24/nieko nereiškia...

3.2K 153 20
                                    

Jau kurį laiką girdžiu kambaryje vaikštantį Zayn, tačiau aš stengiuos apsimesti, jog miegu. Puikiai pamenu, kas nutiko vakar ir man labai gėda dėl to. Nenoriu net pažvelgti jam į akis. Pasilegiau, kaip lengvo elgesio mergina... Visai, kaip Samantha. Nors jis ir nepasakė nieko dėl ko turėčiau gailėtis, o elgėsi tikrai gražiai... Stipriau užmerkiu akis ir susigūžiu į antklodę. Staiga pajutusi, kaip Zayn atsisėda šalia manęs nejučiomis įsitempiu. Jaučiu jo žvilgsnį atsuktą į save.

"Rebecca." Sumurma. "Pabusk." Vaikinas perbraukia rankas man per petį.

Stengiuos kuo įtikinamiau suvaidinti, jog ką tik pabudau ir man regis pavyksta. Pažvelgiu į Zayn ir sutinku dvi rudas akis. Jis šypteli man, o aš stengiuos atsakyti tuo pačiu ir kuo tikriau.

"Jau važiuosime?" Paklausiu atsisėsdama lovoje. Nuleidusi galvą pamatau sau ties kojomis raudoną dėmę, kuri tik patvirtina, jog visgi pasielgiau, kaip... Kalė...

"Tikriausiai." Linkteli galva. "Jau beveik dvi valandos." Linkteliu ir nuleidžiu kojas ant žemės. "Kaip jautiesi?" Paklausia pažvelgdamas į mane.

"Gerai." Tyliai sumurmu nuleidusi galvą.

"Nesigaili?"

"Tik iki kol nepriversi manęs gailėtis..."

"Bijau, kad priversiu." Sumurma. Šiek tiek susiraukiu pažvelgdama į jį.

"Kodėl taip sakai?" Paklausiu.

"Nesvarbu." Papurto galvą. "Eik į dušą ir važiuosime."

|| Zayn Malik ||

Jau dvidešimt minučių laikiu, kol mergina išeis iš dušo. Jaučiuosi, kaip mergina permiegojusi su netinkamu vaikinu... Jaučiuosi net gi kaltas dėl to. Dėl atimtos nekaltybės...

"Aš jau." Taria mergina atidarydama vonios duris.

Ji priėjusi prie veidrodžio pirštais prašukuoja tamsius plaukus ir palieka juos palaidus.

"Rebecca?" Sumurmu stebėdamas ją. Mergina atsisuka.

"Taip?"

"Ar... Ar galime tai tiesiog pamiršti?" Paklausiu nusukdamas akis nuo jos.

"Pamiršti?" Sumikčioja žvelgdama į mane.

"Pamiršti." Linkteliu galva vėl žvelgdamas į ją.

"Tu suknistai juokauji?" Merginos balso tonas pakyla. "Tu nori, kad aš tai pamirščiau?"

"Noriu." Atsidūstu.

"Tokius dalykus pamiršti gali tik tokie kaip tu." Ištaria piktai žvelgdama į mane. "Kodėl buvau, tokia kvaila?"

"Tu buvai girta."

"O tu pasinaudojai ta girta." Merginos akyse suspindi ašaros.

"Dabar jau aš dėl to kaltas?" Susiraukiu jusdamas, kaip mano balsas pakyla. Atsistojęs nueinu prie jos.

"Žinai ką?" Rebecca atsisuka. "Esi visiškas idiotas besinaudojantis merginomis." Ji pakėlusi ranką trenkia man stiprų antausį.

Sukandu dantis sugriebdamas merginos riešą ir prispaudžiu ją prie sienos.

"O ko tu tikėjaisi?" Paklausiu spustelėdamas riešą. "Kodėl manai, kad man šis seksas reiškė kažką? Jis nesiskiria niekuo nuo kitų, nebent tai, jog buvai nekalta." Piktai ištariu suprasdamas, jog šie žodžiai tikrai įskaudino Rebbecą. Bet taip geriau.

"Supratau." Linkteli galva. "Važiuokime." Taria bandydama nustumti mane. Man atsitraukus ji greit užsideda savo batus ir mes išeiname. Nusileidus į spačią prieinu prie registratūros ir viską sutvarkęs palieku viešbutį.

Randu Rebeccą lauke prie mašinos. Atrakinus mašiną ji įlipa į ją. Man atsisėdus vairuotojo pusėje užvedu mašiną ir išvažiuojama iš aikštelės.

Po keleto minučių važiuojamt greitkeliu pažvelgiu į merginą. Pamatau, kaip ant šviesiai mėlynų džinsų nukrenta mažas lašelis, kuris greit susigeria į medžiagą padarydamas tą vietą šiek tiek ryškesne. Ji verkia. Šis vaizdas suspaudžia man širdį. Ji verkia dėl mano žodžių...

"Rebecca..." Švelniai ištariu uždėdamas delną jai ant šlaunies. Netrukus iškrenta dar vienas lašelis, šį kart jis nusileidžia man ant rankos. "Neturėjau to omeny..."

"Koks skirtumas." Jis pakelia galvą ir jos akys išsiplėčia. "Zayn!" Suspinga ir pažvelgęs į kelią pamatau į mus atlekiantį kitą automobilį.

Greit pasuku vairą, bet tai nepadeda, tik pajuntu, kaip jis įsirėžia į mus. Automobilis keletą kartų verčiasi, tačiau gerai nesuprantu kas vyksta. Galiausiai mašinai sustojus sunkiai pramerkiu akis. Greit pasuku galvą į šalia manęs sėdinčią merginą. Ji sėdi galvą atmetus į šoną, o smilkiniu ryškia raudona srovele teka kraujas.

"Mažyte..." Tyliai ištariu neatpažindamas savo balsą. Paskutinėmis jėgomis suimu jos ranką sunerdamas mudviejų pirštus. Viskas bus gerai...

Labadiena(:

Liar // z.m.Where stories live. Discover now