2.60/pirmasis rytas kartu.

758 42 17
                                    

// Zayn

Pabudau jau prieš kurį laiką ir įprastai jau būčiau išlipęs iš lovos, be ne šį kartą. Stebiu priešais miegančią juodaplaukę, ramų Rebeccos veidą bei nuleistas blakstienas. Tikrai nesiskųsčiau jei tai būtų kasdien pirmasis dalykas, kurį pamatyčiau ryte. Tai pirmasis mūsų rytas kartu. Pirmasis kartas, kuomet nueiname miegoti kartu, ir pabundame kartu, nes paskutinįjį kartą, kai miegojome kartu Josh namuose, pabudau jau be jos.

Tiesa, vakar išties šiek tiek suerzino Rebeccos prašymas nežiūrėti, jai rengiantis. Žinau, kad būtų sudėtinga miegoti šalia jos, mačius, kaip ji rengiasi ir žinoti, kad galiu tik grožėtis ja. Rebecca yra mano mergina, tačiau galiu tik žiūrėti į ją. Nors ne. Negaliu net to. Noriu, kad ji pasitikėtų manimi.

Matau, kaip Rebecca sukruta, tačiau tik patogiau atsigulusi akių nepramerkia. Lengvai šyptelėjęs nuo spintelės pasiimu savo telefoną. Staiga į atmintį sugrįžta vakarykštis Rebeccos pokalbis su mama. Ji pasakė, jog ji su drauge. Žinau, kad bus sunku. Esu beveik įsitikinęs, kad Rebeccos mama manęs nemėgsta ir sužinojusi apie mudu, ji tikrai nebus patenkinta. Ji nenorės, kad Rebecca būtų su manimi. Tačiau Rebecca su manimi visiškai saugi bei stengsiuos daryti viską, kad tik ji nesigailėtų pasirinkusi mane. Noriu, kad ji būtų laiminga su manimi ir Rebeccos mama turės tai suprasti.

Po kurio laiko pasukęs galvą į ją, šįkart sutinku mane stebinčias dvi juodas akis. Panašu, kad mergina jau kurį laiką nemiega. Rebecca sukanda apatinę lūpą, kad nesišypsotų. Šypteliu ir atsisuku pilnai į ją, telefoną padėjęs į šalį.

– Kaip tu? – paklausiu nubraukęs jai nuo veido susivėlusių juodų plaukų sruogą.

– Gerai, – atsako nuo miego dar šiek tiek užkimusiu balsu ir nusišypso.

– Ar turi šiandien kokių nors planų? – pasiremiu delnu galvą.

– Turi ką nors pasiūlyti? – ji pasiremia galvą lygiai taip kaip ir aš ir priverčia mane šyptelėti.

– Be abejo. Turiu vieną labai puikų pasiūlymą - praleisti dar vieną dieną su manimi.

Stebiu, kaip Rebeccos šypsena platėja ir ji lengvai nusijuokia. Ir už ką man taip pasisekė, jog tokia mergina kaip Rebecca, šiuo metu guli šalia, mano lovoje, tik su mano maikute ir šypsosi man? Jeigu tik viskas ir toliau taip klostysis, negaliu įsivaizduoti, kodėl mums galėtų kas nors nepasisekti. Panašu, kad tai nauja mums abiems, bet aš žinau, kad mums pavyks. Aš tikiu tuo.

– Tikriausiai neturiu kito pasirinkimo kaip sutikti, – jos šypsena nedingsta nuo žavaus Rebeccos veido. Galiu prisiekti, tai pats geriausias mano rytas. – Tačiau man vis vien reiks grįžti namo persirengti, bei noriu nueiti į dušą.

– Parvešiu tave, – linkteliu ir keletą akimirkų stebime viens kitą nieko nedarydami.

Neiškentęs šiek tiek pasikeliu ir priglundu prie merginos lūpų. Galiu prisiekti - tai pats geriausias jausmas. Jaučiu, kaip netrukus Rebeccos rankos tvirtai apsivija mano kaklą ir dabar net ir norėdamas negalėčiau atsitraukti. Nepajuntu, kaip greitai atsirandu virš jos ir tik uždedu rankas jai iš šonų, kad neužspausčiau jos ir galiausiai atsitraukęs nuo Rebeccos lūpų, suglaudžiu mudviejų kaktas, nes toliau atsitraukti neleidžia Rebeccos rankos aplink mano kaklą. Tačiau aš ir nenoriu. Ji, regis, taip pat.

– Turėtume keltis, – sumurmu žvelgdamas į juodas akis ir ranka švelniai perbraukiu jos liemeniu.

