2. 53/randai.

809 42 16
                                    

Zayn apkabina ranka mano pečius ir mudu kartu įeiname į svetainę. Visų žvilgsniai ir vėl atsisuka į mudu. Vaikinas atsisėda ant sofos šalia Josh, mane pasodindamas šalia savęs.

– Kada apsisprendei? – negarsiai paklausia su šypsena veide vaikinas, paėmęs savo gėrimą ir atsisukęs į mane.

– Prieš keletą dienų, – tariu mąstydama, ar ir man reikėtų pasiimti tokį gėrimą.

– Bet visgi abejojai, tiesa?

– Aš jaudinausi, – pripažįstu atsidususi. – Noriu, kad viskas būtų gerai.

– Aš taip pat to noriu, – sumurma palinkęs ir vėl arčiau manęs. – Taip ir bus.

Jis ir vėl trumpai pabučiuoja mane ir dabar, kai čia yra daug daugiau žmonių, tampa ypač nejauku. Bet visi kalbasi, tad viliuosi, jog niekas nekreipia dėmesio į mudu. Visgi nusprendžiu paimti gėrimą ir leisi sau šįvakar atsipalaiduoti. Žinoma ne per daug. Nenoriu pernelyg išdrąsėti, ypač, kuomet ir Zayn išgėręs.

Tačiau staiga man į galvą ateina kita mintis, apie kurią taip ir nebuvau susimąsčiusi. Juk dabar jau turiu vaikiną, apie kurį, be jokios abejonės, turėsiu pranešti mamai. Nors su ja kalbamės beveik kiekvieną vakarą, taip ir nedrįsau nė karto užsiminti apie Zayn. Ji žino visą istoriją ir galėčiau beveik garantuoti, kad jai jis nelabai prie širdies. Bet aš žinau, kad Zayn visai kitoks, negu kokį jį pamenu anksčiau, mokykloje, tačiau mamai paaiškinti tai bus sudėtinga. Nebent jis tik apsimeta... Tačiau kodėl jis turėtų apsimesti? Sunku patikėti Zayn, bet žinau, kad visi nusipelnė antro šanso. Ir labai tikiuosi, kad Zayn tikrai nemeluoja ir, kad jis tikrai taip jaučiasi, kaip man sako. Bet kaip įveikti šią kliūtį? Kaip mamai pasakyti apie Zayn? Turėčiau bent kiek atsipalaiduoti ir bent šiandien nustoti galvoti apie rūpesčius. Zayn mano vaikinas ir šiuo metu jaučiuosi laiminga pasirinkusi jį, o tai svarbiausia.

Zayn ranką uždėjęs ant mano kelio, kalbasi su vaikinais, bet visgi ignoruoja Alex. Tačiau man patinka, kaip kantriai jis su juo elgiasi. Patinka, kad nesistengia pyktis ar ginčytis su juo, o tiesiog ignoruoja jo buvimą čia. Norėčiau, kad tą patį darytų ir Alex, nes jo žvilgsnis mane jau pradeda erzinti ir bijau, kad pati nesusilaikysiu ir liepsiu jam nusisukti.

Akies krašteliu žvilgteliu į Harry su Kylie. Jiedu yra šiuo metu mane labiausiai žavinti pora. Jiedu nesistengia parodyti, jog jiedu kartu, jie akivaizdžiai pažįsta vienas kitą geriau negu bent kas kitas iš čia esančių. Ir apskritai, jųdviejų santykiai kur kas rimtesni, negu mūsų su Zayn, tikriausiai, kada nors bus. Juk jiedu jau netgi gyvena kartu. Tai didelis žingsnis ir Kylie turėtų būti labai laiminga žinodama, kad Harry taip toli žiūri į priekį.

Po dar keleto gėrimų jaučiu, kad vis labiau apsvaigstu. Reikėtų sustoti. Visi taip pat jau gerokai apsvaigę ir niekas iš jų negalės vairuoti. Kaip jie grįš? Tikriausiai taksi.

Pagaliau, po dar kurio laiko, visi nusprendžia skirstytis. Lengviau atsidūstu atsistojusi kartu su Zayn. Kiek žinau Harry nenori palikti savo automobilio čia, todėl jiedu su Kylie pasiliks nakčiai. Amber taip pat lieka, todėl galvoju, ar neturėčiau pasiūlyti pasilikti ir Zayn? Ar nebūtų per daug? Na, dabar juk mudu esame kartu, tad tikriausiai būtų normalu, taip? O ir turėčiau jam parodyti, kad tikrai pasitikiu juo...

– Kaip tu grįši? – paklausiu pakėlusi galvą žvelgdama į vaikino rudas apgirtusias akis, kuomet jis ranka apkabina mano pečius mums einant į koridorių.

– Nežinau, tikriausiai...

– Ar nepasiliksi? – greitai paklausiu nutraukusi jį. Neišdrįsčiau to padaryti blaivi... Matau, kaip Zayn sutrinka ir kurį laiką tyli stebėdamas mane.

