2. 4/ir manė, jog pavyks tai nuslėpti?

2.1K 88 25
                                    

// Zayn

– Kalbėjau su Josh, – Amber atsisėda šalia manęs. – Panašu, jog jis nežino nieko kas nutiko. Ji jam nepasakojo.

– O tu jam ką nors pasakojai? – paklausiu, bet ji papurto galvą. – Puiku. Man reikia pasikalbėti su ja, bet ji vengs manęs visais įmanomais būdais. – atsidūstu.

– Manau, jog jūs tikrai susitiksite dar ne kartą.

– Tris metus maniau, jog ji mirusi ir dabar ji atsiranda lyg iš niekur.

Šiuo metu negalėčiau įvardinti kas dedasi viduje. Meluočiau, jeigu sakyčiau, kad seniau nejutau visiškai nieko jai, bet nesu įsitikinęs ar tas jausmas vis dar likęs. Visgi praėjo trys metai...

Nors ji to ir nežinojo, tačiau mane visada žavėjo jos savybės, kurių nerasi pas nieką kitą. Jeigu tik aš būčiau su ja elgęsis kitaip, mūsų santykiai galėjo nebūti tokie blogi visą laiką. Mes nuolat pykdavomės. To buvo galima tikrai išvengti... Visada mėginau stumti ją kuo toliau nuo savęs, tačiau paskutiniąją. naktį nebegalėjau. Viskas vyko taip netikėtai ir greitai, jog nieko negalėjau sau padaryti, o ir ji nė akimirkai nemėgino trauktis. Bet ji buvo girta. Jeigu ji būtų buvusi blaivi, nieko panašaus įvykę nebūtų. Mes būtume visą laiką pykęsi.

Tačiau man patiko ją matyti tokią linksmą ir atsipalaidavusią. Niekada nebuvau jos matęs tokios anksčiau. Ta nedingstanti šypsena jai nuo veido taip tiko ir jei tik nebūčiau buvęs toks idiotas su ja, ta šypsena būtu buvusi matoma kasdien.

– Jau vėlu, – išgirstu Amber atsidūstant ir pajuntu kaip ji atsiremia man į petį.

– Dabar pirma valanda, – tariu pažiūrėjęs į laikrodį kabantį ant sienos.

– Atrodo, jog daugiau. Dar nesiruoši eit miegoti? – paklausia, bet aš papurtau galvą. – Aš jau eisiu. – Amber atsistoja ir pradeda eiti išėjimo iš svetainės link. – Zayn? – sustoja.

Atsisuku į ją ir matau ją atovinčią tarpduryje.

– Taip?

– Jeigu kalbėsi su mama ar tėčiu, neužsimink jiems apie Josh, gerai? – paprašo.

– Ar tarp jūsų kas nors nutiko?

– Ne. – papurto galvą. – Tiesiog noriu jiems pasakyti pati. Šiek tiek vėliau.

– Gerai, – linkteliu galva. – Nesakysiu jiems apie jį.

– Ačiū, – šypteli. Atsakau jai tuo pačiu ir ji netrukus išeina. Tuomet girdžiu kaip ji laiptais lipa į viršų.

Suprantu jos norą nesakyti tėvams apie Josh. Tėtis tikrai nenorėtų, jog ji susitikinėtų su bent kuo, o tiesą sakant - Josh ir yra tas ,,bent kas". Esu isitikinęs, kad susipažinęs su Josh, jam jis ne itin patiks. Iš tiesų, Amber nėra turėjusi vaikino, kuris jam patiktų. Galbūt todėl, nes ji išsirenka idiotus?

Įdomu ar Rebecca apskritai žada papasakoti viską Josh? Papasakoti tikrai yra ką... Išvienos pusės džiaugiuosi, kad jai viskas gerai, tačiau iš kitos pusės - šias pastarąsias dienas, negaliu nustoti galvoti apie tai. Šiuo metu tai vienintelis dalykas esantis mano galvoje ir tai varo iš proto. Žinau, kad nenurimsiu, kol nepasikalbėsiu su ja. Manau, jog tikrai privalau žinoti kas nutiko. Suknistus tris metus ji buvo gyva ir manė, jog pavyks tai nuslėpti?

* * *

Sveeeiki ^.^

Buvau dingusi, kuriam laikui su šia istorija, tačiau grįžtu !😄 Tikiuosi, dar bus skaitančių(:

Labai tikiuosi, dalių sulauksite dažniau 😁

ką manooote?:)

Liar // z.m.Where stories live. Discover now