^17^

16.4K 1K 65
                                    



We gaan bij aan tafel zitten bij de jongens maar Peter ontbreekt. 'Waar is Peet?' Bram wijst naar een tafeltje en wanneer ik zijn vinger volg zie ik Cindy en Peter zitten.

'Oh nee Peter gaan niet playen met Cindy.' Zeg ik terwijl ik al terug op sta om ze uit elkaar te gaan halen maar Blake houd me tegen. 'Volgens mij is het echt.' Slikt hij.

'Als in Peter verliefd?' Ik schud ongelovig mijn hoofd en begin dan blij in het rond te springen waardoor vele hoofden mijn kant opdraaien. Ik vind het best wel grappig, ik bederf hun babdoy imago.

'Jamie geef mijn iPhone hij zit in het zijvakje van Louis.' Zeg ik snel omdat ik een foto van de twee wil maken. 'Wie is Louis?' Snauwt hij.

Ik begin hard te lachen. 'Mijn tas van Louis Vitton gekkie.' Lach ik.

Hij snuift en geeft mijn gsm. Terwijl ik de tafel rondloop om de beste hoek te hebben om een foto te maken kijken de jongens me raar aan. En dan bam ik heb de perfecte foto.

Ik begin hysterisch te gillen en toon de foto aan de jongens die allemaal met hun ogen rollen. 'Ik wil ook een schattige foto met jou.' Zeg ik dan tegen James.

Hij schud zijn hoofd. 'Ik doe niet aan foto's en al helemaal niet aan schattig.' Gromt hij. Maar zoals ik eerder al zei heb ik altijd een plan als ik iets wil.

Ik ga op zijn schoot zitten met mijn benen beide aan een andere kant. Ik ga met mijn vingertop over zijn gezicht en kom dan dichter met mijn gezicht. 'Alsjeblieft?' Fluister ik in zijn oor.

Ik geef hem een kusje op zijn wang , daarna op zijn neus en daarna wrijf ik met mijn lippen over de zijne. 'Eentje voor mij?' Fluister ik zwoel in zijn oor en hij begint zwaarder te ademen.

'Oke dan in ruil voor een zoen.' Ik grijns en druk mijn lippen op de zijne. Hij gaat er in mee en vraagt voor toestemming die ik weiger. Hij zucht en ik kruip van hem af.

'Vanavond gaan we op mijn kamer een schattige foto nemen.' Kir ik blij. De jongens hebben ons de hele tijd geamuseerd aangekeken en beginnen nu luid te lachen om James zijn geïrriteerde gezicht.

'Schatje je bent echt erg.' Mompelt hij terwijl hij een hap neemt van zijn boterham. Ik lach alleen maar omdat ik blij ben met mijn overwinning.

'Ik hoop dat ze samen komen.' Zeg ik met een smile op mijn gezicht. 'Maar als hij haar dan pijn doet , gaan jullie hem pijn doen okay?' Zeg ik serieus. Ze knikken en lachen een beetje.

Ik zie Cindy even onze kant opkijken en ik knipoog naar haar waardoor ze rood wordt. 'Pest dat arme kind niet zo.' Zegt Blake en ik lach.

'Ik ben hier niet de badgirl he.' Hij schud lachend zijn hoofd.








Hmm wat vinden jullie van Peter en Cindy ? ** wink wink**

Ik heb gezien dat de votes naar beneden gaan :( maar wel dankje aan iedereen die blijft voten en zo een lieve reacties geven ! Echt super lief van jullie xxx

Kisses

That jerk is my best friend #Netties2017Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu