2. 81/įskaudinti to nenorint.

557 34 28
                                    

// Rebecca

Ryte atsibundu nuo siaubingo galvos skausmo, neleidžiančio man ilgiau miegoti. Pradedu gailėtis vakar neatsisakiusi viso man siūlomo alkoholio... Maniau, jog dar galėsiu bent pagulėti, tačiau pajuntu, kaip sukyla vakarykštis maistas, tad kuo greičiau patraukusi vis dar šalia miegančio vaikino ranką sau nuo liemens, išlipu iš lovos ir nuskubu į tualetą. Išsivėmusi pasijuntu kiek geriau, tačiau galvos skausmas niekur nedingsta. Išsivalau dantis ir vėsiu vandeniu nusiprausiu veidą. Nužvelgiu save veidrodyje. Atrodau siaubingai. Susivėlusi, patamsėjusiais paakiais, o mano makiažas tiek kaklu ir veido šonais net nenuvalytas. Net nesugebėjau tinkamai nusivalyti veido... Seniai taip blogai nesijaučiau.

Išeinu iš vonios kambario ir lovoje pamatu jau bundantį Zayn. Tikriausiai pažadinau jį.

- Ar viskas gerai? - paklausia dar užkimusiu ir lūžinėjančiu balsu, sunkiai pramerkęs akis.

- Viskas gerai, - tyliai sumurmu grįždama atgal į lovą stengdamasi ignoruoti galvą rėžiantį skausmą.

Jaučiu, kaip Zayn rankomis apsivijęs mano liemenį savo galvą padeda man ant krūtinės ir vėl užsnūsta. Žvilgteliu į laikrodį ir suprantu, jog dar tik aštuonios valandos ryto. Vienos rankos piršus į švelnius juodus vaikino plaukus ir užsimerkiu, nors ir žinau, kad neužmigsiu. Tačiau ir Zayn nemiega ilgai. Jaučiu, kaip jis sukruta ir pagaliau pakelia galvą. Užsimiegojusios rudos akys žvelgia į mane.

- Ar tikrai gerai jautiesi? Neskauda galvos? - paklausia ir prisiverčiu šyptelėti dėl vaikino rūpestingumo.

- Taip, šiek tiek, - linkteliu, nors ir žodžiai „šiek tiek" yra pernelyg silpni tam apibūdinti, ką jaučiu. - Netrukus eisiu pasiimti tabletės.

- Aš atnešiu, - taria atsitraukdamas nuo manęs.

- Aš pati, - taip pat atsisėdu lovoje nenorėdama, jog jis dėl manęs eitų tos tabletės. Aš ir pati tai galiu padaryti.

- Nesikelk, - papurto galvą ir nespėju nieko pasakyti, kaip Zayn išlipęs iš lovos palieka mane kambaryje vieną.

Atsidususi atsigulu ir šįkart nesugebu nulaikyti platesnės šypsenos. Ir ką tokio gero padariau, kad nusipelniau tokio vaikino kaip Zayn? Ne. Negaliu sakyti nusipelniau. Niekas nenusipelnė tokio vaikino kaip jis, tačiau aš pabūsiu savanaude ir nepaleisiu jo. Jis - mano. Galiu tik įsivaizduoti, kiek merginų norėtų būti mano vietoje...

Netrukus vaikinas sugrįžta vienoje rankoje nešdamas stiklinę su vandeniu, o kitą ranką, priėjęs arčiau, ištiesia man ir atgniaužia laikomą tabletę.

- Ačiū, Zayn, - padėkoju išgėrusi tabletę padedu stiklinę ant spintelės šalia lovos ir trumpai lūpas priglaudžiu vaikinui prie skruosto, kur jau ir vėl ima želti pilkšvi šereliai. Man patinka, kuomet jis nesiskuta. Tie pilkšvi, o vėliau ir juodi, šereliai prideda tokio vyriško žavesio...

- Nėra už ką dėkoti, - vis dar mieguistu balsu sumurma galvą ir vėl galvą padėdamas man ant krūtinės, kuomet jo rankos apsiveja mano liemenį. - Tu mano mergina, mano pareiga pasirūpinti tavimi, kuomet nesijauti gerai... - pasako priversdamas mane plačiai nusišypsoti, nors jo ir balsas vos suprantamas, atrodo, jog jis jau netrukus užmigs.

