2. 20/kas žino...

1.2K 52 11
                                    

– Kas tarp jų su Alex? – paklausia Jessy mums išvažiavus iš Josh namų kiemo.

– Nieko, – sumurmu neatitraukdamas akių nuo kelio. Nenoriu kalbėti apie jį. Alex elgias kvailai, jeigu mėgina ką nors pasiekti taip elgdamasis, nors Rebecca jau pasakė jam, jog nieko nebus... Nors koks skirtumas? Juk jis gali daryti ką panorėjęs. Bet taip linksma erzinti jį!

– Pasirodė, jog tarp jų kažkas yra...

– Be abejo jis norėtų, kad tarp jų kažkas būtų, – atsakau prisiminęs jo nepatenkintą veidą.

Amber paprašius, papasakoju jiems svarbiausias detales iš vakarykščio mudviejų pokalbio. Praleidžiu dalį, kai mudu tiesiog sėdėjome kalbėdami, ar kai stengiaus nuraminti Rebeccą. Nenorėjau išeiti ir palikti ją verkiančią. Nesitikėjau, jog ji išvis verks.

– Ką dabar darysi? – paklausia Jessy.

– O ką turėčiau? Jau sužinojau tai, ką norėjau.

– Juk sužinojai, jog abu jautėte tą patį.

– Tai buvo prieš du metus, Jessy, – tariu. – Viskas seniausiai pasikeitė.

Išgirstu, kaip šviesiaplaukė, sėdinti mašinoje už manęs atsidūsta ir nieko nebeatsako. Likusį kelią iki namų merginos kalbasi apie kažką, bet nesiklausau jų. Dar keletą kartų permąstau visą mudviejų pokalbį. Maniau, kad pasikalbėjęs su ja, jausiuos geriau, ji atsakys į mano klausimus ir viskas bus gerai. Tačiau kodėl dabar jaučiuosi priešingai negu tikėjausi? Galvoje dabar dar daugiau įvairių minčių negu iki šiol. Galvoju apie tai dažniau, negu pastarosiomis dienomis. Ko dar trūksta?

// Rebecca

Jiems išvažiavus kiek lengviau atsidūstu. Man labai nepatinka Alex. Nepatinka, kaip jis vis tiek mėgina kalbėtis su manimi ar būti netoliese. Kaip jis po kiekvieno sakinio prideda mano vardą. Jis mano jog tai mane paveiks ir pasiduosiu jam? Nieko panašaus! Tai šiurpiu. Jis elgiasi keistai ir man nepatinka tai, bet jis gerai sutaria su Josh bei kitais, tad negaliu nieko sakyti.

Vis dar prisiminusi jaučiuosi taip kvailai, jog pravirkau priešais Zayn. Kaista skruostai vien pagalvojus apie tai, kaip tai buvo nejauku, kuomet jis mėgino nuraminti mane verkiančią, tačiau ašaros pačios tekėjo man iš akių. Negalėjau jų kontroliuoti, kad ir kaip mėginau.

– Ar judu su Amber jau esate oficialiai kartu? – paklausiu įėjusi į svetainę pas Josh.

– Tikriausiai...

– Tikriausiai? – pakartoju ir atsisėdu šalia jo.

– Na, tarp mūsų viskas kaip ir rimta, nors ir neprašiau jos būti mano mergina... – susimąsto. Ji čia nakvoja, jiedu nuolat leidžia laiką kartu, tačiau oficialiai Amber nėra jo mergina?

– Kada tu suaugsi? – atsidūstu dar labiau paveldama ir taip susivėlusius vaikino plaukus.

– Man regis, patinki Alex, – taria šyptelėjęs ir atsisukęs labiau į mane. Pavartau akis. Tik ne tai.

– Prašau, nekalbėk apie jį, – sumurmu.

– Ar kas nors nutiko? – jo veidas kiek pasikeičia.

– Alex elgias keistai, – atsidūstu. – Man jis nepatinka.

Papasakoju jam viską, kas buvo su juo, bet jam tai neatrodo rimta. Josh pasako, jog tiesiog patinku Alex. Verčiau jau neptikčiau... Jeigu vaikinai taip elgias, kai jiems parinka mergina, tuomet verčiau liksiu viena.

Visą dieną, nuo pat ryto negaliu susikaupti, kad ir ką bedaryčiau. Vis dar negaliu iš galvos išmesti Zayn pasakytų žodžių, kad jis jautės taip pat kaip aš. Neįmanoma! Kuo toliau, tuo labiau imu suprasti, jog jis tai pasakė tik tam, jog nuramintų mane ar priverstų pasijusti geriau. Negali būti kitaip. Kodėl tikėjaus, jog jos jis būtent ir turėjo tai omenyje? Juk jis buvo išgėręs... Kas žino, ką jis dar pasakė, kas nėra tiesa? Kas žino, ką jis dar sugalvojo?

* * *
Labaas👋🏿👋🏿

Gavos trumpoka, bet niekoo šįkart🙃😀

Palikiteee po komentarą ir VOTE⭐️❤️😄

Liar // z.m.Where stories live. Discover now