2. 74/pasiduoti širdžiai.

636 37 28
                                    

Su Zayn daugiau likusį laiką, iki kol už kelių valandų atvažiuoja Harry su Kylie, nesikalbame. Net nemačiau jo.

Suskambus durų skambučiui, lieku ten pat sėdėti girdėdama, kaip Zayn nueina atidaryti durų. Sėdžiu virtuvėje girdėdama balsus koridoriuje ir nesiruošiu eiti pasisveikinti. Šiuo metu nenoriu kalbėti su Zayn ir tikiuosi, jog vakare atvažiavus Josh, galėsiu su juo važiuoti namo.

Nuo telefono pakelti akis priverčia į virtuvę įėjusi Kylie. Mergina pasisveikina ir su šypsena atsisėda priešais mane. Taip pat pasisveikinu su ja.

– Zayn minėjo, jog susiginčijote, – iškart prie reikalo eina mergina. – Viskas gerai?

Kylie man vienai iš pirmųjų papasakojo apie savo nėštumą, tad tikriausiausiai galiu pasikalbėti su ja.

– Zayn sako, jog tik jis į mūsų santykius žiuri rimtai. – negarsiai pasakau.

– Kodėl jis taip mano? – paklausia, kuomet pasiūliusi jai kavos, atsistoju.

– Nes jus galvoja, kad nepasitikiu juo, nes nesutinku gyventi kartu su juo. – sumurmu nusisukusi stovėdama prie spintelės.

– Zayn tau pasiūlė gyventi su juo? – girdžiu pasimetusį Kylie balsą ir laukdama, kol užvirs vanduo, atsisuku į ją.

– Taip, – atsidūstu. – Ir dabar jis pyksta, jog niekaip neįkalba manęs. Tačiau jis ir negali to padaryti. Tai turi būti ne tik jo, bet ir mano sprendimas.

– Kodėl nesutikai? – paklausia metgina. – Pamenu, buvau be protiškai laiminga, kuomet Harry pirmąkart apie tai užsiminė. Maniau, kiekviena mergina apie tai svajoja, o tu neatrodai laiminga...

– Mes kartu tokį trumpą laiką. Jis net su Alice negyveno kartu, o jie kur kas ilgiau laiko draugavo.

– Nepavadinčiau jų bendravimo santykiais, – pasako Kylie, kuomet paduodu jai puodelį ir paėmusi savajį atsisėdu. – Galbūt iš pradžių ir būčiau pagalvojusi, jog jiedu kartu, tačiau paskutiniuosius mėnesius Zayn su Alice atrodė kaip tiesiog geri draugai. Jiedu tikriausiai ir patys žinojo, kad jų santykiai netruks ilgai, todėl taip ir nesiryžo žengti tokio žingsnio.

Suprantu, kad Zayn man nemelavo, kuomet klausiau apie ją. Kylie man gali papasakoti kur kas daugiau apie jį.

– Kuomet Zayn pradėjo bendrauti su tavimi, buvo akivaizdu, kad viskas visai kitaip, – juodaplaukė kalba toliau. Man patinka klausyti kitų žmonių pasakojimų apie Zayn... – Jis kalbėdavo apie tave, diena iš dienos, sukdavo galvą kaip geriau prie tavęs prieiti ir ką pasakyti. Nepamenu, kad apie Alice būtų tiek kalbėjęs.

Nieko neatsakau, o nuleidusi galvą nesugebu sulaikyti šypsenos. Zayn rūpi, jis stengiasi, o aš, regis, atstumiu jį. Zayn nori gyventi su manimi, nes jam rūpi. Jam rūpiu aš. Jis į visą tai žiūri rimtai.

– Kaip tu? – nusprendžiu pagaliau pakeisti temą. – Ar jau pasakei Harry? – paklausiu ir Kylie keletą akimirkų žvelgia į mane silpnai suraukusi antakius, lyg nesupratusi, apie ką kalbu. Galiausiai supratusi ji nusijuokia.

– Nėra ko sakyti, aš nesilaukiu, – su šypsena pasako. – Kitą dieną pasidariau testą, kuris buvo neigiamas ir jau tą patį vakarą susirgau.

– Tuomet viskas gerai, argi ne? – taip pat šypteliu.

— Viskas puiku. Mudu tikrai dar nesame pasiruošę vaikams, nors žinau, kad kada nors Harry bus geras tėvas. – Kyli vis dar su tokia pat šypsena veida kalba. – Jis turi viską, ką turi turėti tėvai. Harry mėgsta vaikus, jis kantrus ir atsakingas...

Klausau, kaip ji šypsena kalba apie Harry. Kaip ji puikiai jį pažįsta, ir, regis, apie savo vaikiną žino viską, kol tuo tarpu aš apie savąjį pasakyti galėčiau nedaug.

Liar // z.m.Where stories live. Discover now