^27^

13.9K 704 246
                                    



We liggen op het gras naast het meertje met een dekentje rond onze lichamen omdat het koud is buiten. 'Je bent best wel leuk.' Fluistert hij in mijn oor. Ik krijg kippenvel van zijn hete adem.

'Best wel?' Fluister ik terug met een lachend gezicht. 'Dankzij mij heb je je juist half naakt in een meertje gezwommen.' Zeg ik en hij lacht. Het is een aanstekelijke lach. Hij port me in mijn zij en ik begin nog luider te lachen.

Ik nestel me tegen hem aan en sluit genietend mijn ogen. Julian duwt een kus op mijn wang en ik val in een rustige slaap.

Ik word opgetild en open rustig mijn ogen. 'Hmm? Wat doen we?' Fluister ik met een hese stem van het slapen. 'Je hebt het te koud, we gaan naar binnen.' Ik knik en hij drukt een kus op mijn wang.

Ik voel dat ik inzak op iets zachts, ik denk mijn bed en ik laat een kreetje horen. Iemand doet mij een joggingbroek aan en en een oversized trui. Ik glimlach onbewust.

Julian legt het deken over me heen en kruipt er zelf ook bij onder. 'Slaapzacht liefje.' Fluistert hij voor ik in een diepe slaap val.

.

.

.

Ik word wakker van een luid lawaai. Na een paar seconden besef ik dat jet mijn gsm is. Ik stap vermoeid uit bed en neem op zonder te kijken wie het is.

'Hoi met Lisa.' Zeg ik slaperig.

'Halloooo.' Wordt er luid geroepen.

'James ben jij dat?' Vraag ik stilletjes en mijn hart begint alweer te bonken en tranen willen alweer bijna stromen.

'Misschien.' Hij begint luid te lachen om zijn eigen antwoord en ik zucht luid.

'Heb je gedronken?'

'Jaahh omdat Lisa me niieeett wiilll.' Zegt hij met dubbelde tong.

'Jij wilde Lisa niet.' Maak ik hem duidelijk en wrijf over mijn wang waar toch een traan was gekomen.

'Da waas een graapje een weddenschap met vjiende.'

'Je hebt Lisa gekwetst. En Lisa vind je niet meer leuk nu.' Ik weet niet waarom ik verder praat in derde persoon, misschien omdat hij dronken is.

'Zeg jij sowry tege Lisa van mijj?' Zegt hij vervolgens stilletjes.

'Ja tuurlijk en ga nu slapen.'

Ik leg af zonder op antwoord te wachten. Een weddenschap. Hij kwetste me voor een weddenschap dat is nog erger dan dat hij het gewoon zou gezegd hebben.

Ik kruip terug in bed bij Julian en kus hem zachtjes op zijn lippen. Er ontstaat een gevoel in mijn buik waar ik blij van word. James is verleden tijd. Julian is het heden.

Ik geef hem nog een kusje en nog een en nog een. Na nog een paar kusjes kust hij terug met een glimlach. 'Wat doe je?' Vraagt hij lachend. Ik haal mijn schouders op. 'Je kussen.' Hij lacht. 'Waarom in het midden van de nacht als ik aan het slapen ben?' Weer haal ik mijn schouders op. 'Omdat het kan.'

Ik druk mijn lippen weer op de zijne en mijn handen gaan naar zijn haar. Hij vraagt om toestemming die ik weiger. 'Lisa je pest me.' Zucht hij. Ik schud mijn hoofd. 'Ik zoen niet met iemand waarmee ik niet samen ben.' Zeg ik.

'Lisa, dit is misschien niet het meest romantische moment maar wil je mijn vriendin zijn?' Vraagt hij en ik krijg een glimlach op mijn gezicht. 'Graag.' Met dat gezegd te hebben druk ik mijn lippen weer op de zijne en wanneer hij deze keer om toestemming vraagt geef ik hem toegang. Onze tongen spelen een wild spelletje en zijn handen gaan naar mijn heupen en trekken mij op hem.

Toch voel ik een vlaag schuldigheid dat ik zo snel verder ga, na James.

Ik haal mijn lippen van de zijne om adem te halen en voor ik het weet drukt hij zijn lippen alweer op de mijne. Zijn handen gaan naar mijn kont en blijven daar liggen terwijl we aan het zoenen zijn.

Plots gaat de deur open en hoor ik iemand naar adem happen. Ik draai me verschrikt om en kijk naar de persoon die in de deuropening staat.





Wie zou er de deur hebben geopend?
De eerste persoon dat het raad krijgt een virtueel snoepje :3

Verder wil ik jullie bedanken voor de 43 volgers! :) En al 3,7K gehaald! Écht, jullie maken me zo blij!

XOXO

That jerk is my best friend #Netties2017Where stories live. Discover now