2. 25/bus linksma.

1.2K 57 12
                                    

// Rebecca

Jau daugiau kaip savaitę nemačiau Zayn ir tai, iš dalies, leidžia man kiek lengviau atsikvėpti. Nors, tiesą sakant, tikėjausi, jog jis nepasiduos taip greitai. Maniau, jog jis ir toliau stengsis, bet, kita vertus, dėl ko jis turėtų stengtis?

Išgirstu, kaip į namų kiemą įvažiuoja mašina ir žinau, jog tai Zayn atvažiavo Amber. Dabar jau, kaip ir anksčiau, jis nebelipa iš mašinos ir neina į vidų. Po paskutiniojo mūsų susitikimo, šiuose namuose jo nebuvo, tad ir susikti progos neturėjome. Neiškentusi prieinu prie lango, tikėdamasi, jog bent akies krašteliu  išvysiu jį.

Pastebiu, jo alkūnę iškištą pro atidarytą juodo automobilio langą, ir jog vaikinas nuleidęs kažką daro telefone. Taip stebiu jį keletą akimirkų, iki kuomet jis netikėtai pakelia akis į mano kambario langą. Staigiai atšoku atgal, bet žinau, jog jis pamatė mane. Susigėstu. Labai nemalonu. Ką jis turėjo pagalvoti? Velnias! Dabar niekada nebenoriu jo sutikti...

Giliai įkvėpiu ir iškvėpiu išgirdusi, kaip galiausiai jis išvažiuoja. Išeinu iš kambario ir nusileidžiu į apačią, kur randu vieną Josh. Jis man pasako, jog kiek vėliau užsuks keletas jo draugų, bet iškart mėgina nuraminti pasakęs, jog tarp jų nebus Zayn. Žinau, kad bus Alex, bet gūžteliu pečiais ir atsakau, jog man nesvarbu, svarbiausia nesusitikti Zayn.

Po to kurį laiką tiesiog sėdžiu virtuvėje su puodeliu arbatos ir telefonu rankoje. Man nesvarbu, jeigu ir ateis Alex. Nedegu noru jį sutikti, bet jis man netrukdo taip stipriai kaip Zayn. Kad ir koks idiotas Alex bebūtų, jis bent išlaiko padorų atstumą ir nebučiuoja manęs. O dar maniau, jog Zayn turi kažkokį pranašumą prieš jį... Neturi jokio! Zayn net pasidavė greičiau už Alex...

Galiausiai į kiemą įvažiuoja automobilis ir netrukus suskamba durų skambutis. Josh atidaro duris ir netrukus pastebiu praeinančius į svetainę keturis vaikinus. Jie visi ignoruoja mane sėdinčią virtuvėje, iškyrus, be abejo, vieną. Alex, kaip visada, pasisveikina gale sakinio ištardamas mano vardą ir keistai šypteli. Galiausiai kartu su visais nueina į svetainę.

Negaliu nepastebėti, jog Josh draugai išties neblogai atrodantys vaikinai. Bet jeigu jie visi tokie kaip Alex ar Zayn, tuomet su jais verčiau net neprasidėti. Tiek Zayn, tiek Alex tikrai yra vieni gražiausių mano kada nors sutiktų vaikinų, tačiau kas iš to, jei jie elgiasi kaip idiotai?

Baigusi puodelį arbatos, pasidarau dar vieną. Man patinka Josh namų virtuvė. Ji jauki ir čia malonu sėdėti, tik šįkart dar stengiuos ignoruoti vaikinų vis garsėjančius balsus. Po dar kurio laiko, kaip ir tikėjausi, vis dėlto ateina Alex. Žinojau, jog jis nepraleis tokios progos. Netgi visai laukiau jo.

– Žinai, – pradeda kiek apsvaigęs nuo alkoholio vaikinas, – nors ir neturėčiau kištis tarp jūsų su Zayn, bet...

– Ką? – susiraukusi nutraukiu Alex ir pakeliu akis į jį. – Tarp mūsų nieko nėra. – tariu žvelgdama į juodaplaukį.

Alex turi visiškai juodus, kaip ir Zayn, plaukus, tačiau Alex plaukai kur kas ilgesni. Jie dengia vaikino ausis ir atrodo tikrai gražiai. Jam tai tinka. Alex ir pats išties neblogai atrodantis vaikinas, tačiau apart išvaizdos, jis neturi daugiau nieko.

– Ak taip? – jis kilsteli antakius ir atsisėda priešais mane. Alex greičiausiai pasakė kitiems, jog išėjo į tualetą ar dar kur. Kitu atveju būtų kiek keista... Nežinau, ką jie pamanytų, jeigu jie pamatytų mus čia, ir jog jis pasirinko praleisti su manimi, negu su jais. – Tuomet puiku, – šypteli.

Nieko puikaus, - pagalvoju, tačiau garsiai neišdrįstu to pasakyti.

– Ko nori, Alex? – atsidususi paklausiu.

– Na, – taria žvelgdamas tiesiai man į akis. – Kuomet man patinka mergina, aš nenoriu taip greit pasiduoti, – paprastai pasako ir lengvai šypteli.

Jaučiu, kaip ima kaisti mano skruostai ir aš nuleidžiu galvą. Dar nieks nėra man to taip paprastai pasakęs. Pradedu žaisti su savo pirštais.

– Kodėl elgiesi taip, lyg nebūtum jau to žinojusi anksčiau, Rebecca? – mano vardas ir vėl palieka juodaplaukio lūpas.

Ir tuomet man į galvą ateina viena beprotiška, tačiau, galbūt, netokia jau ir prasta idėja. Jeigu tai vienintelis būdas paerzinti bei atkreipti Zayn dėmesį, tuomet aš pasirašau tam. Juk galiu kurį laiką pažaisti su Alex, argi ne? Galime žaisti ir pagal Alex taisykles. Jeigu tai neatkreips Zayn dėmesio, tuomet niekas neatkreips.

Įkvėpiu ir pakeliu galvą į Alex. Šypteliu jam. Bus linksma.

* * *

LaBaSsS

aaaašš laukiu jūsų kooomentarųųų😄❤️

Nepamirškite VOTE !⭐️❤️

Liar // z.m.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin