tot oor en bedankt me terwijl hij me in een knuffel trekt. Ik slaag mijn armen uit automatisme ook om hem heen en knuffel stevig terug.

Zonder dat ik het besef word James zijn shirt nat door mijn tranen. 'Waarom ween je?' Ik haal mijn schouders op. 'Ik heb je gemist.' Snik ik en geef hem nog een knuffel. 'Ik jou ook.' Fluistert hij in mijn haren.

Die emoties ook altijd.

Ik haal een klein vierkant doosje uit mijn tas en geef het aan hem. Hij krijgt grote ogen. 'Je hebt een cadeau?' Ik knik verlegen en hij scheurt het papier eraf. Wanneer hij ziet wat het is gaat zijn mond open. Hij doet het gouden horloge om en kijkt er vol trots naar als de jongens zeggen dat het mooi is.

'Ik heb nog iets.' Zeg ik en neem een enveloppe uit mij tas en geef die aan hem. Zijn ogen worden waterig. 'Nog iets?' Ik knik met een grote glimlach. Ik geniet hier zo van, hem zo blij zien. Hij opent de enveloppe en pakt de tickets eruit.

'Tickets voor Milow?' Vraagt hij ongelovig en ik knik hevig. Hij geeft de tickets aan Blake en tilt me op in zijn armen. Ik leg mijn armen rond zijn nek en mijn hoofd om zijn schouder.

'Je bent de beste.' Fluistert hij in mijn oor en ik krijg blosjes. Ik wil hem een kus op zijn wang geven en hij dacht blijkbaar hetzelfde. Onze lippen raken elkaar en ik trek meteen terug met een rood hoofd. 'Sorry.' Zegt hij verlegen. Hij zet me terug neer en de jongens kijken ons geamuseerd aan.

That jerk is my best friend #Netties2017Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu