^33^

14.4K 731 189
                                    



'Ik moet zeggen bruin staat je wel.' Proest ik uit wanneer ik zie dat echt alles onder de ganzenkak hangt. 'Lisa stop maar.' Sist hij wat me alleen maar harder doet lachen. 'Volgens mij hadden de ganzen diarree, het is namelijk nogal donker bruin.' Ik kan er niet aan doenbaar mijn humor is echt top vandaag , al zeg ik het zelf.

Het doet me denken aan plop. Doe de ganzenpas doe de ganzenpas.

Volgens mij zie ik echt stoom uit zijn oren komen. Maar ik weet dat hij niets gemeen gaat zeggen tegen mij, hij heeft me al genoeg gedaan de laatste dagen en dat beseft hij zelf ook dus ga ik lekker verder. 'Misschien moet je hun vragen wat ze gegeten hebben. Zo voeder ik het ze elke dag en loop jij elke dag klassevol met ganzendiareekleur rond.' Ik begin nog harder te lachen als ik al deed en James kijkt me dodelijk aan.

'Misschien is het tijd om te zwijgen schatje.' Zegt James giftig. Maar ik trek me er niets van aan en ga verder. 'Morgen hoofdtitel in de schoolkrant : 'Badboy James zorgt voor nieuwe trend' ik zie het al voor me.' Volgens mij zie ik nu blauw van het lachen. Hij neemt mijn hand vast en trekt me recht van het bankje waar ik op zat. Nou ja eigenlijk waar ik op lag. Hij gaat met zijn vinger over zijn broek en daarna over mijn kleedje.

Ik schreeuw het uit. 'Niemand maakt mijn kleedjes vuil!' Ik begin hem te slagen en te trappen zo veel als ik kan maar hij lijkt er niets van te merken. 'Doe op zen minst alsof ik hard kan slagen.' Pruil ik na een tijdje. Hij lacht en zet snel een paar stappen naar achter. 'Lisa sinds wanneer ben je zo sterk geworden.' Lacht hij terwijl hij op zijn 'zere' arm wrijft.

'James je bent niet grappig.' Deel ik mee. 'Oh jawel. Grappiger dan jij ooit zult zijn.' Ik schud verwoed mijn hoofd. 'Niemand is ooit grappiger als mij. Zelfs die knapperd Brent Rivera niet. En geloof me die is grappig.'

'Vind jij Brent Rivera knap?' Ik knik met een glimlach. 'Ik ben zo veel knapper als hem.' Zegt James. Ik schud mijn hoofd zo lang als ik kan. 'Schatje wat doe je?' Vraagt hij lachend. 'Ik laat je merken dat Brent knapper is dan iedereen.' Zeg ik met een kleine glimlach die mijn lippen siert.

Dan valt mijn mond open. 'Nee! Wow wacht!' James kijkt me raar aan door mijn plotse handelingen. 'Shawn wint, Shawn wint!' Roep ik en glimlach. 'Shawn is overduidelijk de beste.' Zeg ik.

'Shawn?' Vraagt James en mijn mond valt weer open. 'Ja Shawn!' Hij denkt na. 'Shawn Mendus of zoiets?' Ik geef hem een mep op zijn arm. 'Mendes!' Verbeter ik hem. 'Niemand is knapper als hem.'

'Na-ha er is één iemand knapper.' Ik schud mijn hoofd en blijf bij mijn standpunt. 'Zelfs meisjes zijn niet knapper als hem.' Zeg ik als hij blijft grijnzen. 'Oh jawel ik ken iemand, een meisje, dat knapper is als hem.' Ik schud mijn hoofd. 'Onmogelijk.' Hij knikt, niet opgevend. 'En weet je wie?' Ik schud min hoofd en kijk hem aan. 'Jij.' Ik krijg blosjes en kijk de andere kant op. 'Slijmbal.'

Hij lacht. 'Let op dat je niet stikt.' Hij kijkt me raar aan. 'Stikken?' Ik knik vol overtuiging. 'In je slijm.' Zeg ik met een grote lach op mijn gezicht. Omdat ik mijn grap gewoon zo grappig vond. 'Snap je de grap? Omdat je aan het slijmen bent. Heel érg dus dat je n-' Ik word onderbroken in mijn uitleg doordat hij me in een knuffel trekt. 'Ik heb je slechte humor gemist lieverd.'

'Ik heb jou gemist.' Is mijn antwoord.






Awww.. Ik was in een melige bui vandaag denk ik :)

Ciaoo!X

That jerk is my best friend #Netties2017Where stories live. Discover now