^22^

14.1K 824 183
                                    




Hij is niet gekomen vrijdag en heeft me zelfs geen berichtje gestuurd. Ik heb mezelf inslaap gehuild na nog uren oude afleveringen van friends gekeken te hebben.

Ik kijk naar mezelf in de spiegel en zie wat ik niet wil zijn. Ik heb wallen en mijn ogen zijn rood van gisteren weer gehuild te hebben omdat hij niets van zich liet weten. Hij heeft sinds vrijdag niets meer laten weten. Helemaal niets. En het is nu al maandag.

Ik doe een wit kort shortje aan, wat ik bijna nooit doe. En combineer het met een zalmkleurig topje. Ik steek nog een bruin riempje door mijn short en kijk naar mezelf. Ik zie er al terug verzorgder uit. Ik doe wat foundation op mijn blauwe wallen en doe wat meer mascara op als anders. Ook een beetje lipgloss en ik ben klaar om naar school te gaan.

Onderweg naar school kan ik het niet laten en kijk ik even op de schoolwebsite. Ze gingen updates zetten over de uitwisseling studenten met foto's erbij. Ik scrol meteen door naar Spanje en zoek foto's van James.

De eerste is waar hij de school binnenwandelt met zijn beroemde grijns op zijn gezicht. En dat is ook de enigste van vrijdag. Zaterdag is er niets geplaatst en op zondag werd er blijkbaar een feestje gehouden.

Eerst zag ik een foto van een mooi versierde zaal, daarna zag ik hem staan met bier in zijn handen en hij had al rode ogen waardoor ik zucht. Bij de derde foto valt mijn gsm uit mijn handen.

Hij staat op de foto met een ander meisje.

Zoenend.

Zonder dat ik het besef lopen er tranen over mijn wangen en begin ik luid te snikken. Ik raap mijn iPhone op en loop snel de schoolpoort binnen.

Iedereen kijkt me raar aan en af en toe hoor ik het woord panda gefluisterd worden, nou wat je fluisteren kan noemen. Ik loop door naar mijn kluisje, de blikken negerend, en steek mijn hoofd erin. Ik schreeuw zo luid als ik kan en zak dan neer op de grond.

Bram die juist voorbijliep komt bezorgd naar me toe gelopen en neemt mijn gezicht in zijn handen. 'Wat is er gebeurd?' Vraagt hij en trekt me recht. Ik neem mijn gsm en toon hem de foto. Hij kijkt geschokt en kijkt me dan met grote ogen aan. 'Hoe kon hij!' Roept hij waardoor er nog meer mensen naar ons keken als voordien.

Cindy en Peter komen ook juist voorbijgelopen, hand in hand snellen ze meteen naar me toe. Bram zegt hun wat er gebeurd is en ze ik zie dat ze boos worden.

Ik snuit mijn neus en besluit hem op te bellen. Na drie keer bellen neemt hij op.

'Klaar om sorry te zeggen Lisa?' Hoor ik hem zeggen aan de andere kant van de lijn. Ik snik, hij is zo een debiel.

'Nee.'
'Waarom bel je dan?' Hij hoort dat ik aan het wenen ben maar hij blijft gemeen doen.

'Om te zeggen dat het uit is.' Ik hoor hem aan de andere kant van de lijn naar adem happen en ik voel me bijna schuldig, bijna.

'Wat! Waarom? Toch niet .. wat dat meen je niet ! Gewoon omdat ik niet eerder heb gezegd dat ik op uitwisseling ging! Babe zeg dat je een grapje maakt.' Hij weet dondersgoed dat het niet daar over gaat.

'Je bent een klootzak.' Snik ik.
'Wat! Ik snap er niets van , wat is er?'

'Kijk maar op de schoolwebsite, er staat bewijs van je onbetrouwbaar gedrag.' En met die woorden beëindig ik het gesprek met nog een laatste snik.








Ik vond het wel ironisch om op Valentijn dit hoofdstuk te schrijven ..

Zo ben ik tenminste niet de enige zonder een Valentijn vandaag, als je als Valentijn mijn bed en eten niet meetelt natuurlijk.

SuPrIsE : Morgen komt er ook een update! En waarom? Niet omdat de vakantie voorbij is natuurlijk maarrrr omdat ik morgen jarig ben woop woop :)

Eenzame kusjes van Laura

That jerk is my best friend #Netties2017Where stories live. Discover now