Užsimerkiu darkart pirštus įveldama į juodus jo plaukus ir laukdama, kol ims veikti tabletė dar kartą viską permąstau. Zayn yra geresnis vaikinas nei kada nors galėjau tikėtis. Per šiuos mėnesius spėjau susipažinti su visai kitokia jo puse, kurią pažįsta labai nedaug. Su paprastu, mielu ir rūpestingu Zayn. Jeigu tik mama jį pažintų taip gerai kaip aš, ji nebūtų tokia priešiška. Kam toks vaikinas nepatiktų? Pajuntu besikaupiančias ašaras akyse ir kaip jos nubėga mano skruostais. Jaučiuosi laimėjusi gyvenimo loterijoje ir išsukusi didžiausią įmanomą prizą - visišką laimę ir pasitenkinimą.

- Ar miegosi? - tyliai paklausiu atsimerkusi.

Zayn kilsteli galvą ir atsisuka į mane. Jis atrodo beveik nemiegojęs ir į jį žiūrint susidaro toks įspūdis, jog tai jis vakar šventė, ne aš. Jis neturėtų prastai jaustis, jis juk buvo visiškai blaivus. Matau, kaip Zayn suraukia juodus antakius žvelgdamas į mane.

- Verkei? - vaikinas atsitraukia ir nykščiais nuvalo mano drėgnus paakius. - Kas nutiko? - švelniai paklausia rudomis akimis žvelgdamas į mane. Zayn tikriausiai dar niekad nematė manęs blogiau atrodančios nei dabar, tačiau vis vien į mane žiūri taip, lyg būčiau gražiausias dalykas pasaulyje. Negalėčiau prašyti daugiau, negu dabar turiu. Jis - vienintelis, kurio noriu šalia.

- Viskas gerai, - dar kartą šypteliu. Juodaplaukis lūpas priglaudžia man prie kaktos ir atsigula šalia veidą paslėpdamas mano kaklo įlinkyje. Jaučiu jo švelnų ramų kvėpavimą sau į kaklą. - Kodėl atrodo, jog jautiesi dar prasčiau nei aš? - nestipriai nusijuokiu. - Ar bent miegojai?

- Tiesą sakant, miegojau mažiau nei tu, - tyliai pasako.

- Kodėl? - paklausiu švelniai nagais braižydama vaikino galvos odą. Zayn kurį laiką tyli ir jau pamanau, kad jis užmigo, tačiau galiausiai išgirstu jį atsidūstant.

- Negalėjau užmigti, - sumurma ir šįkart jo balsas jau šiek tiek pasikeičia. Nestipriai susiraukiu, kuomet jis kiek atsitraukia nuo manęs.

- Ar kas nors nutiko? - atsargiai paklausiu.

- Viskas gerai, - Zayn atsigula ant nugaros žvelgdamas į lubas. - Tiesiog išgėrusi kartasi pasakai dalykus, kurių nenorėtum, - atsidūsta, bet aš tik stipriau susiraukiu. Ar mudu susipykome? Pasakiau ką nors ne taip?

- Atsiprašau, - sumurmu nežinodama, ką dar pasakyti galėčiau. - Niekad netikėk tuo, ką pasakau išgėrusi, - taip pat atsidūstu. - Tuo metu tai kalba alkoholis, ne aš. - tariu.

Zayn pasuka galvą į mane liūdnai šyptelėdamas. Tačiau tai akivaizdžiai netikra šypsena, kuri greitai dingsta jam nusisukus. Pasijuntu keistai. Taip, lyg būčiau pasakiusi ką nors, ko nederėjo, nors kaip tik, manau, tai pasakyti ir turėjau. Nežinau, ką tokio pasakiau jam šiąnakt, tačiau noriu, kad jis žinotų, jog neturėjau to omenyje. Jis - geriausia, kas man galėjo nutikti.

* * *
labasss

šiaip, noriu pasakyti, kad vienas iš mano tokiųų norų yra pabaigti šią istoriją iki naujų metų, jog 2021 galėčiau pradėti su nauja istorija, o galbūt ir keliomiss :))) beeet, dar nežinau, kaip viskas gausis man (:

beje, kas dar neskaitot, tai paskaitykit mano taip pat jau senokai rašomą sHe su Harry, greitu metu bus daugiauu daliųųųų :) ačiūūūū❤️

aii, ir po nuomonęęę dar :)) ❤️dėkuuuui

Jau kažkada klausiau, bet paklausiu darkart, kaip jums dabar atrodo - dėl kurio, labiau tikėtina, galėtų sugriūti santykiaii? Įdomi jūsų nuomonėė🤪

Liar // z.m.Where stories live. Discover now