^11^

17.1K 865 129
                                    



We keken elkaar recht in de ogen en hij buigt een beetje naar voren.
Net op het moment dat ik mijn ogen sluit komen de jongens met veel lawaai de winkel binnen.

'Ik dacht al dat Lisa wel weer kleedjes aan het passen was.' Roept Peter terwijl hij geen idee heeft wat ze zojuist hebben verpest. Ik kijk naar beneden.

'I-ik kleed me terug om en ik ben er.' Mompel ik. Ik ga zo snel als ik kan het kleedhokje binnen en zet me met een zucht neer op het stoeltje. Had hij het wel echt over mij? En gingen we net wel kussen of had ik me dat gewoon verbeeld.

Ik doe het kleedje terug uit en doe mijn eigen rokje en topje weer aan. Ik strijk nog even met mijn vingers door mijn haar en kijk mezelf in de ogen. Ik mag niet ongemakkelijk gaan doen nu. Gewoon de Lisa zijn die je altijd bent. Ik zet een lach op en stap het hokje uit.

'I-ik hang het jurkje even terug en ik kom , ga maar alvast naar buiten.' Zeg ik tegen de groep jongens die ik mijn vrienden noem. 'Ga je het niet kopen?' Vraagt James verbaasd. Ik schud twijfelend mijn hoofd. 'Je moet het kopen het stond je prachtig.' Ik glimlach en knik. 'Dan ga ik nu naar de kassa.' Ze knikken allemaal en lopen naar buiten.

Ik geef het kleedje aan het meisje dat aan de kassa zit en neem alvast mijn portemonnee uit mijn tas. 'Hebben jullie vrienden jullie intieme momentje verstoord?' Vraagt ze met een giechel. Ik krijg blosjes op mijn wangen en mompel iets dat moet lijken op 'we zijn beste vrienden.' Ze kijkt me ongelovig aan en schud dan haar hoofd. 'Ik zag hoe hij naar je keek.' Ik kijk haar vragend aan. 'Met een verliefde blik.'

Ik betaal haar cash en neem het zakje aan. 'Tot ziens en nog veel plezier met je beste vriend.' Ik lach een keer naar haar en wandel dan ook naar buiten.

Wanneer ik buiten kom merk ik al meteen dat het kouder is als vanmorgen en ik sla mijn handen over mijn armen. James komt naar me toe en geeft me zijn jasje. 'Dankje.' Hij slaagt zijn arm om me heen en nu heb ik het helemaal warm. Vanbinnen en vanbuiten.

'Jullie lijken net een verliefd koppeltje nu.' Lacht Blake en er verschijnen blosjes op mijn wangen die ik probeer te verbergen met mijn haar.

'Oh my god.' Roept Bram plots uit. Hij kijkt van mij naar James en weer terug. Ik sein hem met mijn ogen dat hij moet zwijgen en niets erover mag zeggen wat hij dan gelukkig ook doet.

'Wat?' Vragen Peter en Blake die niets doorhebben. 'Niets ik zag gewoon twee verliefde eekhoorns en ik vond ze schattig.' Is Bram zijn excuus waarop ik hem waarschuwend aan kijk.

'Ik ga naar huis.' Zeg ik tegen de groep. 'Pap en mam moesten me na school iets belangrijks vertellen dus doei.' Roep ik. Ze zeggen allemaal dag terug behalve James. 'Ik kom even mee.' Mompelt hij. Ik knik zachtjes.










Omg wat was er gebeurd als de jongens niet binnenkwamen ?

Hehe dat zullen jullie nooit weten. Nu zullen jullie mij heel graag hebben.

Kus van Laura

That jerk is my best friend #Netties2017Where stories live. Discover now