2. 52/apsispręsti II

737 51 24
                                    

Praeina keletas dienų, tačiau aš taip ir nesugebu Zayn pasakyti. Turėjau labai daug šansų tai padaryti, bet nė vienu nepasinaudojau. Jaudinuosi ir bijau. Man kol kas tai didelis žingsnis, bet tikrai noriu, kad jis žinotų, kad esu pasiruošusi. Juk ir jis to nori, taip? Nėra ko delsti.

Ką tik baigėsi paskutinioji mano darbo diena ir aš jau lipu į vaikino mašiną. Man atsisėdus, kaip jau tapo įprasta, pasibučiuojame pasisveikindami. Kalbės važiuodami, tačiau tos temos ir neišdrįstu prieiti. Niekad nesujaučiau geriau, negu šias savaites ir labai tikiuosi, kad tai nėra laikina. Tikiuosi, kad niekas nepasikeis ir jam pasakius. Manau, kad mudu per ilgai jau taip žaidžiame ir laikas jau pradėti ką nors nauja.

Pastebiu, kad Zayn važiuoja ne link savo namų, o Josh. Jis veža mane namo? Nieko neklausiu, tačiau giliai atsidūstu pamačius Josh namų kieme keletą mašinų. Atpažįstu, jog viena iš jų Alex, o kita Harry. Nenoriu čia eiti. Man labiau patiktų būti su juo dviese, pavyzdžiui, jo namuose.

Nenoriai išlipu su Zayn iš mašinos ir vaikinas tikriausiai supratęs, kodėl mano nuotaika taip pasikeitė, man jau esant prie durų, priėjęs suneria mudviejų pirštus ir lyg ramindamas mane pabučiuoja man į plaukus, bet nieko jam nesakau. Atidarau neužrakintas duris ir iškart pasigirsta namuose esančių žmonių balsai. Jaučiu, kaip mano nuotaika dar labiau sugenda.

Vis dar susikibę rankomis įeiname į virtuvę, kur randame merginas, Josh, Alex, Harry ir dar keletą vaikinų. Visų akys susminga į mudu ir jaučiu savo kaistančius skruostus. Visi žvelgia į mudviejų rankas ir darosi dar nejaukiau, bet nepanašu, kad Zayn tai rūpi. Jis pasisveikina su visais išskyrus Alex. Zayn net nepažvelgia į jį, o mums atsistojus prie spintelės, paleidžia mano ranką ir savąja apkabina mano pečius. Nuleidžiu galvą užsimerkusi. Žinau, kad Zayn taip elgiasi dėl Alex, tačiau aš visus šiuos santykius labiau norėčiau laikyti privačiais. Juk nevisiems būtina tai žinoti, svarbu mums gerai, bet panašu, kad vaikino nuomonė kitokia. Jis nori, kad žinotų visi. Juk Harry su Kylie, arba Amber su Josh taip pat kartu, bet jie nestovi apsikabinę ir nemėgina kiekvieną kartą visiems parodyti, jog jie kartu. Atsargiai kilsteliu galvą, bet pasigailiu. Sutinku Alex akis, tačiau neiškentusi nusisuku. Tačiau čia sutinku kitą žvilgsnį - ne tokį smerkiantį, o nuoširdesnį ir draugiškesnį. Kylie lyg padrąsinančiai šypteli man ir neturiu kito pasirinkimo, kaip padaryti tą patį. Išgirstu, kaip visi nusprendžia eiti į svetainę.

– Palauk, – tyliai sustabdau Zayn, kuomet jis taip pat ruošiasi eiti su visais.

Vaikinas atsisuka ir palaukusi, kol visi išeis, giliai atsidūstu. Manau, kad laikas jam pasakyti. Tačiau kaip jaudinuosi! Ar tai nereikš, kad aš pati siūlausi būti jo mergina? Ar nevaikinas turėtų tai daryti? Bet juk tikrai laikas.

– Na?

– Žinai... – nutęsiu žaisdama su savo rankų pirštais.

– Nenori čia būti? Nori važiuoti...

– Palauk, – nutraukiu jį. – Noriu pasakyti, kad... Na... – atsidūstu nežinodama, kaip tai pasakyti. – Juk pameni, kaip sakiau, jog neturėtume skubėti, tiesa? Aš pamaniau, jog... Na, supranti... Kad galbūt... Galbūt jau...

Tačiau mano mikčiojimus greitai nutraukia Zayn pirštai suėmę ir juodaplaukio lūpos prispaudosios manąsias. Panašu, kad jis suprato. Pasijuntu geriau supratusi, kad neteks pabaigti sakinio iki galo. Greitai atsakau jam ir uždedu vieną ranką ant jo riešo, kurio pirštai laiko mano smakrą.

– Aš tiek laiko to laukiau, – plačiai nusišypso vaikinas atsitraukęs. Negalėdama atlaikyti jo rudų akių žvilgsnil nuleidžiu galvą. – Ar dabar tai reiškia... Reiškia, kad esi mano mergina? – atsargiai kiek tyliau paklausia ir aš darkart atsidūstu.

– Tikriausiai, – tyliai sumurmu ir tai priverčia Zayn darkart, šįkart trumpiau, mane pabučiuoti.

– Tu įsitikinusi? – paklausia surėmęs mūsų kaktas ir žvelgdamas į mano akis.

– Dabar jau atkalbinėji mane? – kilsteliu antakį uždėjusi rankas ant Zayn pečių.

– Ne, žinoma ne, – greitai papurto galva. – Tiesiog labai džiaugiuosi, – sumurma ir vėl būdamas ties mano lūpomis, prieš jau trečiąkart mane pabučiuodamas. Labai tikiuosi, kad priėmiau teisingą sprendimą ir neliksiu nusivylusi.

* * *
Labasss

antra dalis šiandien🙃

Lauuukiu jūsų komentarų, smaguu būtų išgirsti nuomonę! 😄🙌🏾pasiseks jiems ar ne?🤨

Liar // z.m.Where stories live. Discover now