2. 27/įkurtuvės II

1K 58 30
                                    

// Rebecca

Jaučiuosi šiek tiek nusivylusi. Turėjau išeiti kartu su merginomis, o Zayn, regis, nė nepastebėjo, jog aš visą laiką praleidau su Alex. Jis tik kartą ar du pažvelgė abejingu žvilgsnių į mudu lyg į nepažįstamuosius. O aš tiek kankinaus! Tikrai nejutau malonumo būti šalia Alex, kuomet jis ranka apkabinęs mano pečius, ir šypsotis jam, apsimetant, jog tai man patinka. Bet kad ir koks Alex bebūtų, tuo pačiu jaučiuosi ir blogai, nes jis tikrai tai laiko savuoju šansu ir mano, jog tarp mūsų kažkas vyksta, o aš vėliau privalėsiu jam pranešti, jog nieko net nesitikėtų. Kodėl išvis įsivėliau į tai? Niekas negauna jokios naudos. Alex liks nusivylęs, Zayn nerūpi ką ir su kuo aš veikiu, o aš jau greit liksiu su graužiančia sąžine dėl tokio pasinaudojimo Alex.

Atsisėdu šviesioje virtuvėje ant kėdės, o netrukus šalia manęs atsisėda Jessy. Nepatogiai pasimuistau žinodama, jog šįvakar negalėsiu visąlaik sėdėti tylėdama. Ar pasislėpti savo kambaryje ir neišeiti iš jo, kol namuose nebeliks žmonių.

Vis dėlto neatsisakau ir Kylie siūlomos taurės su šampanu. Bet jau imu gailėtis, jog sutikau čia vykti. Visgi verčiau būčiau pasilikusi namuose...

– Ar judu su Alex kartu? – tyliai paklausia arčiau manęs palinkusi Jessy, nemėgindama atkreipti kitų dėmesio. Dėl to esu dėkinga.

Aš greitai papurtau galvą. Žinau, jog ji, galbūt, tai papasakos Zayn ir tuomet jis supras, jog tik apsimetinėju, bet neišdrįstu pasakyti, kad mes kartu. Man nemalonu net įsivaizduoti save ir Alex kartu. Nors, kita vertus, kodėl ji jam turėtų pasakoti? Zayn tai net nerūpi.

– Bet patinki jam, argi ne?

– Nežinau, – gūžteliu pečiais nepakeldama galvos į merginą. – Visko gali būti. – sumurmu. Man nepatinka apie tai kalbėti. Nenoriu išvis kalbėti, bet negaliu nieko padaryti.

Džiaugiuosi, jog nei Kylie, nei Jessy taip ir neužsiminė  apie tai, kad kiek daugiau nei dvejus metus visi manė, jog buvau mirusi. Tikriausiai Zayn pats jau papasakojo kitiems, bet džiaugiuosi, jog jos daugiau neklausė nieko manęs. Dėl to buvau tokia kaip ir visos kitos čia esančios merginos, kurių dar nepažįstu. Paprasta, niekuo neišsiskirianti eilinė mergina.

Didžiąją dalį laiko visas dėmesys sutelktas ties Kylie, kadangi tai naujieji jųdviejų su Harry namai, visos apie tai kalba ir džiaugias. Labiausiai, be abejo, džiaugiasi Kylie. Galiu tik pamėginti įsivaizduoti, kaip ji ir Harry jaučiasi. Tai išties didelis žingsnis pradėti gyventi kartu. Tai visiškai naujas etapas jų gyvenime, džiaugiuosi dėl jų.

Laikas eina, merginų balsai ir juokas vis garsėja, o tuščių šampano butelių taip pat daugėja. Net ir aš jaučiuosi atsipalaidavusi, nors ir apsiribojau su vos keleti taurių šampano. Nenoriu išgerti, o po to pradėti elgtis neapgalvotai.

