^41^

13.9K 645 119
                                    


Na nog een half uurtje in bed gelegen te hebben gaan we naar benden waar iedereen in de zetel zit. James wilt meteen de ruimte binnengaan maar ik doe teken dat hij moet wachten. Hij fronst maar doet toch wat ik zeg.

'Die twee zijn nu al een uur boven. Volgens mij is Lisa ontmaagd.' Hoor ik Bram zeggen. Ik rol met mijn ogen en luister verder. 'Ik denk het niet.' Zegt Cindy. Toch iemand die mij verdedigt. Maar ik heb te vroeg gejuicht. 'Ze doet al de hele ochtend zo grof eerst komt ze ons ondervragen alsof zij alles mag beslissen en daarna doet ze arrogant en loopt ze haar kamer in. Ondanks dat we haar gisteren een leuk feestje hebben bezorgd.'

Ik voel een steek in mijn hart bij die woorden.

Ik weet bijna zeker dat zij niets heeft geholpen voor het feestje en dat het de jongens waren die voor alles hebben gezorgd.

James doet teken dat het tijd is dat we naar de zetel gaan zodat ze zien dat we er zijn maar ik schud mijn hoofd terwijl een traan mijn ooghoek verlaat. 'Niet.' Zegt Peter waardoor ik me toch wat beter voel. 'Waarom verdedig je Lisa altijd. Ik ben je vriendin weet je wel.' Ik hoor iemand opstaan en daarna hoor ik Peter rustig zeggen dat ze weg moet gaan.

'Lisa is bezet door James hoor.' Zegt Cindy arrogant tegen Peter.

'Cindy het is uit. Bol het af.' Zegt Peter met luide stem. 'Whatever. Ik werd alleen vrienden met Lisa zodat Tuur me zou zien staan en gebruikte jou om hem jaloers te maken.' Er lopen meerdere tranen over mijn wangen en James trekt me in een knuffel.

Hoe moet Peter zich nu dan niet voelen.

Ik hoor dat de deur luid toegeslagen word en even later hoor ik alle stemmen van de jongend door elkaar praten. We komen ook binnen en meteen is het stil. 'Nee Bram we hebben boven niets uitgespookt en Peter het spijt me voor je.' Zeg ik terwijl ik Peter een knuffel geef.

Het eerste meisje waar hij verliefd op was verraad hem. Ik kan zeggen dat Cindy nu ook op mijn haatlijst staat. Hij knuffelt me terug en begint te snikken. En ik kan je zeggen, als Peter weent is het echt erg.

'Peter ze is je niet waard.' Fluister ik in zijn oor terwijl de andere jongens in stilte toekijken. 'Als het je opfleurt. Tuur vind haar niet leuk. Ik heb de indruk dat hij valt voor Catalina.' Zeg ik na een tijdje geknuffeld te hebben. Hij laat een klein lachje zien en port me in mijn buik.

'Hé, poten af van mijn sixpack.' Peter kijkt me lachend aan.

'Je hebt geen sixpack.' Lacht hij waardoor ook de andere beginnen te lachen. 'Wel.' Ik trek mijn shirt een beetje omhoog zodat ze mijn buik kunnen zien en ik span me op. 'Striptease!' Joelt Blake waardoor hij een boze blik van James krijgt.

'Meisjes en liefdesverdriet ken ik. Huilfilms en chocolade. Ook bij jongens?' Vraag ik waardoor zijn ogen beginnen te glinsteren van vreugde. 'Chocolade is altijd welkom.' Grijnst hij alsof hij niet juist achter een schokkende waarheid is gekomen.

Zo gezegd, zo gedaan. Een kwartier later zitten we met ons vijf voor de  tv, The Notebook en P.S I Love You te kijken met allemaal een bakje chocolade in de hand.

Ik zit tussen James zijn benen en lig met mijn rug tegen zijn buik. Hij gaat zachtjes met zijn vingers door mijn haren terwijl ik aan het huilen ben om een stukje uit de film. Ik heb het idee dat hij nog geen een seconde naar de film heeft gekeken maar alleen naar mij en met dat fijne gevoel nestel ik me nog dichter tegen hem aan en geef hem een kusje op zijn wang.

Hij kijkt me lief aan en glimlacht. Ik glimlach terug niet wetend dat hij een groot geheim voor me achterhoud dat hem helemaal kapot maakt.





Dit had niemand zien aankomen hé hehe

En welk geheim zou James achterhouden dat hem kapot maakt? Ik wil weten wat jullie denken om te zien of iemand het juist heeft maar ik denk van niet :)

En als je het toch juist raad als eerste vernoem ik je in het volgende hoofdstuk! Raden maar ;)

En noatjexx  Jij vroeg om drama, je krijgt drama

That jerk is my best friend #Netties2017Where stories live. Discover now