2. 14/Žinosiu viską...

1.2K 70 20
                                    

// Zayn

Amber greitai nuskuba atidaryti durų, išgirdusi skambantį durų skambutį. Netrukus įeina Alex, o Amber su Josh kuriam laikui pasilieka koridoriuje ar virtuvėje, ar dar kur.

– Žinai, – Alex atsisėda šalia manęs. – Josh turi karštą pusseserę, – vietoj pasisveikinimo išgirstu šiuos jo žodžius. Nežymiai susiraukiu. Ką?

– Rebeccą? – atsisuku į jį ir Alex linkteli su šypsniu veide.

– Tačiau toji mergina vaidina pernelyg neprieinamą, – silpnai nusijuokia priversdamas mane šiek tiek stipriau susiraukti.

– Ką turi omeny? – greit paklausiu.

Ir jis man papasakoja, kaip mėgino gauti Rebeccos numerį ar kitaip susibendrauti su ja, tačiau ji jam pasakė ne. Iš tiesų Alex gali pasirodyti kaip pernelyg dažnai merginas keičiantis, netgi vienu metu kelias turintis, vaikinas, tačiau, kas jį gerai pažįsta, žino, jog taip nėra. Jis tiesiog kartais per greitai prieina prie patikusios merginos ir dažniausiai būna ne taip suprastas. Bet visgi Rebecca jam pasakė ne...

– Kodėl manai, jog ji vaidina neprieinamą? – kilsteliu antakį. – Galbūt tiesiog nepatikai jai, nemanai?

Alex nespėja nieko atsakyti, kaip į svetainę įeina Josh su Amber. Amber pranešusi, jog jiedu išvažiuoja ir ji grįš namo vakare, palieka mudu su Alex dviese. Tačiau ir jis netrukus važiuos namo.

Alex dar kurį laiką neužsičiaupdamas kalba apie Rebeccą. Negaliu to klausyti. Kuomet jis ima kalbėti, jog matė ją tik su kažkokiais trumpais šortais, apie jos kojas ir kitus dalykus, pasijuntu lyg sėdėčiau su paaugliu, kuris pirmąkart pamatė moters kūną. Ir jis to nežino, tačiau aš kur kar geriau už jį žinau, kaip atrodo Rebecca. Puikiai pamenu kiekvieną, net smulkiausią, detalę. Mačiau daugiau, negu jis kada nors pamatys. Jis matė ją su šortais, aš mačiau ją be jų. Be abejo, jam būtų įdomu paklausyti, ką, šiuo atveju, apie ją galiu pasakyti aš, tačiau nesiruošiu jam nieko pasakoti. Jam to žinoti tikrai nereikia. O ir nemeluosiu, mane žavi faktas, jog kol kas vieninelis aš ir esu visa tai matęs. Nebent Rebecca susitikinėjo su kažkuo per šį laiką, tačiau abejoju tuo.

Galiausiai jam išvažiavus, lieku vienas. Kiekvienąkart būdamas vienas, o ypač naktimis, į galvą lenda įvairiausi scenarijai, ką ir kodėl Rebecca veikė po to. Iš tiesų labai norėčiau įlįsti į jos galvą, mintis, kad galėčiau suprasti, ką ji galvojo tą visą vakarą, kitą rytą, kai susipykome. Ypač noriu žinoti, kas vyko jos galvoje, kai ji nusprendė, jog tai gera mintis apsimesti mirusia. Kas turėjo vykti jos galvoje, kad jai tokia mintis buvo priimtina?

Suima pyktis vien pagalvojus apie tai. Ji to nežino, tačiau visą šį laiką kaltinau save. Maniau, kad nužudžiau ją, galvojau, kad aš kaltas dėl viso to, o ji ramiausiai leido laiką kažkur. Be abejo, žiaugiuosi, jog ji gyva. Nesijaučiu toks kaltas ir jaučiuosi nusimetęs visą kaltę ir naštą nuo savo pečių, tačiau jai atsiradus kilo dar daugiau klausimų.

Dar, man išties smalsu būtų buvę pamatyti Rebeccos reakciją, kuomet Alex mėgino flirtuoti su ja, ar tiesiog gauti jos dėmesio. Jog būčiau galėjęs matyti jų pokalbį iš šalies ir stebėti jųdviejų reakcijas. Alex reakciją, kuomet Rebecca atsako jam. Norėčiau žinoti, kaip ji tuo metu jautės. Noriu žinoti viską... Ir žinosiu. Ji man pasakys viską.

* * *
Labasss

PARAŠYKITE, KĄ MANOOOTE😁❤️

bei nepamirškite VOTE mygtuko⭐️

Liar // z.m.Where stories live. Discover now