Dankwoord

3.8K 150 46
                                    


Dit is dan het échte einde van dit boek. Langs de éne kant ben ik er enorm blij mee omdat het verhaal van Lisa en James gewoon uitgeschreven is maar langs de andere kant heb ik veel met dit boek bereikt en is het moeilijk om het volledig af te ronden.

Iedereen dat ooit is begonnen met een boek schrijven weet dat het niet het makkelijkste is, en al zeker niet om door te zetten op momenten dat je er totaal geen zin in hebt.

Maar dankzij jullie heb ik het gedaan.

Nooit, maar dan ook nooit, had ik de intentie om te schrijven. Ik had er zelfs nog nooit aan gedacht. Maar een vriendin wees me op deze app en van hierop boeken lezen ging ik al snel over op schrijven.

Ik vind het geweldig om mijn fantasie neer te schrijven. Mijn hopeloze liefdes drama's die ik van mijn leven nooit mee zal maken :') maar ach! Ik ben nog jong en heb nog genoeg tijd om mijn ware liefde te vinden zeker!

Ik wil jullie allemaal duizend maal bedanken voor het lezen van mijn boek! De gedachte dat mensen iets lezen dat ík geschreven heb is gewoon fantastisch!

Dus laat zeker een berichtje achter met wat je van het boek vond. En als je tips hebt zijn die zeker welkom!

Wat ik met dit boek heb bereikt had ik nooit in mijn hoofd gehaald.

- 1 Miljoen Reads
- 3,7 Duizend Volgers

FAN-TAS-TISCH!!

Ik stop nog lang niet met schrijven, en er staat trouwens al een nieuw boek klaar dat in Januari online zal komen. Maar later zal ik daar nog wat meer over vertellen!

Je kan daar altijd eens een kijkje nemen, en als het niet je ding is dan is dat zo :)

En nog een keer: dank u!

Door al jullie reacties en stemmen ben ik me ook in één keer veel beter gaan voelen! Dus echt waar, ik meen het als ik jullie bedankt!!

Heel veel dikke kussen,

Laura

That jerk is my best friend #Netties2017Where stories live. Discover now