2/ "Ir tai tik pradžia, mažute."

5.8K 232 9
                                    

Sekanti pamoka turėjo būti matematika, tad su Jessy ėjau link kabineto.

"Nori sėdėti su manimi?" Paklausė mergina.

"Žinoma." Šyptelėjau. "O kas tas juodaplaukis su kuriuo sėdėjau?"

"Tai Zayn. Mokyklos mergišius, keičiantis merginas kas dien. Jis miegojęs su beveik visomis." Pavartė akis. "Kaip ir beveik visi kiti jo populiarūs draugai." Pridūrė.

"Fu." Susiraukiau, dėl ko Jessy sukikeno. Kaip galima taip elgtis su merginomis? Nebent šioje mokykloje merginos tik kekšės. Tuomet tai viską paaiškintų, bet vistiek.

Likusį laiką kol ėjome nekalbėjome. Nedrįsau nieko sakyti, o tiesiog apžiūrinėjau viską aplink. Ši mokykla didelė ir erdvi. Manau, jei nebus daug tokių kaip tas vaikinas, viskas bus gerai. Dar tik antroji diena naujoje mokykloje, o jis mane jau gąsdina. Vien jo žvilgsnis verčia pašiurpti, o stebėti jį ilgiau, nei kelias sekundes, prilygsta šaltam dušui. Ir ne gerąja prasme kai atsipalaiduoji, o blogąja, kai tave išpila šaltas prakaitas.

"Atėjom." Išgirdau Jessy balsą. Šyptelėjau jai ir įėjau kartu į klasę.

Mane pasitiko šioks toks triukšmas. Susiradę laisvą vietą, vidurinėje eilėje pasidėjome ten savo kuprines. Išsiėmiau reikiamus daiktus ir padėjau juos ant stalo. Po kelių minučių išgirdau skambutį, ir tada atsidarė durys ir pro jas ėmė brautis mokiniai. Pro mane į galą praėjo tas pats juodaplaukis, prieš tai pažiūrėdamas į mane šaltu žvilgsniu. Dėl to pasijaučiau nejaukiai ir pasimuisčiau kėdėje.

"Nekreipk į jį dėmesio." Sušnibždėjo Jessy. Linktelėjau jai pakeldama akis į mokytoją, kuri laukė antrojo skambučio, ir kol visi ateis.

"Eime į valgyklą." Pasakė Jessy po dar vienos pamokos, per ilgąją pertrauką. Linktelėjau nusekdama paskui ją. "Čia Kylie su Jade ir Taylor." Pristatė man Jessy prie staliuko sėdinčias merginas. Šyptelėjau joms.

"Aš Rebecca." Pasakiau savo vardą joms.

Atstovėję su Jessy eilę nusipirkome valgyti. Tiksliau ji, aš nusipirkau buteliuką šaltos arbatos. Grįžome prie to paties staliuko. Merginos valgė kalbėdamos apie viską, o aš tiesiog klausiausi.

Sustingau kai prie mūsų priėjo penki vaikinai. Tarp jų ir juodaplaukis. Garbanotas vaikinas šyptelėjo mums ir pabučiavo tamsiaplaukės, sėdėjusios priešais mane skruostą. Kylie jos vardas. Turbūt. Sėdėjau nuleidusi galvą, bijodama, kad jie nieko nepasakytų. Jie kažką kalbėjosi su merginomis, tačiau ignoravo mano buvimą.

"Laikaisi dietos?" Pagaliau išgirdau užgaulų komentarą, iš duslaus balso savininko."O tau jos tikrai reikia." Pašaipi šypsenėlė žaidė jo veide. Esu sulaukusi daugybė įžeidinėjimų, tačiau tokio dar negirdėjau. Nežinau, turbūt juokingiausia tai, kad jis pats nieko nepirko.

"Zayn, išnyk." Pavartė akis Jessy. Vaikinas mirktelėjo jai.

"Ir tai tik pradžia, mažute." Sušnibždėjo man prie ausies praeidamas. Mano kūnas nuėjo pagaugais. Atsidusau.

Liar // z.m.Where stories live. Discover now