– Na... Aš... Tu įsitikinusi? – paklausia ir greitai linkteliu galva. – Kodėl gi ne? Na, jeigu tau nebus nemalonu...

Nusišypsau vaikinui ir pasistiebusi nekreipdama dėmesio į tai, kad mus kažkas pastebės, pasistiebusi suglaudžiu mūsų lūpas, taip darkart nustebindama mus abu. Viskas išgerto alkoholio dėka.

Matau, kaip Alex išeina ir lengviau atsidūstu. Atsisveikinę su visais, ir išėjus visiems, kurie neplanavo pasilikti, užlipame į viršų. Dabar jau pradedu jaudintis. Kas, jeigu ir viskas nueis kiek per toli? Nenoriu nieko daryti, kol esu išgėrusi. Stengiuosi visas šias mintis nuvyti šalin ir mums priėjus mano kambarį, įjungiu šviesą ir uždarau duris. Matau, kaip vaikinas apsidairo.

– Turėtume eiti miegoti, – pasakau, kuomet Zayn astisėda ant lovos krašto ir linkteli.

Paimu nuo lovos savo pižamą, bet nesirengiu jos. Vietoj to stebiu, kaip Zayn atsistojęs nusiima savo juodą džemperį. Netrukus per galvą nusiima ir tokios pat spalvos maikę ir dabar galiu matyti daugiau vaikino tatuiruočių. Jaučiu, kaip kūną išpila karštis. Ir aš su juo miegosiu vienoje lovoje! Jaučiu, kad kiek per ilgai į jį žiūriu, nes tai pastebėjęs Zayn, šypteli. Tačiau nestipriai susiraukiu pastebėjusi ant jo šono šviesesnės spalvos brūkšnį. Tai ne tatuiruotė, o randas. Priėjusi arčiau, ignoruodama jo žvilganį ir šypseną, atsargiai pirštų pagalvėles priglaudžiu prie jo šono ir švelniai perbraukiu. Pastebiu dar vieną, kiek didesnį, randą ant jo rankos, kurio iki šiol nepastebėjau. Pakeliu akis į Zayn.

– Man taip pat liko keletas randų, – tariu prisiminusi dieną, kurios tikriausiai nė vienas nepamiršime.

Jis, lyg žinodamas, nubraukia plaukų sruogą man nuo veido ir pirštais prisiliečia prie mano kairiojo smilkinio. Būtent tos vietos, kurioje matosi dalis mano rando.

– Vienas jų čia, tiesa? – paklausia ir linkteliu. – Pamenu, mačiau, kaip kraujavo. – liūdnai šypteli vaikinas. Tą patį padarau ir aš. – Ar galiu pamatyti kitus? – tyliai paklausia.

Giliai įkvėpusi ir iškvėpusi lėtai pakeliu savo marškinėlius taip, kad matytųsi vienas iš randų esantis beveik ties mano pilvu. Zayn akys susifokusuoja ties juo ir atsargiai nykščiu išilgai perbraukia, pasiųsdamas mano kūnu šiurpuliukų bangą.

– O dar? – pakelia akis į mane.

– Turiu dar keletą visai mažyčių ir sunkiai pastebimų, tačiau pats didžiausias randas ant mano kojos. – Atsidūstu ir mėginu šiek tiek atraitoti savo džinsus, tačiau netampri medžiaga nepasiduoda.

– Nusiimk tuos džinsus, Rebecca, – sumurma juodaplaukis nykščiu braukdamas mano džinsų kraštu ties mano liemeniu.

Užsimerkiu ir labai lėtai atsisegusi džinsus pagaliau išdrįstu juos nusitraukti savo kojomis žemyn. Parodau jam randą ant savo blauzdos, dėl kurio kiek galėdama vengiu nešioti šortus ar kitus atviresnius drabužius.

– Verčiau eime miegoti, – tyliai tariu ir paėmusi pižamines kelnes, greitai užsidedu jas, palsėpdama savo vieną didžiausių kompleksų.

Paprašau jo nusisukti ir mano nuostabai Zayn tai ir padaro. Greitai užsidedu pižaminę maikutę ir pasakau, kad jau gali astisukti, nueinu išjungti šviesos. Tamsoje grįžusi prie lovos, atsigulu girdėdama, kaip jis nusiima savo džinsus ir atsigula šalia manęs. Jaučiu, kaip vaikino rankos greitai susiranda mano liemenį ir apsikabina mane prisitraukdamas arčiau savęs. Stengiuos atsipalaiduoti. Zayn šiek tiek pasikelia ir atsargiai pabučiuoja mane. Bučinys tampa kiek ilgesnis ir akimirkai išsigąstu, kad tai pereis į kai ką daugiau, tačiau jis atsitraukia.

– Miegok, – pasako trumpai pabučiuodamas mano kaktą ir grąžindamas galvą ant savo pagalvės. Prisiglaudžiu prie vaikino ir užmerkiu akis, tačiau miegas manęs neima.

* * *
Labaasss

Parašyykit, ką manotee😁👇🏿

Liar // z.m.Where stories live. Discover now