^16^

15.9K 787 82
                                    



Ik loop snel terug naar ons lokaal en ik ben helemaal aan het trillen. Dit deed me te veel denken aan Thomas een jaar geleden. Ik open de deur zonder te kloppen en doe teken naar James dat hij moet komen.

Hij komt meteen naar mij toe gelopen en ik vlieg in zijn armen. Hij wrijft zachtjes over mijn rug en fluistert geruststellende woordjes in mijn oor.

'Wat is er gebeurd schatje?' Ik veeg een laatste traan weg en open mijn mond. 'Hij duwde me tegen de muur en wilde me kussen , het deed me zo veel denken aan Thomas.' Snik ik.

'Wat heb je toen gedaan?' Vraagt hij. 'Ik gaf hem een knietje in zijn edele delen.' Zeg ik trots. Hij glimlacht en trekt me terug in een knuffel.

Op dat moment komt Julian zelfzeker voorbijgesneld. James doet teken naar de jongens en zij komen naar me toe terwijl James naar Julian gaat.

Bram en Blake komen voor mij staan zodat ik niet zie wat er gebeurt maar ik ben slim genoeg om te weten dat er niets goeds aan het gebeuren is.

Plots hoor ik iets breken en als ik me heb kunnen bevrijden van de jongens zie ik Julian naar zijn neus grijpen. Ik kijk met grote ogen naar James en loop naar hem toe.

'James! Genoeg nu.' Roep ik. Hij draait zich om en komt naar me toe gelopen. 'Hij moet van mijn meisje afblijven.' Mompelt hij in mijn haren.

'Je hebt zijn neus gebroken , is dat niet wat overdreven?' Lach ik. Hij grijnst en geeft me een kusje. 'Hij verdiende het.' Ik schud lachend mijn hoofd.

De bel gaat en de leerkracht komt naar buiten en ziet Julian nog altijd met zijn handen op zijn neus staan. Dan kijkt ze naar James die haar een dodelijke blik stuurt waardoor ze snel doorwandelt.

'Schatje we hebben nu tussenuur , kom je?' Ik knik en neem zijn uitgestoken hand vast. Plots trekt hij me mee en belanden we in een bezemkast.

'Wat doe je?' Sis ik. 'Je weet dat ik schrik heb in het donker.' Ik ben hopeloos opzoek naar een lichtknopje wanneer ik twee lippen op de mijne voel. Al snel ga ik er in mee.

Hij likt met zijn tong langs mijn lippen en ik trek terug met een grijns. 'Dat is gemeen.' Fluistert hij in men oor. 'Jij bent gemeen.' Fluister ik even zachtjes terug.

'Maar even serieus.' Ik kijk hem vragend aan. 'Waarom wil je niet tongzoenen?' Ik word rood, gelukkig dat hij het niet kan zien. en haal mijn schouders op. 'Gewoon.' Mompel ik. Wat een ongemakkelijke vraag.

'We zijn pas 1 dag samen dan tongzoen je niet meteen.' Zeg ik verlegen en kijk weg. Hij knikt en neemt mijn handen vast. 'Ik hou van je.' Ik sper mijn ogen open en kijk hem aan. Ik glimlach en geef hem een kusje op zijn lippen.

'Houd je niet van mij?' Vraagt hij onzeker. Ik slik. 'Ik weet gewoon niet goed wat houden van is.' Zeg ik stilletjes. 'Ik zal het je laten voelen.' Zegt hij met een warme glimlach en trekt me de bezemkast uit.





Sorry dat ik zo laat op de avond update maar de leerkrachten vonden het leuk om me veel werk te geven .. Jullie kennen het vast wel.

Maar wat een schatje is James, vinden jullie niet ?

Kisss

That jerk is my best friend #Netties2017Where stories live. Discover now