^13^

17.2K 869 142
                                    


'James ik wil even met je praten.' Zeg ik meteen wanneer ik de kamer binnenkom. Hij knikt en zet zich met zijn rug tegen de muur aan. 'Wat is er?' Vraagt hij. Ik ga naast hem zitten en zucht.

'Beloof je niet boos te worden?' Vraag ik. 'Tuurlijk waarom zou ik boos worden op jou.' Lacht hij en geeft me een kusje op mijn voorhoofd.

'Ik denk dat ik verliefd op je ben.' Zeg ik zachtjes. Ik voel hem naast me verstijven en ik kijk op naar hem.

'Echt? Waarom?' Dus zo voelt een afwijzing. Ik slik en open mijn mond. 'Ja echt , ik vind het altijd fijn om bij jou te zijn en ik hou ervan als je me schatje noemt of me een liefkozend kusje geeft. Ik krijg kriebelingen in mijn buik wanneer je zo lief naar me lacht en zo kan ik eeuwen blijven doorgaan.' Zeg nog stiller als eerst.

'Ik ben niet zo goed in woorden als dat jij bent.' Ik kijk hem vragend aan en nog voor dat ik het besef zijn zijn lippen op de mijne. Ik zoen terug en voel een fantastisch gevoel door me heen gaan.

'Wil je mijn vriendinnetje zijn?' Ik sta met mijn mond vol tanden. 'Ja!' Deze glimlach gaat er voor de rest van de dag niet meer af. 'Ik dacht dat het alleen langs mijn kant kwam.' Mompelt James. Ik giechel en kruip dicht tegen hem aan.

'Blijf je hier vanavond , de rest van de jongens komt vanaf morgen.' Ik kijk hem aan en zie hem knikken. 'Is goed.' Ik lach. 'Gaan we dan nu wat eten want ik heb honger.' Hij lacht en pakt mijn hand vast. En we lopen samen de trap af.

'Mam , James blijft vanavond al , dus hij eet ook mee.' Ze knikt en ze meld het aan de kok dat er iemand extra mee eet. 'Ga maar alvast een tafel , het eten komt zo.' Zegt de kok en we gaan aan tafel zitten.

James pakt mijn hand onder tafel vast en ik glimlach. 'We eten macaroni.' Zegt de kok en ik zie James glunderen. Hij houdt van macaroni.

Na het eten loop ik naar boven en kom ik Marie tegen. 'Ik zei het toch.' Ze is duidelijk trots op haar advies. 'Tuurlijk.' Mompel ik lachend en loop de trap verder op naar mijn kamer.

Mam komt meteen na mij mijn kamer binnen. 'De logeerkamers worden pas morgen opgemaakt maar jij slaapt zoals elke keer bij Lisa veronderstel ik?' Vraagt mijn moeder aan James en ik zie hem knikken.

Ze komt nog naar me toe , geeft me een kus en zegt dat ze morgenochtend vertrekken.

'Gaan we slapen? Ik ben moe.' Vraag ik en hij knikt. 'Pak maar wat van de onderste plank daar liggen kleren dat ik voor jou gekocht heb er ligt ook een pyjama.' Dankbaar kijkt hij me aan en geeft me een kusje op mijn mondhoek. 'Je bent de beste.'

Ik kruip in bed en niet veel later voel ik twee beschermde armen om me heen en kruip ik dichter tegen hem aan. 'Slaapwel schatje.' Zegt hij en geeft me een zacht kusje op mijn mond. 'Slaapwel handsome.'






Eindelijkkkkk :) niet zo veel gebeurd in dit stukje eigenlijk
Blij dat ze eindelijk samen zijn? ;)

Kuss Laura

That jerk is my best friend #Netties2017Where stories live. Discover now