2. 62/pasiruošusi?

753 36 11
                                    

Liekame su merginomis virtuvėje vienos. Visai džiaugiuosi dėl to, nes bent jau Zayn nėra viename kambaryje su savo buvusiąja. Atsiradus jai, pradėjau jaustis nesaugiai. Atrodo ji vos žvilgtels į jį ir Zayn supras, kad ji kur kas geresnė už mane. Nenoriu to.

Šįvakar nusprendžiu atsipalaiduoti ir aš. Ir taip nuolat sėdžiu viena tarp apgirtusių žmonių. O pokalbiai su merginomis vis smagėja.

– Ar judu ilgai kartu? – į mane kreipiasi priešais sėdinti blondinė, man paėmus į rankas savo taurę.

– Kurį laiką, – atsakau paprastai.

Tikrai nesakysiu, jog mudu kartu esame tokį trumpą laiką. Mergina vis dar su šypsena veide linkteli. Po dar kurio laiko išgirstame, kaip kažkas įeina ir išvystame virtuvėje rudaplaukį vaikiną, kurį jau esu mačiusi, tačiau vardo nežinau. Pastebiu, kaip jam pasirodžius, Alice susižvalgo su šalia manęs sėdinčia Kylie bei šviesiaplaukei iš šonų sėdinčiomis Amber ir Jessy, o merginos šypseną pakeičia drovus šypsnis ir ji nuleidžia galvą į savo gėrimą. Pastebiu, kaip nervingai ji rankos pirštais barbena į stalo paviršių. Vaikinas ilgai neužsibūna ir kažką paėmęs grįžta pas kitus.

Pasijuntu kiek ramiau. Akivaizdu - jai patinka tas vaikinas. Ne Zayn, o jis. Na ir puiku. Bet ji vis vien nėra mano mėgstamiausias žmogus čia. Supratau, kad  pavydžiu ne todėl, kad ji apsikabino Zayn ir ne todėl, kad bijau, jog jis pasiirinks ją, bet todėl, kad Zayn kažkada Alice patiko. Kad jis jai jautė tai, ką jaučia ir man. Jis bučiavo ją, laikė ją už rankos, jiedu laiką leisdavo Zayn namuose, visai kaip mudu. Jie darė dalykus, kuriuos daro įprastos poros. Dalykus, kuriuos daro ir su manimi.

// Zayn

Šįvakar alkoholis nėra pagrindinis akcentas. Noriu vėliau galėti su Rebecca grįžti namo, tad atsisakiau kiekvienos galimybės išgerti. Puikiai girdisi, jog visiškai kitokia situacija yra virtuvėje pas merginas. Jų balsai ir juokas vis garsėja.

Įdomu, kaip Alex jaučiasi žinodamas, kad šiuo metu vienoje vietoje sėdi dvi jam patinkančios, ar patikusios, merginos. Iš tiesų visiškai nesitikėjau čia sutikti Alice. Nemačiau jos ilgą laiką ir po paskutiniojo pokalbio apie ją su Rebecca, buvau visai pamiršęs apie ją. Net nežinau, ką Alice veikia čia. Norėčiau žinoti, kaip jaučiasi Rebecca ją pagaliau sutikusi. Mačiau, jog ji neatrodė labai patenkina, kuomet apsikabinome, bet aš ir pats nesitikėjau to. Tikiuosi Rebecca neprisigalvojo nebūtų dalykų. Ji jau turėjo suprasti, kad ji vienintelė man svarbi.

Valandos eina akimirksniu. Jau pusė keturių, turėtume važiuoti namo. Supratau, kad tokie vakarai kur kas malonesni, kuomet aplinkui nesėdi vien girti žmonės.

Nusprendę, jog laikas skirstytis, kartu su visais išeinu į virtuvę. Čia pamatau sėdinčias penkias visiškai atsipalaidavusias ir girtas merginas. Jos taip įsijautę į savo pokalbius, kad ne iškart išgirsta mus esant šalia.

– Harry, – nusišypso Kylie ir dar kažką neaiškiai murmėdama atsistoja.

Mergina atsistoja ir sunkiai nusvirduliuoja prie vaikino ir priglunda jam prie šono. Nežinau, ar norėdama apsikabinti, ar tiesiog mėgindama nenugriūti. Atsisėdu šalia Rebeccos, kur ką tik sėdėjo Kylie.

– Laikas važiuoti, – pasakau pasilenkęs prie jos ausies.

– Jau? – mergina sumirksi juodomis akimis, žiūrėdama į mane. Linkteliu.

Matau, kaip Rebecca apsidairiusi grąžina žvilgsnį į mane ir nekreipdama dėmesio į visus aplinkui, greitai pabučiuoja mane. Esu visiškai įsitikinęs, jog tai padarė tik tam, jog pamatytų Alice. Atsitraukusi ji savo kėdę pristumia arčiau manęs ir prisiglaudžia. Uždedu ranką ant jos pečių.

Liar // z.m.Where stories live. Discover now