^28^

13.3K 733 131
                                    


'Lisa waar denk jij mee bezig te zijn!' Schreeuwt de luide stem van mijn moeder. Ik krijg rode wangen en kijk naar beneden. 'Lisa ik dacht dat je met James had!' Roept ze weer. Ik schud mijn hoofd. 'Hij is vreemdgegaan mam al anderhalve week geleden. Ik heb je gebeld toen maar je nam niet op.' Ze negeert wat ik als tweede zei en reageert enkel op het eerste.

'En daarom ga je liggen neuken met iemand anders. Lisa zo ken ik je helemaal niet!' Ik word nog roder dan ik al was en krijg grote ogen. 'We hebben geen seks gehad.' Fluister ik. Ze schud lachend haar hoofd. 'Nee tuurlijk niet. Daarom lig je half naakt op hem te zoenen.' Ik kijk beschaamd naar mijn trui dat inderdaad een stuk naar boven gekropen is. Ik duw het snel naar beneden.

'En waarom vraag je niet of iemand mag blijven overnachten?' Ik haal mijn schouders op. 'Jullie zijn er toch nooit.' Zeg ik. 'Lisa dat is voor jou bestwil. We hebben geld nodig en geld verdien je door hard te werken. En nee niet hard werken in bed.' Sist ze.

'Mam! Sinds Marie kijken jullie nooit meer naar me om. Alsof ik niet besta!' Roep ik terwijl de eerste tranen verzamelen in mijn ogen.

'Oh sinds Marie?! Marie had nog moeten leven, Marie is jouw fout! Jij moest aan die kant zitten zoals je normaal altijd deed!' Roep ze. Ik hap naar adem.

De tranen lopen inmiddels over mijn wangen. 'Marie was perfect! En jij trekt op met die mislukte badboys van je school! Wat moeten mijn vrienden en collega's niet denken!' Ik begin luid te snikken

Julian slaat zijn armen om me heen en fluistert in mijn oor dat het niet waar is wat ze zegt. 'En nu lig je in bed met deze jongen!' Ik kan mijn ademhaling niet meer onder controle houden en ik begin ongecontroleerd te ademen.

Ik hoor mensen roepen maar ik kan het niet meer verstaan. Ik ben al te ver. Ik hoor voetstappen weg gaan en dan nog een stem die ik probeer te verstaan. 'Adem rustig in Lisa.'

Julian neemt mijn hand vast en legt het op zijn hart. 'Volg mijn ritme.' Zegt hij zacht en ik word rustig van het geklop van zijn hart.

Weer dwarrelt er een traan over mijn wang, waarom ween ik zoveel.

'Lisa alles oke?' Ik schud mijn hoofd en hij slaat zijn armen om heen en ik huil uit op zijn schouder. 'Ik wist dat ze zo over me dachten. Ze hadden liever Marie gehouden.' Snik ik. Julian schud zijn hoofd.

'Als je moeder er zo over denkt dan is ze je niet waard.' Ik begin nog luider te huilen. 'Ik wil hier niet meer zijn.' Ween ik. 'Wil je dan mee naar mijn huis?' Ik schud mijn hoofd. 'Ik b-bedoel ik wil weg van d-deze wereld.' Hij houd me sterker vast. 'Nee dat wil je niet Lisa, er zijn zoveel mensen die je niet kwijt willen lieverd. Zet zo een gedachte uit je hoofd.' Ik kijk in zijn ogen en zie enkel medelijden en schuld in zijn ogen. Schuld.

Ik haal mijn schouders op. 'Mijn ouders willen me niet, James wilde me niet en de jongens hebben me ook laten vallen sinds James liet weten dat hij single wilde blijven.' Snik ik. 'En Cindy en Jonas en mij? Laat je ons zomaar in de steek dan!' Roept hij plots. Hij heeft inmiddels ook al tranen in zijn ogen staan. 'Houd je van me?' Vraag ik.

'Ja ik hou van je Lisa meer dan van wat dan ook.' Zegt hij. 'Dankje. Ik hou ook van jou.' Zeg ik. 'Beloof me dat je niets gaat doen.' Ik knik. 'Ik beloof het. Voor jou.'

Emotioneel.. En het was haar moeder dat in de deuropening stond geraden door xNoaaa , bij deze krijg je je virtueel snoepje, geniet ervan zou ik zeggen

Vote ;)

- XOXO -

That jerk is my best friend #Netties2017Where stories live. Discover now