2. 17/viską papasakosi

1.1K 52 12
                                    

// Zayn

Įeinu į Josh namų virtuvę, kur sėdi sėdi Harry, vienoje rankoje laikydamas telefoną, o kitoje stiklinį buteliuką su alumi. Kylie čia nematyti. Neturėjau progos sužinoti, kas tiksliai vyksta tarp jųdviejų, tačiau panašu, jog jie ir vėl susipyko ar kažkas panašaus. Bet tai ne pirmas kartas. Jų santykiai kiek ėmė keistis pastaruoju metu ir jeigu anksčiau jie turėdavo tik kvailus retus beprasmius ginčus, dabar jie pykstasi dažnai ir dėl visko. O dar jiedu planuoja gyventi kartu...

Rebecca, kaip ir tikėjausi, pasirodžiusi dar nebuvo, bet ji tikrai ir neišeis. Nieks to ir nesitiki, bet, regis, šiuo metu visi apie ją ir pamiršę.

– Eime, – išgirstu Harry balsą, pažadinusį mane iš mano minčių. Jis rankose laiko gėrimus.

Mudu įeiname į svetainę, kur sėdi trys merginos bei Josh su Alex. Atsisėdu šalia Jessy ir vakaras prasideda. Visi kalba nereikšmingomis temomis ir juokiasi. Harry su Kylie, panašu, kad dar taip ir nesusitaikė. Jiedu kalba ir juokiasi, bet sėdi atskirai ir nė nežiūri vienas į kitą. Kylie dažniausiai pradeda tuos ginčus, o po to dar Harry lieka kaltas. Bet jiems rūpi viens kitas. Tada kodėl taip elgiasi?

Per keletą valandų nieks taip ir neužsimena apie merginą, esančią antrame aukšte. Tačiau ji mano minčių nepalieka ir man į galvą lenda kvailos mintys.

– Viskas tvarkoje? – paklausia šalia sėdinti šviesiaplaukė. Linkteliu galva ir paimu savo gėrimą, nieko jai neatsakęs. – Žinau, apie ką mąstai. – ištaria ir aš atsisuku į merginą. – Jeigu nori viską žinoti, vis delto turėsi nusileisti, – pasako iš tiesų supraturi, apie ką galvoju. Žinau, kad ji teisi. Seniai tai supratau, jog nieko nepasieksiu taip elgdamasis. Bet taip tik linksiau!

Tačiau šįvakar išgertas alkoholis, kaip niekad sukelia pyktį, mąstant apie visą šitą situaciją bei sužadina norą nueiti pas ją ir viską tuoj pat išsiaiškinti. Neturėčiau to daryti išgėręs. Bet noriu! Labai noriu! Bet tai labai bloga mintis.

– Kaip manai... – pasilenkiu prie Jessy ausies taip, jog niekas negirdėtų. – ar turėčiau nueiti pas ją?

– Jeigu planuoji elgtis kaip iki šiol, tuomet ne, – atsako papurčiusi galvą. Atsidūstu. Nesugebėčiau būti malonus, kai esu išgėręs, nes žinau, jog teks klausytis jos atsikalbinėjimų ir inkštimų. Tai erzina.

Turėčiau tai padaryti blaivus. Tačiau negaliu! Negaliu kitaip. Jaučiu, kad privalau tai padaryti, kitaip gailėsiuos to nepadaręs. Turiu labai gerą progą. Nieks netrukdys, visi čia. Ji neturės kur dėtis.

– Greit grįšiu, – sumurmu ir greit atsistoju. Nežinau, kaip greitai grįšiu, bet labai tikiuosi, jog ji man viską pasakys. Privalo. Niekad taip nenorėjau tiesos kaip dabar. Neišeisiu, kol nesužinosiu. Privalau viską išsisiškinti, nes nebežinau, kaip ilgai tai tęsis, ir kiek ilgai kankinsiuosi, nemiegosiu naktimis ir mąstysiu apie tai dienomis nežinodamas atsakymų. Jaučiuosi pažeidžiamesnis negu bent kada.

// Rebecca

Guliu ant lovos, ant kelių pasidėjusi kompiuterį. Mane jau kiek erzina girdimi balsai ir žmonių, pagrinde vaikinų, juokas, sklindantis iš apačios, bet stengiuos ignoruoti tai. Žinau, kad negaliu nieko sakyti Josh, nes tai jo namai, ir jis juose gali daryti ką tik panorėjęs. Bet noriu ramybės. Noriu gyventi viena. Ir gyvensiu.

Krūpteliu išgirdusi, kaip prasiveria kambario durys. Atsisukusi ir išvydusi Zayn pajuntu, kaip iš siplečia mano akys ir širdis ir vėl ima greičiau plakti. Kodėl jis čia? Jis atrodo kiek apgirtęs...

– Ką čia veiki? – išgirstu, kaip mikčiojimas palieka mano lūpas. Norėčiau labiau savimi pasitikėti...

– Šįvakar man viską papasakosi, Rebecca, – šypteli uždaręs įėjęs ir užaręs po savęs duris.

* * *
LaBaS

Kas bus toliau, hmm?🤔🤔

LAUKIU JŪSŲ KOMENTARŲŲŲ😄

bei

VOTE ⭐️

Liar // z.m.Where stories live. Discover now