21/po to...

3.4K 154 7
                                    

Rytas prasidėjo, tikriausiai galėčiau pasakyti, siaubingai. Nors nenutiko nieko įpatingo, tačiau naktį niekaip neužmigau, o į galvą lindo kvailiausios mintys. Užmigau paryčiais, tad po vos trijų valandų miego jaučiuosi ir atrodau tikrai nekaip. Visiškai neturiu nuotaikos šiandien.

Mokykloje tikrai nepadėjo juodaplaukio komentarai... Regis jis šiandien geros nuotaikos ir niekaip negali užsičiaupti. Tiesą sakant jis niekada negali užsičiaupti. Supratau tai per šiuos kelis mėnesius...

"Kažkam prasidėjo mėnesinės." Išgirstu Zayn balsą mums sėdint valgykloje. "Pirštais nerodysim." Tyliau pasako. Pakeliu galvą piktai pažvelgdama į jį ir pavartau akis. "Net neliepia man užsičiaupti." Asidūsta pažvelgdamas į Harry.

"Tau visa pamoka dar prakalbinti ją." Šypteli.

"Užsičiaupkit." Tariu. "Ar gali bent vieną dieną nustoti elgtis kaip idiotas ir negadinti nuotaikos man?" Atsidūstu pažvelgdama į juodaplaukį.

"Jei ne aš, tuomet kas?" Ironiškai kilsteli juodą antakį. "Juk žinai, kad nerasi tokio kaip aš. Aš – nepakartojamas." Nusišypso prodydamas baltą šypseną.

"Toks būtum tik tuomet, jei būtum vienintelis vaikinas." Ištariu. Zayn prisideda delną prie kairiojo šono, lyg jam būtų suskaudę širdį.

Galiausiai suskambęs skambutis priverčia giliai atsidūsti ir pakilti iš savo vietos. Išeiname iš valgyklos.

Keista, bet šiandien nemačiau Samanthos. Kasdien ją matyti, bei girdėti erzinantį balsą as juoką tamo kasdienybė. Bet negaliu skūstis dėl to, man patinka jos nematyti. Nežinau kodėl, tačiau net ir jos išvaizda manyje sukeli kažkokius keistus jausmus, dėl, kurių aš tiesiog negaliu nepakesti jos. Erzinanti išvaizda ir bjaurus charakteris. Palyginus su šia erzinančia kale, Zayn ne toks ir blogas atrodo.

"Paskubėk, Rebecca." Išgirstu priešis mane einančios Jessy balsą. Linkteliu ir šiek tiek paspartinu žingsnį.

"Jei eitum dar lėčiau, tikriausiai pasisektų praleisti visą pamoką." Taria Zayn ir vėl priversdamas pavartyti akis. "Jei ir toliau vartysi tas akis, jos arba užstrigs, arba liksi žvaira, nors tai ir tas pats..."

"Tas akis?" Kilsteliu antakį žvelgdama į jį. "Kitų neturiu." Trūkteliu pečiais.

Iėjus į klasę su vaikinu iš kart nueiname į savo vietą klasės gale. Mums atsisėdus, Zayn padeda rankas ant stalo ir atsigula ant jų atsidūsdamas.

Likusios pamokos praeina sunkiai ir lėtai, tačiau praeina. Vienintelis šiandien džiuginantis dalykas, jog rytoj jau šeštadienis.

"Rebecca." Ir vėl išgirstu juodaplaukio balsą. "Koks netikėtas susitikimas."

"Taip, tikrai." Sumurmu trumpai pažvelgdama į šalia manęs esantį vaikiną.

"Kiek daug netikėtumų." Taria mums išėjus į lauką, kur pamatome Samanthą sėdinčią kartu su vaikinu, kuris dar vakar kalbėjo su manimi...

"Ji susirado naująjį vaikiną." Ties paskutiniu žodžiu parodau kabutes.

"Šaunu." Trūkteli pečiais.

"Vis dar negaliu suprasti, kodėl buvai su ja."

Zayn nieko neatsako tik pavarto akis. Dar kart nužvelgiu blondinę, kuri pamačiusi mus papučia lūpas. Dabar regis imu suprasti, kodėl tiek vaikinų ji turėjusi... Šlykštu.

"Regis ką tik supratau?" Tariu nesulaikydama juoko.

"Na?" Kilsteli antakį.

"Dėl jos lūpų."

"Lūpų?" Susiraukia vaikinas.

"Esu įsitikinusi, jog visi jos vaikinai tik dėl to. Manau ji puikiai... žinai." Pavartau akis priversdama Zayn nusijuokti.

"Taip, jis gera." Linkteli nusišypsodamas.

"Tu šlykštus." Sumurmu nusipurtydama ir šiek tiek paspartinu žingsnį, taip palikdama juodaplaukį sau už nugaros.

"Nagi, Rebecca." Atsidūsta sugriebdamas mano alkūnę ir trūkteli mane į save. "Esu įsitikinęs, jog tu tai darai geriau." Plačiai nusišypso pasilenkdamas ir dabar jis jau pavojingai arti.

"Šlykštu! Nustok apie tai kalbėti." Susiraukiu įremdama rankas į vaikino krūtinę bandydama palaikyti, bent kokį nors atstumą, tačiau dabar tai sunku...

Ir kas vyks vėliau?🤔

Fun fact, šitą dalį rašiau antrą kart, nes kai jau buvau beveik užbaigusi ji išsitrynė negrįžtamai(((:

Liar // z.m.Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα