Dankwoord ❤️

8.5K 314 79
                                    



Ik weet nog dat ik begon op Wattpad en totaal niet van plan was om zelf te schrijven maar door al die geweldige boeken toch ook zin kreeg om te schrijven en ben toen begonnen met 'Love Sucks' waar ik nu al meer als 70K heb! (:

Dan volgde dit boek, That Jerk Is My Best Friend, en ik was zo blij toen ik de 10K haalde en wauw ik had gewoon 1K stemmen en zie nu, gewoon 250K lezers! Jullie hebben geen idee hoe blij jullie mij daarmee maken.

Altijd die vele votes en super leuke reacties op alle hoofdstukken lieten me altijd glimlachen.

Dus kan ik echt geen afscheid nemen van het liefdesleven van James en Lisa en ga ik een deel twee schrijven! (;

Ook heb ik nu 'Love Is A Dangerous Game' online staan met al 11 hoofdstukken en wauw al meer als 10K reads! (: en zie nu heb ik gewoon 1,2K volgers! Ik kan dit gewoon niet geloven :")

Nu ga ik een paar mensen apart bedanken maar hé als jij er niet tussen staat betekent het niet dat ik niet aan jou heb gedacht maar het is gewoon onmogelijk om íédereen te bedanken.

xNoaaa  tayra2002  @SofieDeBoeck jullie zijn een paar van mijn allereerste lezers die me altijd zijn blijven volgen en dat is echt gewoon fantastisch! (;

ImAlwaysBadBij & ImAlwaysBadRups  jullie zijn gewoon twee super meiden waar je mee kan lachen! En zonder dat jullie het wisten kwam ik stiekem via jullie aan inspiratie :")

JustLois  ik ben super blij dat ik jou heb leren kennen en het is altijd leuk om met jou te praten (: zeker nu we samen een account hebben en een boek schrijven ( LoisenLaura )

x_malika_x  Seliscool_   Xxilovefood  AmazingStroopwafel mijn pizzasquad ;) wij hebben al heel wat afgepraat en altijd brengen jullie me aan het lachen en ik ben superr blij dat ik jullie heb keren kennen want jullie zijn stuk voor stuk geweldige meisjes!

irisxBooks ik ken je nog niet zo super lang maar ik weet nu al dat ik altijd op je kan rekenen! En jij natuurlijk ook op mij X

fatherall jij bent één van degene dat me geïnspireerd heeft om te schrijven en dit klinkt nu echt heel erg slijmerig :") maarja het is nu eenmaal zo

Made-by-yara je maakt me altijd aan het lachen en het is leuk om met jou te praten! (:

En natuurlijk nog een mega BEDANKT aan AL mijn lezers ook al vote je niet of reageer je niet, iedereen die mijn boek leest is gewoon té lief!

Hopelijk zie ik jullie allemaal terug in deel 2 (:
I loge you al so much!

Kusjes xxx

That jerk is my best friend #Netties2017Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu