2.16/negali būti labiau erzinantis

1.1K 53 14
                                    

– Kas nutiko su Alex? – neiškentęs paklausiu merginos. Man labai įdomu išgirsti tai iš jos lūpų. Ką ji apie tai mano. Pajuntu, kaip Rebecca lėtai atsisuka į mane su surauktis antakiais.

– Jis tau papasakojo? – nesuprantu, ar ji nustebusi, ar ne.

– Užsiminė, – paprastai atsakau, nors žodis užsiminė yra pernelyg silpnas apibūdinti, kaip jis apie ją kalbėjo. – Minėjo, jog atsakei jam...

– Be abejo. Negalėčiau pakęsti dar vieno idioto kaip tu savo gyvenime, – sumurma nusisukdama į kelią.

Šypteliu, bet nieko nestsakau. Ji tikrai jo nepažįsta, bet jai ir nereikia pažinoti Alex. Priešingu atveju esu beveik įsitikinęs, jog tarp jųdviejų tikrai kas nors užsimegztų. Tikrai nereikia to...

// Rebecca

Kur kas lengviau atsidūstu, kai Zayn sustoja Josh namų kieme. Nieko jam netarusi išlipu iš mašinos ir kiek per stipriai užtrenkiu dureles. Pagaliau įkvėpiu gaivaus oro. Mašinoje tvyrojęs gaivus Zayn kvepalų kvapas neleido blaiviai mąstyti. Kad ir kaip jo nemėgčiau, turiu pripažinti - jis kvepia neblogai. Ir tai visąlaik trigdė. Kaip ir baimė važiuoti kartu su juo. Paskutinįjį kartą mūsų kelionė baigėsi ne kaip, ir labiausiai, ko bijau, kad taip nesibaigtų ir vėl. Visą laiką mašinoje mano kūnas nepaliaujamai virpėjo ir bijojau nuleisti akis nuo kelio, nors ir nebūčiau turėjusi jokios galios sustabdyti mašiną.

Mano nelaimei, Zayn taip pat išlipa iš automobilio ir eina paskui mane. Išsitraukiu raktus ir atrakinu namų duris. Jau norėjau uždaryti duris priešais jį, bet Zayn, pasirodo, kur kas stipresnis už mane, tad jam užtenka vos truktelėti duris į save, kad priverstų mane paleisti durų rankeną.

Nusiovusi batus nieko niekam nesakau ir tik išeinu į virtuvę. Mano rankos vis dar dreba ir pati jaučiuosi nervingai. Turiu nurimti. Man nepatinka, kai Zayn čia.

Atsisėdu ant kėdės su stikline vandens, tačiau netrukus čia įeina Josh su Amber, o už kartu ir Zayn. Juodaplaukė šalia Josh, kaip visada maloniai pasisveikina su manimi ir aš jai trumpai šypteliu. Išsitraukiu telefoną ir naršau jame ignoruodama juos visus.

– Ar kas nors nutiko? – paklausia Josh atsisėdęs šalia manęs. Kelionė su Zayn man išties sugadino nuotaiką ir dabar tenoriu pabūti viena.

– Koks skirtumas? – sumurmu nepakeldama akių į nė vieną iš jų.

– Kokios paslaptys, – mane paerzina vaikinas. Nesu nusiteikusi dabar niekam...

– Kas žino, ką Rebecca dar slepia, – išgirstu sarkastišką juodaplaukio balsą, kuris priverčia mane pakelti akis į jį. Piktai nužvelgiu Zayn, kuris tik šypteli.

Josh vienintelis, kuris nesupranta, ką omenyje Zayn turi tai sakydamas, tad taip pat tik nusišypso. Labiau už visą noriu trenkti Zayn. Kodėl jis tiesiog negali patylėti? Tiesiog imti ir patylėti! Netarti nė žodžio. Apskritai čia net nesirodyti. Juk tai nėra taip sunku.

Iš jųdviejų, Josh ir Zayn, pokalbio suprantu, jog kitą savaitę atvyks Jessy ir Kylie su Harry. Regis, Harry su Kylie netrukus ruošiasi gyventi čia, dėl ko labai patenkinta, nes žinau, kad jie visi yra draugai ir bus dar sunkiau jų išvengti. Visos šios naujienos tik sustiprina mano norą išsikraustyti iš čia. Pati blogiausia žinia, jog jie ir vėl, greičiausiai bus čia! Nenoriu to.

Mėginu atsistoti, jog galėčiau išeiti, tačiau Josh ranka sulaiko mane. Atsidūstu.

– Kur nori eiti? – paklausia atsisukęs į mane.

– Į savo kambarį, – sumurmu, kai esu grąžinama atgal ant kėdės.

– Pabūk dar su mumis. Amber su Zayn jau greit išvažiuos...

– Žinoma, – ir vėl išgirstu Zayn balsą. – Juk tikrai nenumirsi praleidusi dar keletą minučių čia, kartu su mumis...

Darkart piktai pakeliu galvą į jį. Amber taip pat pažvelgia į brolį, lyg prašydama liautis. Jis negali būti labiau erzinantis! Dar vieną kartą pabandau atsistoti, bet Josh primygtinai prašo likti. Jis ir pats žino, jog mane erzina, kai čia kažkas būna. Nors mudu ir gyvename kartu, praleidžiame sąlyginai mažai laiko kartu, o jis vienintelis, su kuo bendrauju. Tai mane erzina. O dabar dar ir esu pikta. Man bemėginant ištrūkti, Josh galvoja, jog žaidžiu su juo ir stipriau prispaudžia man prie savęs.

– Ji išties nemirtinga, – dirbtinai nusijuokia juodaplakis.

Viskas! Kas blogai su juo? Patraukusi Josh ranką atsistoju ir daugiau nieko niekam netarusi išeinu. Nekenčiu Zayn. Jis tikrai negali būti dar labiau erzinantis...

* * *

labaslabaslabas

Laukiu jūsų komentarų!!!😄❤️

Bei VOTE !⭐️

Liar // z.m.Where stories live. Discover now