2. 42/paslauga.

881 51 15
                                    

// Zayn

Nusileidžiame laiptais į apačią, kur Amber jau, regis, ruošėsi, tačiau vis dar laukė manęs. Džiaugiuosi, jog nei vienas iš jų nenusprendė ateiti ir pakviesti mane, taip sutrukdydami mums.  Ir dar, džiugu, kad jie pernelyg nesikiša ir leidžia mums viską patiems išsiaiškinti. Dar nė karto negirdėjau, jog mums abiem su Rebecca girdint kas nors kažką pasakytų, jog turėtume baigti taip elgęsi, ar dar ką nors panašaus. Būtų tik nejaukiau.

Stebiu, kaip priešais mane ėjusi Rebecca, pasuka į virtuvę, o aš atsidusęs nueinu prie koridoriuje stovinčių Amber su Josh. Ar turėčiau nueiti atsisveikinti su Rebecca? Aš nežinau, kas nutiko tarp mūsų. Ji atsūmė mane, bet aš nežinau kodėl. Ar tai kažkaip susiję su tuo, jog pasakiau, kad iki jos turėjau merginą? Iki kol Rebecca to nežinojo, viskas buvo gerai. Iki tol ji manęs nė karto neatsūmė, nors visą tą laiką mums kalbantis sėdėjau ranka apkabinęs merginos pečius. Niekad pokalbis nesibaigia gerai, kai tema pasisuka ties Alex, šiandien darkart tuo įsitikinau. O galbūt yra kokia nors kita priežastis?

– Tuoj grįšiu, – pasakau, vis dėlto nusprendęs atsisveikinti su ja, ir greitai apsisukęs nueinu į virtuvę, kur vėl pamatau juodaplaukę. – Jau eisiu, – sumurmu žvelgdamas į Rebeccą, kuri atsisuka, išgirdusi mane.

Ji tik paprastai linkteli ir nieko neatsako. Ką aš padariau? Aš tikrai noriu žinoti, kas nutiko, ar ką padariau ne taip, tačiau Rebecca nekreipdama dėmesio į mane, nusisukusi kažką toliau daro.

– Viskas gerai? – paklausiu žvelgdamas į jos nugarą.

– Viskas gerai, – paprastai pakartoja. Jos balsas lyg be emocijų.

– Tuomet... – nutylu tikėdamasis, jog ji ką nors pasakys, tačiau ji tyli. – iki.

– Iki.

– Rebecca, – griežčiau tariu, bet ji tik paprastai pažvelgia į mane pro petį. – Kas ne taip? – prieinu arčiau jos.

– Viskas gerai, – pasako atsisukdama pilnai į mane. – Aš tik prastai jaučiuosi, – sumurma, kuomet nenuleidžiu akių nuo jos, laukdamas atsakymo. Žinau, kad meluoja.

– Ar galiu kaip nors padėti? – paklausiu, bet ji papurto galvą.

Mano akys nukrypsta ties merginos lūpomis, tačiau nebučiuosiu jos. Galbūt ji ir elgiasi taip, nes mano, jog viskas per greitai? O juk mudu šiandien pasikalbėję nutarėme, kad niekur neskubėsime. Jog nieko neskubinsime, kad abu neliktume nusivylę. Tačiau kaip gera buvo kalbėti apie savo jausmus ir žinoti, kad ji jaučiasi taip pat...

– Tavęs laukia Amber. – primena, nors iš tiesų ji tik nori, kad išeičiau.

– Iki, – darkart pasakau ir jai pakartojus tą patį, išeinu.

Koridoriuje vėl pamatau Josh su Amber. Trumpai pakalbėjęs su Josh išeinu palaukti, kol jiedu su Ambet atsisveikins, mašinoje. Keletą minučių tenka jos laukti, tačiau pagaliau ji ateina. Tuomet dar keletą minučių važiuojame tyloje, bet negaliu nepastebėti, kokia ji susimąsčiusi. Mergina taip pat slapta keletą kartų pažvelgia į mane.

– Viskas gerai? – paklausiame vienu metu, o tada silpnai nusijuokiame, bet visgi atsidūstame ir leidžiame viens kitam suprasti, kad kažkas ne taip.

– Pradėk tu, – pasakau stebėdamas kelią.

– Kalbėjau su mama ir darkart užsiminiau apie Josh, – atsidūsta. – supratau, kad nėra prasmės slėpti nuo jų, tad dabar jie nori susipažinti.

Suprantu, kad Amber problema didesnė negu mano.

– Kada?

– Šiomis dienomis, tikriausiai – jaučiu iš jos balso, kaip ji jau dabar jaudinasi.

– O kuriuose namuose žadi tai daryt? – paklausiu trumpam atsisukęs į ją.

– Nežinau. Iš pradžių pamaniau, jog galbūt tai padarytų didesnį įspūdį, jeigu nuvažiuotume į tėvų namus. Vėliau galvojau, kad galėtume tavo namuose, bet galiausiai visgi pamaniau, kad jeigu jau pati kankinsiuos, būsiu gera sesė ir padarysiu tau paslaugą. – baigia kalbėti, o aš nesupratęs susiraukiu. – Galėsime būti Josh namuose, tad tu galėsi tam vakarui Rebeccą nusivežti į savo namus.

Nesusilaikęs šypteliu. Na žinoma. Niekad labiau neidžiaugiau turėdamas Amber. Džiaugiuosi, kad tiek ji, tiek Josh, stengiasi padėti mums padėti, o ne atvirkščiai. Tik man įdomu, ką Rebecca kalbasi su Josh, kuomet kie lieka vieni...

* * *
Labaaass

Aš taaaip užsimaniau kuo greičiau įkelt naują istoriją, apie kurią jau kalbėjau, IR DAR TAAAAIP DABAR NORIU ĮKELT ISTORIJĄ SU HARRY IR KYLIE, KAD BIJAU, KAD NEIŠLAUKSIU, KOL UŽBAIGSIU ŠITĄ ARBA sHe, IR ĮKELSIU ANKSČIAU🙃

Lauukiu jūsų komentaarų🥺❤️
VOTE !⭐️👇🏿

Liar // z.m.Où les histoires vivent. Découvrez maintenant