^6^

20K 1K 204
                                    




'James misschien was hij wel de ware geweest voor mij en daardoor heb ik hem niet ontmoet.' Zucht ik dramatisch. Hij kijkt me aan met een blik die boekdelen spreekt. Een blik van are you fucking kidding me? Ik kijk hem aan met een blik die zegt je weet maar nooit. Wat blikken niet kunnen doen.

'Hij wilde je gewoon doen, dat zag ik aan zijn gezicht.' Nu werd ik echt boos, sinds wanneer praat hij zo als het over mij gaat. 'Stop gewoon ik vind het lief dat je me beschermt maar je moet niet overdrijven.' Riep ik. Er waren al een paar hoofden onze kant opgedraaid.

'Moet ik je dan gewoon laten nemen door iedereen?' Nu gaat hij echt te ver. 'Hou er gewoon mee op! Ik kan best voor mezelf zorgen!' Schreeuwde ik terug. Ik haat deze momenten wanneer hij ook zich als een badboy tegenover mij gaat gedragen.

Normaal gebeurt dit nooit, en is hij altijd lief tegen me. Maar soms heeft hij van die momenten dat hij zich niet kan inhouden en alles roept zonder er bij na te denken. Gelukkig komen zo een momenten niet vaak voor, maar toch, moet hij er mee op letten. Want het kan me zo kwetsen als hij zich zo opstelt tegen me.

'Oke Lisa laat je maar nemen door iedereen, wees maar een slet.' Ik kreeg tranen in mijn ogen. Hoe kan hij dit nu zeggen, het slaagt nergens op. Ik ben zelfs nog maagd. Eens hij begint, weet hij biet te stoppen en gaat hij door met onzinnige dingen te roepen. 'Stop!' Maar ik wist dat hij niet ging stoppen dat zag ik aan zijn ogen. Ze waren een tint donkerder geworden als normaal. Alsof hij nu ook zijn masker had opgezet voor mij, terwijl ik normaal de echte James mocht zien.

'Want dat is wat je wit toch?' De jongens kwamen naar ons toe gelopen omdat we ondertussen al verder waren gaan staan van de groep. Ze probeerden hem stil te houden terwijl bij mij de tranen al in mijn ogen stonden.

'Ik zal je niet meer komen redden wanneer iemand je wilt verkrachten Lisa, zoals de vorige keer, zoek het maar uit!' Schreeuwde hij in mijn gezicht. Dit was de druppel. Hij heeft mijn geheim aan iedereen verteld.

Een waterval van tranen is wat hierna volgt, en het stopt maar niet. Hij heeft me pijn gedaan, zo veel.

Nog nooit heeft iemand me zo gebroken gezien buiten James, zelfs de jongens niet. En deze keer kwam het door James.

Ik loog al een jaar over de reden waarom het uit was met mijn ex-vriendje. Hij wilde het al doen en ik niet. Toen heeft hij me geprobeerd te verkrachten maar gelukkig kwam James toen. Op dat moment was ik hem zo dankbaar, anders was ik verkracht geweest maar op dit moment ben ik hem alles behalve dankbaar. Hoe durft hij dit voor iedereen te schreeuwen.

Ik ben door mijn knieën gezakt en Bram is naast me komen zitten en probeert me weg te trekken van de groep die rond ons staat.

Ik zie dat James begint te beseffen wat hij gedaan heeft en hij krijgt een schuldgevoel in zijn ogen, met andere woorden: hij zet zijn masker weer af voor mij. Ik laat me meetrekken door Bram en hij gaat met me de meisjeskleedkamers binnen. Ik ben nog steeds aan het huilen.

'Is het waar wat James zei?' Vraagt Bram na een tijdje. Ik knik zachtjes en leg mijn hoofd op zijn schoot. 'Het was Thomas, mijn ex. Maar hij heeft me alleen uitgekleed en toen kwam James me redden.' Snik ik.

Ik heb het nooit aan iemand durven vertellen omdat ik me schaam, ik kon mezelf niet redden, ik was niet strek genoeg.

Ik was zwak en verloren. Op dat moment had ik het gevoel dat ik alles fout deed, dat ik mijn strijd tegen het leven verloren had.

'Dan heeft James je naakt gezien?' Vraagt hij. Ik kan een lachje niet onderdrukken, dat is het eerste waar een jongen aan denkt. Ik schud mijn hoofd. 'Wanneer de deur openging en Thomas me losliet om te kijken naar de deur sloeg ik het deken rond me.' Hij knikt en laat me even rusten.

'Ik veronderstel dat je James niet wilt zien nu?' Bram kijkt me vragend aan. Ik schud mijn hoofd. 'Nee inderdaad niet nee.'




Deze keer gaan we voor 9 votes en 4 comments van verschillende personen ;) hopelijk lukt het ons ! :)

Wat vinden jullie van James zijn actie ? ...

Kusje Laura

That jerk is my best friend #Netties2017Where stories live. Discover now