Mačiau, kaip keletas vaikinų ir merginų jau išvažiavo ir žmonių čia sparčiai mažėja. Atsistojus Amber atsistoju ir aš. Mergina pasako, jog praneš Josh, jog jau norime važiuoti namo. Linkteliu. Eidama iš virtuvės į koridorių pajuntu, kaip atsitrenkiu į kažką. Atsidūstu priešais save išvydusi akivaizdžiai nemažai išgėrusį juodaplaukį. Jie tikrai ne šampaną gėrė...

– Jau išvyksti? – paklausia kilstelėjęs juodą antakį ir aš greit palinksiu galva.

Vaikinas šypteli per pusę lūpų ir švelniai pirštais suima mano smakrą ir nestipriai kilsteli. Šiek tiek pasilenkia, o aš tik galiu žiūrėti į apgirtusias rudas akis.

– Tuomet, iki, – sumurma ir palinkęs arčiau atsargiai suglaudžia mudviejų lūpas.

Kiek galima taip elgtis? Jam tikrai nereikėjo giek išgrti! Įrėmusi delnus į vaikino pečius, stipriai stumteliu jį nuo savęs, ir, ačiū Dievui, to užtenka, jog apgirtęs vaikinas žengtų žingsnį atgal.

– Nustok taip daryti! – piktai šūkteliu garsiau negu tikėjausi ir norėjau. Jaučiu, kaip manyje kyla šioks toks pyktis. Mažiausiai ko noriu, tai apsiverkti iš pykčio priešais jį. To man tikrai nereikia.

Jau sukuosi eiti, bet pasisukusi išvystu su pašaipiu šypsniu stovintį Zayn. Jis tikrai visa tai matė. Štai ir išsidaviau, jog tarp mūsų nieko nėra... Velnias! Negalvojau, jog mano planas taip greitai žlugs. Zayn pašaipiai žvelgia į Alex, kuris pavartęs akis kiek per stipriai ranka stumteli mane nuo praėjimo iš virtuvės ir išeina, prieš tai dar kažką tyliai sumurmėjęs sau po nosimi. Susiraukiu ir ranką greit įremiu į sieną, išlaikydama pussiausvyrą. Nereikia manęs stumdyti!

– Viskas gerai? – paklausia nusijuokęs dėl tokios Alex reakcijos.

– Viskas gerai, – vis dar piktai sumurmu nuleidusi galvą. – Kur Josh? Man reikia grįžti namo. – tariu praeidama pro jį į koridorių.

– Abejoju, ar tokios būklės Josh galės vairuoti, – pasako ir kaip tik šiuo metu iš svetainės ateina Josh kartu su Amber.

– Viskas gerai, – šypteli Zayn sesuo rankoje laikydama Josh automobilio raktus. – Aš galėsiu vairuotu Josh mašiną.

Šypteliu jai dėkinga, jog neteks važiuoti su kuo nors kitu.

* * *

VOTE⭐️👇🏿😁

Beje, noriu paklaustii, susimąsčiau prieš keletą dienų, ar būtų įdomu ir ar skaitytumėt, jeigu parašyčiau atskirą istoriją su Harry ir Kylie? Istorijoje, aišku, karts nuo karto pasirodytų ir Rebecca, ir Zayn, ir visi kiti veikėjai esantys čia, nes istorija tiesiog būtų apie Harry ir Kylie, ir jie būtų pagrindiniai veikėjai. Istorija neprasidėtų nuo jų susipažinimo ar dar ko, jie jau būtų kartu ir tada, manau, būtų įdomių dalykų galima dar sugalvotiii. Jau pati labai daug apie tai galvojau ir jau turiu nemažaii idėjų tokiai istorijaiii.
Parašykitee, ar būtų įdomuu !👇🏿

Šiaip jau turiu keturias ar penkias istorijų idėjas ir aš taaaip laukiu, kada baigsiu rašomas, kad galėčiau su jumis pasidalinti savo naujomis istorijomissss😁

Liar // z.m.Where stories live. Discover now