^37^

13.4K 710 78
                                    


De rest van de dagen verliep vrij rustig behalve 1 dag. De dag dat de zangwedstrijd was met Julian.

We zijn tweede geworden wat ik wel jammer vond. Maar je kan niet altijd de beste zijn zeker.

Catalina zit voor de meeste lessen bij mij en we hebben al veel bijgepraat. Ik merk aan haar dat ze Bram leuk vind, maar ze ontkent het zo hard mogelijk. Ooit geeft ze het wel toe.

Het is nu vrijdag, mijn verjaardag. Maar niemand zei er iets over. Ik geef iedereen al de hele tijd hints maar ze lijken het allemaal vergeten te zijn.

Ik schuif mijn stoel naar achter en schud mijn haar los uit mijn staart. Er loopt een traan over mijn wang terwijl ik mijn pennenzak in mijn tas stop.

James ziet het en komt naar me toe. 'Schatje wat is er?' Vraagt hij lief waardoor er meerdere tranen over mijn wangen lopen. 'Niets.' Zeg ik en schud zijn armen van me af. 'Zeg gewoon wat er is.' Ik zucht verdrietig en kijk hem aan. 'Het is vandaag mijn verjaardag verdomme!' Roep ik boos en hij kijkt me schuldbewust aan.

'Sorry ik was het helemaal vergeten.' Is zijn excuus en ik draai me om. 'We gingen toch een feestje geven bij Peter, jullie gingen het regelen. En nu heb ik helemaal niets voor mijn 17de verjaardag! Nee, jij was te druk met vreemdgaan en de jongens met me negeren.' Zeg ik en loop de deur van het lokaal uit.

Hij komt me snel achterna en neemt mijn hand vast om me om te draaien. 'Anders gaan we nu naar een café om het te vieren?' Stelt hij voor en ik knik dan maar. Iets is beter dan niets.

We lopen hand in hand de school uit en ik betrap me erop dat ik hem zo graag een kus wil geven, maar het kan niet. We zijn vrienden momenteel.

We stappen naar een cafétje op de hoek waar het overdag gezellig is maar waar je in de kelder een grote feestruimte hebt waar ze elke avond een fuif geven. Op mijn zestiende verjaardag kwamen we naar hier en mocht ik voor de eerste keer drinken.

Ik was toen zo dronken dat ik de volgende dag een erge kater had. James heeft toen de hele dag mijn slaafje gespeeld en alles gedaan wat ik vroeg. Het was dan ook zijn fout dat ik dronken was. Hij bleef me maar drankjes brengen terwijl ik geen idee had hoe sterk dat allemaal was en wat ik aankon.

Ik lach bij de gedachte eraan en James kijkt me raar aan. Ik schud mijn hoofd als teken dat hij het moet vergeten. Hij knikt en we stappen weer verder.

Ik kijk naar hem. Hij heeft zich niet geschoren waardoor de stoppeltjes van zijn baardje duidelijk te zien zijn. Hij heeft een strakke kaaklijn en een schattig neusje. Ik wrijf met mijn vinger over zijn wang waardoor hij huivert. Hij kijkt me liefdevol aan terwijl ik over zijn kaaklijn ga.

Ik buig een beetje naar voren en hij kijkt me hoopvol aan.

Ik geef hem een kusje op zijn mondhoek en hij glimlacht. 'Ik hou van je.' Zegt hij lief en ik glimlach terug. Ik moet me inhouden om het niet terug te zeggen.

We stappen het café binnen en James zegt dat hij naar de wc moet en gaat weg. Ik ga aan de bar zitten en Joe de uitbater van het café komt naar me toe. 'Je was hier de vorige keer iets vergeten, kom even mee.' Ik frons, ik kan me niet herinneren dat ik iets kwijt ben maar ik volg hem toch.

We komen beneden aan en hij doet het licht aan.

'VERRASSING!'



Okayy, cliché waarom ook niet :) ik heb al voorop geschreven zodat ik volgende week op vakantie ALS ik wifi heb kan updaten! Yeah

X Laura

That jerk is my best friend #Netties2017Där berättelser lever. Upptäck nu