2. 22/idėja.

1.1K 54 15
                                    

// Rebecca

– Kas čia buvo? – paklausia sutrikęs Josh, kuomet Zayn ir Amber išeina.

Aš ir pati nežinau, kas čia buvo. Nespėjau nė sureaguoti, kai Zayn... pabučiavo mane. To iš jo tikėjausi mažiausiai. Kodėl jis taip padarė? Maniau, kad Zayn pasikeitė ir nustojo žaisti savo kvailus žaidimus, bet ne. Jis liko toks pat, koks buvo ir anksčiau. Zayn šiandien darkart patvirtino, jog jiedu Alex visiškai vienodi ir jiems rūpi tik viena. Tikrai tikėjau, jog jis pasikeitė, bet, regis, kai kurie žmonės tiesiog niekada nesikeičia...

– Nieko, – sumurmu nuleidusi galvą.

– Judu bučiavotės, argi ne? – jaučiu, kaip po jo klausimo ima kaisti mano skruostai. Mudu bučiavomės, bet tai buvo klaida. – Kas tarp jūsų?

– Nieko, – darkart pasakau. – Tarp mūsų nieko nėra. Tai... tai tik nesusipratimas. Daugiau tai nepasikartos. – mano žodžiai tampa kiek nervingi ir nerišlūs. Man labai nejauku kalbėti apie tai su Josh.

– Viskas gerai, – jis priėjęs arčiau spusteli man petį. – Man nesvarbu, ar tarp jūsų kas nors yra, tiesiog noriu, jog būtum atvira.

– Tarp mūsų nieko nėra, bet pasakysiu tau, jeigu kada nors ką nors ir susirasiu, – šypteliu. – Man nereikia tokio vaikino kaip Zayn.

– Kokio?

– Supratau, jog jiedu su Alex visiškai vienodi, – atsidūstu ir išeinu karti su juo į svetainę.

– Ir kas čia blogo?

– Kaip tai kas blogo? – susiraukiu. Tai Josh man nori gero ar blogo? – nenoriu būti dar viena mergina jų saraše...

– Ką? – vaikinas taip pat suraukia savo antakius. – Kokiam dar... Regis, supratau, – atsidūsta silpnai nusijuokęs. – pradžioje Amber taip pat apie mane galvojo. Išorė dažnai apgauna.

– Ne išorė, – papurtau galvą. – Kalbu apie tai, kaip jie elgiasi. Alex pernelyg lipšnus ir elgias keistai, lyg manydamas, kad tai paveiks mane, o Zayn... Zayn dar blogesnis. Jis tiesiog ėmė ir pabučiavo mane! Taip negalima. Kodėl jie mano, kad viskas taip paprasta? – užsivedusi kalbu. Esu labai pikta.

– Sutinku, jog Zayn pasielgė blogai, tačiau jiedu nėra tokie, kokie atrodo.

– Kodėl tuomet su manimi jie elgiasi visai kaip su viena iš tų merginų, kurios lengvai pasiduotų jiems?

– Galbūt jie tiesiog žengia pirmąjį žingsnį, nemanai? – paklausia, bet aš greit papurtau galvą. Man nereikia jų. Jiedu tik eiliniai vaikinai...

// Zayn

Visą kelią iki namų Amber nenutilo klausinėdama apie tai, kas nutiko Josh namuose. Nenoriu apie tai kalbėti. Tai sujaukė mano mintis labiau nei tikėjausi. Noriu žinoti, ką Rebecca dabar, po visko, galvoja... Ar ji jaučiasi taip pat?

Grįžus namo čia vis dar yra Harry ir merginos, tačiau jie jau rytoj išvažiuoja. Amber visą tai papasakoja jiems. Ji labai laiminga, tačiau aš nematau, kuo džiaugtis. Viską tik labiau apsunkinau. Mudu visai gerai sutarėme, o dabar... dabar nebežinau. Maniau, kad tai padės susivokti savo jausmuose, bet esu labiau pasimetęs nei anksčiau.

– Ar rytoj susitinki su Josh? – paklausiu Amber, kuri palinksi galva.

– Rytoj vakare planuojame susitikti.

Man kilo labai gera idėja. Nuvažiuosiu pas ją rytoj vakare, kai ji bus viena namuose. Dar nežinau, ką pasakysiu jai, bet žinau, kad turiu nuvažiuoti pas ją. Noriu pasikalbėti. Rebecca negalės manęs vengti, kuomet namuose būsime vieni.

Ir jau kitą vakarą stoviu priešais Josh namų duris. Giliai įkvėpęs paspaudžiu durų skambutį. Nepamenu, kada paskutinį kartą dėl kažko taip jaudinausi ir nepasitikėjau savimi. Kas man? Privalau susiimti.

* * *

labaaassss

Ir kaaas bus toliaauu?🤔😀

⭐️👇🏿😄

Liar // z.m.Where stories live. Discover now