Rebecca sumirksi akimis ir jos rankos atsilaisvina ties mano kaklu, bet ji jų nepatrauka. Pajuntu, kaip jos vienos rankos pirštai įsivelia mano plaukuose. Darkart pabučiuoju Rebeccą ir ranka tvirčiau suimu jos liemenį. Nežinau, kur mus tai nuves, bet kol kas man patinka viskas, kas vyksta tarp mūsų. Pakeisčiau tik vienintelį dalyką - norėčiau, kad ji būtų drąsesnė ir pasitikėtų manimi.

Rebecca į mano gyvenimą atėjo visiškai netikėtai, tačiau dabar tai geriausias ir maloniausias man atsitikęs netikėtumas gyvenime. Man patinka pasiekti ir įveikti su ja visus mūsų santykių etapus. Dar, regis, neseniai ji nenorėjo manęs net akyse matyti, kaip galėdama vengė manęs, o dabar štai, ta pati mergina guli mano lovoje ir bučiuoja mane. Džiaugiuosi, kad sugebėjau pakeisti jos nuomonę apie save, įtikinau, kad aš nežaidžiu. Ir kiek daug man tai reiškia, kad ji pasirinko mane, ne Alex ar dar ką nors. Ji šansą suteikė būtent man. Dabar tik laukiu momento, kai jai būnant su manimi nebereikės meluoti, kad ji su drauge. Tai skaudina, žinoti, kad ji negali laisvai kalbėti apie mane, kad turi meluoti.

Jaučiu, kaip mūsų lūpoms niekaip neatsitraukus, mano kūnas vis labiau įsitempia. Šūdas! Jos kūną nuo manojo skiria tik mano plona maikutė, kurią ji apsivilkusi ir vien toks jos artumas verčia mano kūną šėlti. Jaučiuosi kaip paauglys pirmąkart pamatęs merginos kūną, tačiau štai ką ji su manimi daro. Atsitraukiu nuo Rebeccos ir stebiu, kaip ji lėtai pramerkia akis ir lengvai šypteli. Nenoriu, bet turiu atsitraukti. Nenoriu jos išgąsdinti. Nenoriu, kad ji ką nors ne taip suprastų.

– Eime, – atsidūstu atsitraukęs nuo Rebeccos, kad ji pagaliau galėtų atsisėsti.

Išlipu iš lovos ir nueinu persirengti. Juodaplaukė atsisėdusi pasitraukia maikutę žemiau ir nuleidžia nuogas kojas ant grindų. Pirmas dalykas, kurį padarysiu parvežęs Rebeccą namo, nueisiu į dušą.

Paimęs juodas treningines savo kelnes, pradedu jas dėtis, kuomet atsisukęs pamatau ant lovos sėdinčios Rebeccos žvilgsnį. Jos šiek tiek išplėstos akys stebi mane. Supratęs, į ką ji žiūri, greitai nusisuku ir užsitempiu kojomis kelnes. Dabar ji ir pati akivaizdžiai galėjo matyti, kad nemelavau, sakydmas, kad tuomet tik apie ją ir tegalvojau. Ir dar ji pyksta, kai nužiūrinėju ją, kuomet ji daro lygiai tą patį! Apsisuku užsidėjęs tas kelnes ir pamatau Rebeccą susigėdusią ir nuleidusią galvą, nervingai žaidžiančią su savo rankų pirštais. Tikiuos ji nieko neprisigalvojo...

Rebecca atsistojusi man nieko nesako ir pati nueina persirengti. Šįkart manęs neprašo išeiti ar nusisukti. Toks jausmas, kad ji tai daro specialiai!

* * *
sveiiikos

Iš tiesų šiandien ir vėl buvo viena tų eilinių dienų, kai galvojau, kad turėčiau ištrinti istorijas ir wattpadą, kad neverta rašyti ir panašiai (to nebus😁). Tokiomis dienomis visada pagalvoju apie visus suplanuotus dalykus rašomoms istorijoms, bet šiandien mane motyvavo kitas dalykas.
👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿!!!!!

DAR VIENAS ŠIMTUKAS GXDHHXJSJ AČIŪŪŪ LABAI VISOMS SKAITANČIOMSS!❤️❤️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

DAR VIENAS ŠIMTUKAS GXDHHXJSJ AČIŪŪŪ LABAI VISOMS SKAITANČIOMSS!❤️❤️

parašyykite, ką po nuomooonę!!👇🏿😁

(beje, kas dar neskaitote, kam įdomu, užsukite paskaityti mano kitos rašomos istorijos su Harry „sHe" 😁

Liar // z.m.Where stories live. Discover now